Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na sziasztok! Üdv az uj arcoknak. Szevazstok régiek megkezdődött a 9 napos szabadságom itthon hereverézek semmi meló csak relax amennyit csak tehetem

a Flash az egy érdekes sztori lett majd egyszer elmesélem Möci asszonyság semmi terv a hétvégére csak a hiábavalóskodás

szóval a héten ha minden igaz többet leszek itt is

ott is a nap süssön rátok
Én már tegnap gurultam egy rövidet! És már meg van az idei első balesetem is .Három bogár meg valami lepkeféle stoppolt,de csak a plexire fértek fel .Moshattam leee! Végre,már annyira vártam!

QuadosTyape:
Na!?Lettek kék foltjaid?
Képeket-videót mikor teszel fel?
Már kezdtem bízni az időben,hogy jövő héten meglátogatom Iván barátunkat.Erre meg nesze esik!
Sosem szárad fel a pálya!
Köszönöm a szíves fogadtatást!

A gépeléssel az a gond, hogy én ott csak nyűg lennék. 250ccm, 27LE, egy henger, enduró. Ez már önmagában is elenyésző teljesítmény a Ti gépeitekhez képest, ráadásul a párommal ketten szoktunk krúzolni... Egyszóval igen lájtos motorozást művelünk, egy chopperes párral szoktunk együtt gurulni, akik hasonló tempót mennek. Kirándulunk, a sebesség másodlagos. Azért köszönöm a meghívást! Lassan lehet megint készülődni, mindjárt itt a jó idő
Jaja!
Üdvözöllek kis családias társaságunkba!
Ne csak olvass,hanem írj is! És mért ne tudnál velünk gépelni?'' Szívesen várunk gurulásra!
Sziasztok!

Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak lassan egy éve. Mivel egy teljesen eltérő jellegű motorom van, ezért nem tudok csatlakozni a csapathoz, sajnálatomra, mert jó kis társaság :) A "mókus örs" felettébb szimpatikus :)
Portnoy-jal személyesen is ismerjük egymást, itt van az utcánkban a munkahelye, párszor találkoztunk. / igen, én vagyok a csomagos /
Szóval azt szeretném kérni, hogy megadnátok-e az üléshuzatos srácnak az elérhetőségét, mert nálam is aktuális lenne egy kis átalakítás.
Előre is köszönöm a segítséget, maradok továbbra is hű olvasó!
Helló helló! Én itt vagyok. Hétvégére van valami tervetek? Lesz valami jó buli Flas-be?
Na fene! Ilyen gyorsan! Jah.... jó világ!
Jó világ
Vett a Gábor magának Z1000 et
!
HHHHHHHHHoooooooooolllllllllvagytok
köszi szépen!
Na,talán itt is van!
Hali!
Kérdezz rá erre,lehet nem u.a. az évjárat!
ez nem olyan egyszerű de ha tudok valamit jelzek
üdv Yankee!
a haverom fazerjére a képen mellékelt jobb hátsó oldalidom kellene, lehet tudsz segíteni.
Na ma megvolt minden!Mentem az összes létező motorral!
Egész szép idő van
Nem nekem a havernak aki vette már szép hangja lett a kis 750es nek friss oil meg gyertyák meg légszűrő
Ez csak viszhang! Lehet hogy megőrültem. Elmegyek megnézem milyen lett a Zoli váza.
Ja lehet a Gábor azt vesz!
Ja a G ábor le hot hogy azt vesz!
Bocs z750!
Tyűű,nézted a z1000-t fotóknál! ni meg!