én úgy voltam vele, vagy veszek 130-150ért ottári gyári dizájnt, ha futtya a kis nyugdíjbul...vagy inkább nézem occsóért a házi minőséget.
Sokat malmoztam, de maradtam szülőfalum dörrentőcsőgyártómesterénél! (nem csalódtam és 50ér' minden kacattal)
A maradék guba meg megy a röfiperselybe és tavasszal elnyelezem...
Köszi Tezsvér a bizalmat!
Tetszik az a dob, jó a végén az a csőr...azért a hosszát infózd le, a darázsra csúnya ha túl hosszú. Beszéltem Martin bátyánkkal, aszonta 14-15 maki.
Még 5 vizsgám van hátra, abból egyik nagyon blama. Ha túlleszek rajta keményen becsípek és kenem a léggitárt.
Egyébként Neked személy szerint teccik az a dob?(mert nagyra tartlaka ) Mert tudok carbont összekötővel..(amit nemrég belinkeltem) kb. ennyibe lenne az is...tanácstalan vagyok...meg határozott a döntésképtelenségben
Ok...köcce...akkor beszélj vele lécci Oszt informálj...
Egyébiránt sok sikert...a piát..mondjuk..ok.
Na de nőt ..rokkantrollt ...blaszfémia.
Miből vizsgázol...egyébként?
néztem azt a dobot...ha gondolod beszélek a Martinnal, tavasszal eljössz randizni vele, aztán megoldja. zsír olyan rozsdamentes lesz mint a dob. az enyémen is olyan van.
a Blood-ot még nem hallgattam meg, most félretoltam nőt, italt, rock n' roll-t, mert véghajrá van vizsgaügyileg.
Egyelőre még a szétszedéssel sem végeztem Van itt az Apróban egy Egrus GP-dob...tök teccik. Nem tudtok valakit aki tudna hozzá összekötőcsövet kreálni?
Kéne nagyon kéne nekem tavaly minden próbálkozásom kudarcba fulladt. Bár egyszer elmentem a mókus őrsel az frankó volt meg mikor a Kiru eljött a fönökasszonyával az is penge volt. Csak még barátkozom a vassal de a szezón jobban indul majd talán
nekem is van hangtompító a Yoshi hoz egy kicsit volt már benn had ordítson azért van rajt nekem E betü sincs benn talán a főnökasszonyom gravíroz bele egyet ha szépen megkérem meg jól viselkedek vele mert tud ilyet mármint gravírozni
de olcat ék már hallották a kis vasat meg fenn róla vidi is csak nem nagyon bírta venni a kamera de tavasszal szívesen mutogatom élőben is
aha, Martin. Meg vagyok vele elégedve, szól mint a barom. ad hozzá hangtompítót is ha nem akarsz kedvenc lenni a környéken.
én olyan veterán cimbitől érdeklődtem, akinek már 2002ben ő csinálta a zx9re. az a srác mondta, hogy az akrát mintázza. hogy ebből mi igaz, nemtom. de 1 biztos, ha nem zúzod le, gond nincs vele.
inkább österreich utazik az E betűre, itthon talán pesten szimatolnak utána. ezekben a megyékben sok rendőr civilben motoros.
most nekem is elég volt a málnázásból...úgy 2 hétig.
az őrségi pálesz vagi, a kolléganőm szentpéteri, szokott hozni kóstolót!
Helloak! Persze...épp ezt mondtam én is, csak azt hiszem kevésbé árnyaltan. Nyilván, ha ilyennel gépeltél volna, mert nem volt más, nagyon nem volna kedved hozzá hidd el. Vannak ismerőseim, tele van a garázs ilyen-olyan pancsikkal, danúviákkal. És basszus vagyonokért vették őket, évente dugattyút öntenek hozzájuk...hát nem tudom. Az egész kommunista korszakból egyetlen pozitív emlékem van az akkori motorokról, az pedig a simson. Az valóban mindent kibírt.
