Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naaa mi lesz este? Mustang vs Marija 1:1
még mindig senki
sehol senki akkor én is megyek
Tyyyűűű! mekkora forgalom!
Halihó! Na? Asszony jön? Mz-zek egész nap! Na mi lészen?
De most komolyan...... senki sehova? Ennyire passzívak vagytok?
Fogalmam sincs! Végül is bemehetünk valahova, aztán kitalálunk valamit., hogy mit kezdjünk magunkkal, de talán a Kiru tud valami okosabbat! Jön át aztán megbeszéljük.
azt senem...lezsibbasztanak az ilyenek.
csáá! akkor most mi lesz?
Ne basszámá....A Boratot se nem? Azt én hetente megtekintem:))))
nem láttam, de ahogy utánanéztem a neten vmi nagy ökörség lehet! hát igen, a szörpi úgy jó hogyha árt...
MILLI VANILLI Láttad a Brüno-t?
Az a gáz, hogy ha én iszom...hát basszus az nem félmunka
Ejnye! Férfi ember italozik...
Ennyire ne térj le az útról, mert a végén még Milli Vanilli-t halgatol és megferdülsz mint Dzsordzs Májkül!
Engem meg lassan felszentelnek....2 hete egy kortyot sem ...csak szénsavmentes ásványvizet... Így múlik el a világ dicsősége
Csoporttársaimmal elhalasztottuk a macit, de ha valami csoda folytán valaki esetleg eljönne akkor mennénk! Milán, ti nem gondolkoztok rajta? Ma este Szombathely? Aki ráér az jöhet!
Ne is mond...Nem sok időm maradt a lazításra, de legalább most szombaton csak fél 3ig vannak óráim.
A héten már 3x öblítettem, ma elmegyek fallabdázni, hogy kiizzadjam kicsit.
Suxxxxx Picsába...az összes sulival "...we don't need no education..."
mik vannak irjatok miklesznek a fejlemények hogy ugy készüljek én is
Hááát Kiruné ivászatot tervez szombaton Szombathelyen aztán utána tuti mindenki táncos kedvében lesz, és vagy az asztalon, vagy Kőszegen táncolunk
nemtudni mire Készülnek. Vagy mi? lesz valami a hétvégén kik jöttök? Szombaton valami vegyes felvágott hóka móka lesz lehet majd a 3 kívánság vagy4 vagy5 vagy6 .......vagy mi. A Pénteken meg megszólal a Road To Hell helyi élő zenével a Kvarc című zenekarral Énekesünk egy igazi Joe Cocker utánzat Hogy mik köze egyiknek a másikhoz ki tudja csak az érdeklődőknek írom mi a program a hétvégére
bocánat 2 héttel.
ma néztem meg a neten...2 hónappal előbb kezdődik a suli.
febr. 12-13!
hmmm hmmm.... mintha készülnének valamire...
sehol senki ismét hmmm