Cső! Délután tanulok, mert jövő héten még lesz 3 vizsgám, aztán utána lehet róla szó. Attól függ hugom itthon lesz-e mert az ő gépén van a kamera-kártya. Szóval holnap áthozhatod a szaraidat.
Na élsz még? Itthon vagy? Figyu kéne felrakni 1-2 videót a gépedre a kameráról jó! Oszt feldobjuk ide,van pár jó!
Ilyenkor pont jó téli napokra persze meg hogy lefikázzák!
Van elég sok tudnánk összevágni elég jól!
Na mégiscsak motoros fórum ez,nem de! Vagy csak motor tulajdonosok fóruma /csak poén,tudjátok!/?
De mielőtt gurulnánk tavasszal együtt egy kötelező pofavizit+ivás,persze az öregekkel pertu elkerülhetetlen!
Micsoda puding pöcs....ök vagytok! Legalább gondolnátok komolyan amit zagyváltok..... Nem tom milyen harcsázni de majd kipróbálom. Egyébként nem akváriumba horgászok,igenis meg kell küzdeni azért a b.... halért,meg különben is nádbottal meg spárgával nehezebb ám!
Jaja...ha lehet felejtsük el a 25 évet...semmiféle tisztelet nem illet meg azért, mert ennyit éltem...tudatlanságban
Azért megjegyzem az árnyaltság soha nem volt ismérvem...az őszinteség igen...bocs...és mindenkitől bocs, de nem bántanék senkit szívem szerint, csak..
Én sok mindent megértek, de azért van, hogy nem finomabban is meg lehet fogalmazni a véleményedet. Egyáltalán nem sértésnek szántam az üzenetemet, hanem inkább tanácsnak. Egyébként ha már itt tartunk, én egyáltalán nem szeretek horgászni, sőt..... De attól, hogy én nem szeretem attól még más szeretheti (a barátom nagyon szeret horgászni, mint nyilván már rájöttél ő Kiru_z750 néven ismert itt ). És az is lehet, hogy ami neked nem rossz, az másnak az.
Jah, és nem tudom, hogy nem-e baj, hogy letegeztelek, mert azért van köztünk egy laza 25 év.
Jaja....igazad van Országszerte híres fikagép vagyok...komolyan..Zenileg is fikáztam egy országos havilapban...vmi kalapácsos újság...
De mindenki nyugodjon meg...egyrészt nem kell komolyan venni..másrészt meg amire én azt mondom, hogy jó, az biztosan nem gagyi:)))
De bojlizni.....ne mááá...mint mohikán nyíllal az állatkertben...
Node jertek már velem egy igazi éji turnéra csónakból lámpa minden nélkül...imádni fogjátok. És igazából én semmilyen fikázásal nem bántanék meg senkit, alapban békés lény vagyok...de a vélemyényem miért is rejteném véka alá?
Azért nem semmi! Azért tudsz fikázni! Rövid időn belül ez a második ilyesmi írásod. Szerintem abszolút nem ebből áll a sporthorgászat! Ezért sporthorgászat, és nem húshorgászat. Persze nyilván vannak akik csak a menő fotókért csinálják.... Szerintem legyél egy kicsit toleránsabb! Senki sem szereti (gondolom te se), ha leszólják azt amit szeret! Finomabban is meg lehet fogalmazni, ha valami nem nyeri el a tetszésedet. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól!
Ilyenkor pont jó téli napokra persze meg hogy lefikázzák!
Van elég sok tudnánk összevágni elég jól!
Janás képek tömkelege!
Ezt a linket kaptam, de nekem is úgy töltötték le, mert én nem értek hozzá!
kb. 700MB nagyon komoly!
http://ncore.cc/torrent_adatok...
De mielőtt gurulnánk tavasszal együtt egy kötelező pofavizit+ivás,persze az öregekkel pertu elkerülhetetlen!
Azért megjegyzem az árnyaltság soha nem volt ismérvem...az őszinteség igen...bocs...és mindenkitől bocs, de nem bántanék senkit szívem szerint, csak..
Jah, és nem tudom, hogy nem-e baj, hogy letegeztelek, mert azért van köztünk egy laza 25 év.
De mindenki nyugodjon meg...egyrészt nem kell komolyan venni..másrészt meg amire én azt mondom, hogy jó, az biztosan nem gagyi:)))
De bojlizni.....ne mááá...mint mohikán nyíllal az állatkertben...
Node jertek már velem egy igazi éji turnéra csónakból lámpa minden nélkül...imádni fogjátok. És igazából én semmilyen fikázásal nem bántanék meg senkit, alapban békés lény vagyok...de a vélemyényem miért is rejteném véka alá?