Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze az előzőt is én írtam!
Jó reggelt!tudjátok télen se szabad hanyagolni a motorozást,sőt ilyenkor lehet gyakorolni ! A bácsi is ezt csinálja a képen csak z 1000-el!
Na milyen nyanyákat? Remélem nem rám értetted... Nekem még van négy vizsgám, ha az összes sikerül, akkor asszem más fog vezetni, nem én! A jövő hetem nekem is kemény lesz! Majd az asszony megforgatja Gabikát!
mondom letöltöd...mondom...csak nem jól írom...
meg jó éjt mer én most má alszom...csak mert öreg vok...bácsi
szó se róla...sőt kibaszott mód kedvellek, ami nálam nem gyakori tényező, ámbár nálam a legzúzósabb történet a Gojira...amit Te nem ismersz...de etötöd...és jó lesz nagyon The way of.....
ahhoz ennek nincs köze, engem ne utálj.
gencsen építkeztem...kibaszott fasza házat...a töltésen..vízköz utca..töltés...hétfő megyek a bíróságra 08.15-re...hogy legalább a fele meglegyen.....ne építsetek nekem tározót most
a meliorációsokkal építjük a szép töltést Lukácsházán...nehogy bemossa a Yankee-t a Gyöngyös a házad elé.
neem....de ...hát..sok ilyen van, mint én
asszem pont egyidős veled, helybeli, a meliorációs kft.-nél dolgozik. szintén rákkenróller és nagy arc.
hát ...ööö..nem
DE ungarische rob zombie lehetek meggondolom
de tudod kire gondolok?
az ember színe fehér...ílymód nem cimborám
én a múltnak élek ilyen szinten...
Te vagy a magyar Rob Zombie vazze'!
Az Oláh Géza cimborád?
BAZE..mekkora poszt szarmá...minta fosszián
belehallgattam már, de nem talált be. ami nem zúzás, az nekem a Maiden ami forevör!
Oszt má mé nem hallgatsz DT-t?
nekem meg bal vállon a Sepu logo!
nEBASSZÁMÁ.....nincs is annál jobb...belém vannak tetkózva...képes voltam Firenzéig motorozni egy DT koncertért
Dream Theater?
aztat sosenem...
Nem hallgattad a legújabb DT-t? MOREMÁÁÁÁ
Okkec...Lackó..én meg Péter vok...apám József, Anyám Mária...vaze
Akkó fö köll fejlődnöm mer' assem tudom majd miről szól ás fáma....