Sportlégszűrő, sportkipuff, pc...így teljes a kép. Hiába fasza minden, ha az ecu nem a Te spéci cuccaiddal van összhangban. A PC-vel át lehet írni az injektor, és gyújtástérképet. Az eredmény lineárisabb telejesítményleadás, több erő, nyomaték, kevesebb fogyasztás...optimális esetben. Az, hogy 220 helyett teszem azt 250 lesz a vége szerintem nem is fontos.
annyia dolog kapsz bele egy ilyen kis hóka mókát2kép jól elrejtve3kép ami felül írja az elektronikádat és megváltoztatják vele a motor teljesítményét kezelhetőbb gázreakciók stb stb stb annyira én sem vágom de már elmagyarázták egyszer ez a fickó hogy miként is működik ez az egész ő érti az fix nekem a nyomaték görbe törés miatt kell de fékpados állítás van meg ő szereli be meg stb stb stb
Az 1kép a javaslatom Portnoy bácsinak szerinte zsír vagy egy Leo Vince az megint szép rajtuk
Hát ez az beszélsz itt a nagy súlyokról aztán még a szabályossággal is gondok lennének szabadon na de mindegy reálisan mihez kötöd magad és hogy nyúlik a kezed gyere le hozzám tudod hol lakom nekem saját kis kondi termem van fel rakom neked azokat a súlyokat amikről beszélsz aztán meglátjuk mi az amit tudsz ingyen edzhetsz egy napot amíg ezt meg nem teszed szerintem hagyjuk ezt a témát ok mert a gépen én a 3Xosát emeltem annak mint amire képes vagyok élő sulyal de mindegy szóval gyere amikor akarsz hívj előtte a számom ismert amennyiben nem akkor itt van 0630 329 6100 aki akarja mentse el vagy .......
Örülök neki hogy jól érezetétek magatok a jövő hétre intézzük a zenét hogy jó legyen minden de mint láttátok aki meg annak meg mondom hogy beférünk oda többen is úgyhogy aki kedvet kap jöjjön csak nyugodtan
mien kipuffot vesző'?
ebbe a PC dologba világosítsatok fel...annyit tudok róla, hogy ha padon bemérték a a mocit, USB csatl. keresztül kommunikál a pc-vel, oszt be lehet lőni a Le-Nm arányt + a megfelelő égést stb. ennyi?
Kezdőként ezért nem is tudok sokat ellensúly nélkül még 5-10-kiló ellensúly még elkel , hogy nagyobb sorozatszám is menjen Hasazni nem nagyon szoktam csak néha, de el kéne kezdeni azt is rendesen már
Hát munkatársam nem, ez a legdurvább, hogy napi 1 vagy 2-szer eszik,és semmi kiegészítő még fehérjeport sem iszik, jó genetikája van . Ja és ő is motoros fajtából való .
Húzózkodás, tolózkodás tetszik nekem is, jól megmutatja , hogy ki milyen erőben van a saját súlyához mérten, tudod ellenőrizni magad mennyit fejlődsz. 1-2 embernek itt nem elég a saját súlya még a behajtott lábaira feldob 5-10 kilót ugy nyomják
Hát igaz...nem a mérleg dönt, hanem a tükör... Nálunk is van 72 kilós srác 125 kilót nyom fekve...de sztem patikus...érdekes, hogy a kiscsávók közt milyen sok van ebből a szakmából
Nem tolózkodás mivel hevderrel lekötöm magam szorosan duplán áttekerve a csaton Én a gépeket jobban szertem, mert szabályosan lehet velük végrehajtani mindet, nem mint a kézi súlyzókkal mikor szanaszét lendítik a súlyokat
Amugy semmi se lehetlen, attól még, hogy valaki nagyobb súlyú a másiknaál nem feltételez nagyobb erőt, a zsír nem izom, ezt legjobban akkor tapasztalom mikor lejön egyik munkatársam aki 70 kiló körül van és olyan súlyokkal nyomja, hogy leginkább csak a konditerem tulaja tudja felülszárnyalni de az meg már nem is ember inkább bölény 123-kilóval 6-os sorozatot kinyomta vállazó gépen, triepszet szintén, kézisúlyzókból is a legnehezebbekkel mellezik, bicepszezik, egy állat, pedig nem nagydarab , csak 1 vagy 2 éve eddz full szálkás izma van 0 zsirral.
