Ne röhögj... Valamikor a Yeti is politikus volt..rég..rég..sok sok évvel ezelőtt... csak keveset lopott, ezért száműzték a havasokba. Bosszúból meglátogatta a gyurcsány, meg az orbán család női lemenőit...vót minden..anál kanál...zselatin, vatelin, vazelin...
Igen kedves Yeti...akarom mondani Yenki Adja magát az idő...már csak néhány hét..mer jó a csapat...Hajrá Körmend De aki le meri fikázni a motoromat... Az csak én lehetek
De az ingem a legkitűnőbb amiben kocsit verek szét ne is vitassátok az eredeti Bizony bizony itt is megtekinthető meg a nyáron abban pukkasztom a népet néha az éjszakában meg motoron meg mindenhoyg
Te úgyis olyan szálkás vagy hogy hogy az majdnem szúr nem is tudom möci hoyg bírja ezt nálam van puha vánkos amire ráhajthatja a Főnökasszony a fejét Én is készülök a tavaszra kell is
Miért mondod hogy szinte nem is látszik alig valami Én havaztam eleget a két napban 2-3 órás mutatvány a parkoló kitisztítása a cégben de nekem is van hólánc a targin igen tóóóól
Nem tudom mért is? Várom már hoyg össze fussak azzal is akivel még nem találkoztam igen jó kis csapat verődött össze itt szerintam jó lesz ez a szezon csak adja a jó időt is
Nyugodtan felhívhatsz.
Nincs komolyabb elfoglaltságom,hacsak nem esik még több hó!
A nagy hó ellen én hóláncot szoktam feltenni,a 13-as méret pont jó!
20-30 centi még nem akadály!
Én sem úgy gondoltam hanem ugy hogy én az én sulyommal te ami neked jó nyomunk egy jó edzést azt megmondod másnap hoyg érzed magad sok súlyom van lehet fel le pakolni
Meg mert közismerten fejlett empátiával rendelkezem
Azon az ősemberformán kívül aki állítólag nemzette a gyurcsányt, meg az orbánviktort is...
Yeti race vazsárnap?
kinézünk mink d után
Nincs komolyabb elfoglaltságom,hacsak nem esik még több hó!
A nagy hó ellen én hóláncot szoktam feltenni,a 13-as méret pont jó!
20-30 centi még nem akadály!
De Én is a tieidhez!
Ja,nem is látszik,hogy motoros vagy!ááááááááááááá!?
Ha nem zavarlak, hétvégén megcsörgetlek.
A hóról csak annyit, lehet, hogy már sok is. Ide már lehet, hogy egy 4x4-es gép kellene.
Üdv.