Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az fater...nagy koffer nagy utazás
Héj zsákot a fejére hátulról pár vesés csak úgy a mihez tartás képen azt rendben tud működni a dolog és tudja majd hogy miért kapta ne félj csak azt nem hogy kitől de ez igy a jó
osztom a véleményt!
Köszi igyekszem. De jobb az ilyesmi mint a csontkolekciók szerintem még egy kicsit brazilosabb nem baj etetem is a csajom
Azért nem volt az a banán érlelő meleg asszem vagy te más országban voltál délebbre? szó ami szó javítsd ki a képeidnél a helységnév Forchtenstein nem Frochtenstein Forzen
jók a farok Yankee...de az első világbajnok!
szombaton én is kiengedtem a gőzt sok szilvával. ma voltam dinamikából vizsgázni, hát nem gyütt össze. volt 2 feladat, ha abból teljesítettél 66%ot, mehettél elméletből. 1ik feladatom fullos, a 2.nál egy részeredményemnél odébb raktam egy tizedesvesszőt, emiatt 0. kérdezem én, szakmai tárgynál nem szokás a logikai menetre részpontot adni, mikor full le van vezetve a megoldás, csak belekerült egy matematikai bibi. ezek szerint tuti nem pofára ment...ha nem tanítana ez a monkey a jövőben, lett volna pár szép szavam!
Szevasztok
hétvégén egész jó idő volt , lenéztem a balatonpartra
ugyan uggyan én nem sértődök könnyen csak osztani szeretek buli volt csak mindenki máshol nem jó. Na de mindegy lesz még rá alkalom. Bor ha rá gondolok vváááááá fuj nem iszom ilyesmit csak ha majd terem a sör fa pár éve al ástam egy dobozt már rügyezik tényleg nem bírom meginni szaporára kell vennem a tempót tőle a Wc fele
Persze...mert mindenkit csak besértek a paraszt formámmal :)) Meg persze az igényeimmel :))) A seggek naná megint jók)))
Láttam...olvastam buli sem volt a hétvégén. Bezzeg...kolbászt töltöttünk a haverral...baszus...tegnap inkább sünt szültem volna Kellett a hülye fejemnek az utolsó pohár bor
Mi a helyzet bácsi? múltkor annyit írt mindenki azt hittem csak én nem melózom de most megint síri csend és hulla szag mi van itt eltüntetek teszek egy pá képet egye fene hátha vissza tér mindenki
semmi gond hisz lesz még alkalom mindenre a tanulás a fő föleg ha vannak tervek vele. a Buli lesz mindig amúgy nem volt egy fergeteg party hiányoztatok meg a táncos lábú de pont a hétvégén nemtom mi hogy lesz még értekezünk
Na már csak egy vizsgám van holnap aztán befejeztem ezt a félévet! Legalább nem lesznek elcseszve a hétvégéim a tanulással. Sajnálom, hogy nem jött össze a hétvége, nagyon sok dolgom volt. De a mostani az oké lenne!
Most már biztos hogy a mustáng jégre született!
hát az nem sok minden akkor majdan valamikor ha nem jösztök na szegasztok
Semmi jó...
na mik a hírek Urak?
link nekem ez sem kutya
Jó! Akkor meg kell kérdezni a Zoliékat is! Szólá nekik!
Neeeem sértődtem meg csak én meghallgatok mindent ami nekem tetszik és nem nagyon érdekel hoyg milyen zene minden evő vagyok mint mindenből. Engem nem érdekel motorban sem kinek milyen vasa van úgy zenében sem de mindegy nekem bejön a discotól a metalig minden attól függ hogy kelek fel. De ami szar az szar abban igazad van mert vannak trágya zenék (pl: Forrasztó Pákó) én azt nem értem annak hogy a picsába van piaca
Naszóval?
Cső! Kocsmába én nem akarok menni, meg Klau sem, itthon is van ingyen kaja
Na de most kimegyek gyorsan még motorozni oszt visszatérek,jó!
Halliiiihooooo! Na mi van hiányzom ! voltam a Zolinál És kérdezte mi lesz este! És nem e mennénk le este a kocsmába lesz ingyen kaja meg piálni?
Hallo! Hallo! Hallo! Kiru jelentkezz!