Mindazonáltal nekem a motor nem rongyrázás, nem is biztos, hogy a rinyacsík minimalizálásának eszköze, vagy wheelie machine. Életérzés...Akkoriban még a riga is fíling volt...de nem sírom vissza, mert szeretem a nyugalmat
Peace...bocs, ha megbántottalak volna...nem volt szándékomban. De ha valami behány a gépen kérdezz...vágom
Zsír lett Tesa! Jól látom, hogy Martin dobod van? Én is gondolkodom egy sportdobon, de nem tom még mi lesz. Találtam az ebay-n fasza carbon dobot viszonylag occsón. De a Martin is kalapban van. Az a gáz, hogy sem ez, sem az nem E papíros. Egy parasztabb rendőrnél ez sokba jöhet. Meg vagy elégedve a Martinnal?
Mára kijózanodtam. Havernál voltunk...Az az őrségi pálinka
Tegnap még a hajam is fájt. Rá is töltöttem sört, meg unimukkot
De mától szigorú méregtelenítés. Ok..ok..lehet inni, de nem jó nagyon, ha megszokom
Hello! Nem értek egyet, utcára 100 lóerő bőven sok, azzal nem művészet izgalmasan menni, és most nem a halálfélelemre gondolok Mondd el, miért jobb motorozni egy Hornettel mondjuk, mint egy ilyen régi MZ-vel. Nem kell egy lapon említeni a kettőt, de nem is olyan elvárásokkal ülünk rá A Kawával meg a Hornettel lehet száguldozni, messze menni, túrázni, ringre járni, felvonulni, de már unjuk a rongyrázást meg a bohóckodást. Kirunak se ez lesz az egyes számú gép, ha tavasszal veszek, nekem se Ha komolyan akarunk gépelni, akkor megyünk a nagyokkal, de azok már nem tudnak nagyon újat nyújtani, max túrákkor, de mint motor, úgy kihasználjuk őket maximálisan. Na ilyenkor jön, hogy az ember vesz pályagépet, vagy utcára talál valami élvezetes, izgalmas alternatívát, ha nem akar 10 percen belül odaérni valahova, hanem inkább 30 percet megy vagy 60-at szereléssel együtt . A lényeg, hogy gyorsabban úgyse tudunk menni, messze meg egész évben max 2-szer tudunk menni, ezért ilyen veterángépekkel ugyanazok az útvonalak teljesen átalakulnak és sokkal több érzést visznek a motorozásba. Mi így gondoljuk ezt a veteránosdit, Pannóniákkal nem köszörülünk, mert az tényleg széthullik, de az MZ az bírja a kiképzést, ha meg tolni kell, istenem, a nagyokat csak akkor kell, ha kifogy a benzin
Kb így gondoljuk mi, bennünk nincs a 80-as évek rossz emléke, hogy csak ilyenekkel tudtunk menni, így más szemmel tudunk rájuk nézni
Jó arc, ő is rákkenróller!
jaja, minden rendben, de azért a biztonság kedvéért tegnap is behasítottam! Neked hogy sikerült a 31?
Ilyen lett az enyém (a kép telós, bocsi!)
Ilyenem volt nekem is... jól mutat a garázsban...messzire ne menjetek vele Mondjuk megvallom őszintén. Én nem értem, hogy emberek képesek pénzt adni ilyen szarokért. Én annak idején bőviben használtam ezeket, és nem nagy öröm....szóval, ha fizetnének sem kéne sem MZ se Pannónia, se másmilyen retro szar. Bocsássatok meg, én nem akarok itt senkit, és semmit lefikázni, de ezek a gépek szerintem nem értékek...akkor sem értek semmit, meg most sem...Akkor beértük ezzel, mert a rendszer ezt engedte meg nekünk...de egyetlen zsidó se akar Dachauba menni látogatóba. Bocs...
Sokat malmoztam, de maradtam szülőfalum dörrentőcsőgyártómesterénél! (nem csalódtam és 50ér' minden kacattal)
A maradék guba meg megy a röfiperselybe és tavasszal elnyelezem...