Igen...valóban szét van szedve picit...tudod nyáron motorozunk, télen szétszedünk...de ez csak optikai tuning...hogy ne legyen olyan, mint a szomszéd...nője
Yeahh...Nem tudom...ám...az a dob eleve gyanús...nagyon vékony a kilépő cső átmérője....megnéztem. Másrészt meg oktalanság ész nélkül fúrni-faragni.Szerintem egy jó slip-on hangban biztosan hoz. De az a motor szarul szó középső dob nélkül is... Másrészt meg nekem asszem egy nakeden tuti elég a 214 km/h .
l A többi meg pc kérdése....rencer-rencer-rencer..
plusz nekem B.O.S om volt a régin tökély volt hallgattam ugyan azt a motor raptorral szhelyi kék masina azt hittem rosszul leszel mint egy repedt fazék
nem az én dob om volt küldte volna vissza akié én csak felszereltem.mondtam a tagnak néha forduljon el mikor igazgattam de nemtom akiről irtam egyszer a hornetes tag aki zöldségesnél szokott héderezni . Az is szanaszét vágatta a rendszerér azt szarabb lett int volt azt mondta214nél megéáll a vas plusz mentem vele hááát sok jót nemtudok mondani ganelli van fenn neki ami jó is lenne ha nem ugy teszi fel a hogy . maradj meg valami jobb márkánál akra yoshi two brothers nemtudom ebay en ki lehet csípni jókat mindig val valami de hiszem még össze sem raktad miért szedted szét ha nincs semmi gondja
hangerőben nincs mit hozzá fűznőm az enyémhez csak annyi amikor mentem egy raptorós gsx-r1000el túrázni azt mondta a tag hogy "te a tiédnek van hangja " kérdem miért mire ő "mert amikor húzod neki nem hallom az enyémet" a Mókus őrsből olcatxyj is valami hasonlót ejtett el szóval túl hangos de leszarom
Yankeee..Te vaze..én nem mondtam azt, hoy szar a Yoshi...sőt nem is akarok semmit bizonyítani, nyilvánvalóan mindenki hitéhez, és pénztárcájához mérten költekezik. Én nem láttam azt a Bódist, sőt igazából egy Bódist sem láttam..igaz Yoshit, meg a többieket is csak mások motorján. Ettől függetlenül a Bódis egy kibaszott jó dob.. legalábbis mindenki szerint...komolyan Te vagy az első aki lefikkantotta. Igazából, ha szar volt, nem stimmelt, mi a picsáért nem küldted nekik visza, hogy használhatatlan...basszák meg . Én nem hiszem, hogy a mai világban megéri üzletpolitikailag bárkinek is fost gyártani.Én pl biztos, hogy nem veszek Bódist, mert Tőled rosszat hallottam Tőled...ennyi. Ráadásul valóban picsa drága... Ettől független valóban nem tom mit veszek
az én cimbim meg megrendelte a martin dobot az fz6 jára nyár elején azóta hivják hogy kész van. de a martin még azért szerintem jobb mint a többi azt fenn hagynám a mocin ha azzal venném. Otto koma is ezt mondta aki nem hülye hozzámert ez a szakmályalink a lockenhaus-i chipelős fickó
Nem mindig csak a hang meg az esztétika a fontos ha már teszek fel valamit legyen értelme is mutatkozzon meg teljesítményben is. Igaz egy dob cserével elenyésző de nem mindegy ha tovább fejleszted a mocit még. A kettő majdnem ugyan az de mégsem a yoshimat tíz perc alatt felszereltem úgy hogy az ex-up ot is ki kellett kötnöm még a Bódissal eljátszottam egy fél napot. Ez a kis dob Bódiséknál700euró a yoshim 350volt postaköltséggel cakk pakk motoros boltból márka kereskedésből lett volna 420. Magyarországon meg 137000 nem mindegy. Különbség hogy ez legalább yoshi meg akinek Bódis van a környéken folyton azt hallom tőlük hogy ledobálja a köpenyt évente meg Hogy elég a "titán" alkatrész nem tudom hogy meg miként de még meg is hegesztik itthon nevethettek de ilyenek vannak. Nézd a két dob ot egy az egyben koppintás csak a Bódison nincs a kónusz rajt mikor a kezembe fogtam azt hittem röhögő görcsöt kapok silány csunya "titán" hegesztések nem passzolt a mocira én hajtogattam meg a bilincseket hogy rá menjen . de nekem 8 ki mit rak fel nekem ez a véleményem
Félreértés ne essék, én nem akarok félisten csinálni a Martinból, csupán egy elégedett vásárló vagyok. 135 egy magyar dobért rengeteg....a haverom fz6-jára a 2 dobot intéztem csővel 70ért.
