Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mellesleg nem vok abszolúte absztinens ma...8 felest ittam...meg két sört
én vezetek odáig, de vissza bammeg...aztat nemtom.
my number: 30/987-4787 a böcsületes nevem ott a lapon is, de Lackó.
Az az új Dream-en van..uccsó tétel
Oszt meg ki vezet? mellesleg dobhatnál vmi mélcímet, vagy telszámot, mert félek szétfossuk a fórumot...
Tudok a kölkök nem értik a zenét...csaka tuctuc
az nem a blood-on van igaz?
Te vaze...ez a Count of Tuscany...mekkora nóta már...
na meg ezt a bácsit még bánod másnap mer szeretlek kisfiam
a lófact...akkor is ixunk!
guten abend herr Portnoy!
Koncerten no pia..vaze..akkor zenélünk...
Na majd én megforgatom...de lehetőleg székesszhelyen legyen a buli...vaze nincs sofőröm de nálam lehet aludni...rókázni is..
na Mr. megvan a 700 as csomag itt egy pár finomság a Portnoy bácsi hiányolt meg mindenki szereti
ne ezt akartam hallani hozzátok a nyanyákat meg a táncos lábút de jöhettek többen is nem fogok megsértődni a Gaba megforgatná a főnök asszonyát na arra befizetek
Majd elcsábítom asszony pajtást is egy jó kis mulatságra
Jó lesz az whisk(e)ynek is
ne is mond amúgy 5 ig melóztam a kurva hó meg csak esik azt én meg tologatom órákon keresztül a parkolót a targoncával
Én ráérek nekem mind1 lehet a helyszin a multkori is vagy ahol ti gomdoljátok
Mag jöttél? Elvesztél melóztál?
Mikor legyen banzáj! /wiskiy/
az enyém gyerek méretü dse annyi baj legyen (52cenz 3 kilo 20 deka ) viccet félre Portnoy Bácsi nekem ez a szava járásom sör OK de legyen rum unikum helyett
ezeket le tudom töéteni? van fenn vidi is ncore on az már megvan
nekem még jövő hétfőhöz egy hétre van egy brutál vizsgám...addig meg kell őriznem a szellemi épségemet. utána már jó, ha minden a terv szerint alakul.
Na akkor mikor is kellene pertun inni?
Sürget az idő fiatalabbak már nem leszünk ! Jövő hétvégén öszekéne szedni a bagázst,nem?
mikor lesz pontosan?
nem vagyok befújós típus, talán évi egy az 52ből...
de a sör uni párostól bele lehet futni a büfizésbe.
Akkor megyünk Bécsbe ugye?
Ha valaki még ecce lebácsizik...engem....akkor kihívom sör-unikum versenyre..utána meglátjuk...
Vagy egyszerűen ..."mi a helyzet kispöcsök?"