fotózd már le...
leelőlegeztem én is a kipuffot..a kerekek készen vannak, még a VTN fólia van hátra, meg az új cápafogas indexek...oszt kész...a bankszámlám is:)) PC egyelőre alma...nincs annyi zseton, meg ennek a vasnak meglehetősen lineáris a teljesítményleadása...de jövőre meglesz...akkor kibaszom a bojlert is középről.
visszatérve topikunk eredeti témájához . sztem gépeket főként a kezdők használnak, míg nem tudnak megcsinálni olyan gyakorlatokat, mint a tolózkodás, húzózkodás...stb...végül is utána felesleges...én a szabad súlyra esküszöm..
Ugye ugye a gép meg a csiga meg a minden sokat csal erre már 16 évesen rájöttem a kondiban Frozen srác is ha bele gondolna 72 kilósan 100 kilót tricepszre az jelen esetben tolózkodás lenne asszem
De finoman néz ki a vas az Új plekóval tessszik nagyon még a Power commander bele márciusban azt kész vagyunk a szezon kezdésre majdnem még a kis szervizek olaj olaj szűrő meg drukkálás a napocskának
Két nap nem vagyok itt micsoda fejlemények hát sajna a 193 centihez kell ez az 62-es bőr ruha meg miegymás nekem is van 110 kilós ismerősön 75 kiló rászakad fekve én olyan 108 körül vagyok de nem igen okoz gondot 120kilót 6-8x a levegőbe lökni. de erő x erőkar a karhossz sem mindegy de nekem ennyire telik. Az orvos még a 40 kilót sem engedi. az meg hogy gépen csigával ki mit csinál teszek én neked 75 kilót egy rudra aztán tricepszezz vele ha tudol Frozen
Az 1kép a javaslatom Portnoy bácsinak szerinte zsír vagy egy Leo Vince az megint szép rajtuk
ebbe a PC dologba világosítsatok fel...annyit tudok róla, hogy ha padon bemérték a a mocit, USB csatl. keresztül kommunikál a pc-vel, oszt be lehet lőni a Le-Nm arányt + a megfelelő égést stb. ennyi?
Húzózkodás, tolózkodás tetszik nekem is, jól megmutatja , hogy ki milyen erőben van a saját súlyához mérten, tudod ellenőrizni magad mennyit fejlődsz. 1-2 embernek itt nem elég a saját súlya még a behajtott lábaira feldob 5-10 kilót ugy nyomják
Amugy semmi se lehetlen, attól még, hogy valaki nagyobb súlyú a másiknaál nem feltételez nagyobb erőt, a zsír nem izom, ezt legjobban akkor tapasztalom mikor lejön egyik munkatársam aki 70 kiló körül van és olyan súlyokkal nyomja, hogy leginkább csak a konditerem tulaja tudja felülszárnyalni de az meg már nem is ember inkább bölény 123-kilóval 6-os sorozatot kinyomta vállazó gépen, triepszet szintén, kézisúlyzókból is a legnehezebbekkel mellezik, bicepszezik, egy állat, pedig nem nagydarab , csak 1 vagy 2 éve eddz full szálkás izma van 0 zsirral.
leelőlegeztem én is a kipuffot..a kerekek készen vannak, még a VTN fólia van hátra, meg az új cápafogas indexek...oszt kész...a bankszámlám is:)) PC egyelőre alma...nincs annyi zseton, meg ennek a vasnak meglehetősen lineáris a teljesítményleadása...de jövőre meglesz...akkor kibaszom a bojlert is középről.
visszatérve topikunk eredeti témájához . sztem gépeket főként a kezdők használnak, míg nem tudnak megcsinálni olyan gyakorlatokat, mint a tolózkodás, húzózkodás...stb...végül is utána felesleges...én a szabad súlyra esküszöm..
De finoman néz ki a vas az Új plekóval tessszik nagyon még a Power commander bele márciusban azt kész vagyunk a szezon kezdésre majdnem még a kis szervizek olaj olaj szűrő meg drukkálás a napocskának