Egy a lényeg Skacok, legyünk hangosak!
Ezen azért módfelett csodálkozom. Ugyanis a Bódis sorra nyeri meg a külföldi teszteket, és autentikus szakik szerint is legalább olyan jó, ha ugyan nem jobb, mint az akra, vagy akár a joshi barát. Az egyik havernak Martin van az SV 1000-en, és mind esztétikailag, mind hangjában kifogástalan. Én csak ilyet láttam, erről tudok nyilatkozni. Ebay forrásom nekem is van...valszeg ott fogok vásárolni.
én is ettől tartottam, hogy a házgyári nem lesz precíz....de egy veterán kolléga megnyugtatott, aztán szemrevételeztem és utána nyomtam rá a pacsit. majd tavasszal véleményezitek az enyémet!
Én személy szerint úgy voltam ezzel a kipuf témával, hogy jól körbe néztem mindenhol
aztán ajánlottak Bodist 135000ért
martint is hasonló árban meg még a raptort meg a vipert meg a sok után gyártott kacatot aztán felmentem E-bay re a bátyám tanáscára aztán 10 nap múlva csavaroztam fel a Yoshit 90000ft-ból floridábol leküldve szerintem így jobban jártam mint akárhogy máshogy. Én nem szólok semmit mert nekem nem volt ilyen magyar csoda méág egy mocimon se De nem sok jót hallottam róluk. Minőség méretpontossági hibák(ezt szerelésnél én is tapasztaltam Bódisnál). azt mondom ha többe is kerül ami nem mindig biztos érdemesebb jobbat venni amit nem magyar ügyeskedők hegesztgetnek . De kinek mi
a papír meg kit érdekel...majd megmagyarázom a szervnek, hogy ha egy kalapos aggastyán miatt dől ki a belem az út mellett, mert süket és nem hallotta, hogy érkezem, akkor ő fizeti az utat fagyhatár alá.
a haveromnak gyári akra pár van az r1en, forgalmazótól, sehol az E-betű.
Nézz csak be a kipuffogós topikba. Semivel nem randábbak, megkockáztatom nem szarabbak, mint a gyári cuccok. (a kipufogógyártás nem egy misztikum hidd el) Csak nincs az a qrva papír. Az apróhirdetésekben olyan akra, meg joshi replikák vannak akár carbonból, hogy az állam a mellemig csattant fele zsetonért...
Igen...valóban szét van szedve picit...tudod nyáron motorozunk, télen szétszedünk...de ez csak optikai tuning...hogy ne legyen olyan, mint a szomszéd...nője
l A többi meg pc kérdése....rencer-rencer-rencer..
sztem offoljuk ezt a kipu témát!
Egy a lényeg Skacok, legyünk hangosak!
Ezt a marhát
aztán ajánlottak Bodist 135000ért
martint is hasonló árban meg még a raptort meg a vipert meg a sok után gyártott kacatot aztán felmentem E-bay re a bátyám tanáscára aztán 10 nap múlva csavaroztam fel a Yoshit 90000ft-ból floridábol leküldve szerintem így jobban jártam mint akárhogy máshogy. Én nem szólok semmit mert nekem nem volt ilyen magyar csoda méág egy mocimon se De nem sok jót hallottam róluk. Minőség méretpontossági hibák(ezt szerelésnél én is tapasztaltam Bódisnál). azt mondom ha többe is kerül ami nem mindig biztos érdemesebb jobbat venni amit nem magyar ügyeskedők hegesztgetnek . De kinek mi
a haveromnak gyári akra pár van az r1en, forgalmazótól, sehol az E-betű.