Hát ez brutál nagy fejlődés...komolyan...még, ha nem is tiszta izom, de akkor is komoly. Rólam se fel, se le...pedig zabálok fehérjét, meg szénhidrátot is (nem dobozost, rendes kaját) ...mégse..
Én is elkezdtem 2 és fél 3 hónapja, meg az evést is előtte 62 voltam , most 72, na persze ez súly nem izom, de az meg úgyis évek kérdése, én meg most kezdtem De a jobb közérzet nálam is megvan tőle, meg a melóhelyen se fáradok el olyan hamar mint a tohonyák meg nem ropog a csuklóm se már
De ...a múltkor...felraktam ide a fórumba egy képet..na az én vagyok...tudod...akkor is lebácsiztál...
Komolyan nyomom...heti 4-5 alkalom. De ez nem jelenti azt, hogy látszana rajtam bármi is. Tudod a tesztoszteron már nincs annyira tooltengésben az én koromban:) De végül is jól érzem magam tőle, egészséges...Ettől függetlenül nem vagyok kigyúrva, és a hasam sem apad...igaz csak 73 kiló vok 178 centihez...
nekem sem volt rossz az étvágyam ilyen téren soha a nők a konditerem az komoly vagy csak móka gyurol vazzeg? héj semmi önarckép nincs fenn rólad bácsi hogy lehet ez ?
Annyi baj legyen...tippelhettek hány darabot fogyasztottam el...vagy engem A nyertesek közt belépőt sorsolunk ki a februári Mastodon koncertre....
A konditerembe is benyomtam a cd-be...a fiatalok nagyon díjazták
Bulis bagázs! Ahhoz mit szólnátok, ha 2 hét múlva ütemeznénk egy bulit, mert Klau jön 2 hét múlva hétvégén is, és nem örül, ha nélküle megyek bulizni, viszont annál jobban, ha elviszem valahová.
Hova jársz?