A bojlizás? Na basszus... Mi a jó abban..beetetsz naponta többször, aztán várod a betelepített műhalakat? Fotó azt puszi?
Francba..én ebben is maradi vagyok asszem..vad víz, éjszaka...ez az én műfajom. Pedig én már 20 éve bojliztam a balatoni nádasokban, meg a Patkón Ikerváron. Nem is eredménytelenül. Hozzáfűzöm, úszóval...Eszembe sem jutna csipogó jelzőket használni...az olyan geil...
No de bocs...még mielőtt újabb vihart kavarnék
Az sem rossz! De bojlizni az a királyság.
1-2 hetet simán elvagyok úgyhogy csak eszek-szar...k.
Na majd tavasszal karó le,etetés,és várni a nag csodát!
Pfff! Te? Na ehhez nem kell se a kézügyességed se a technikai tudásod !
Szombaton Janival megoldjuk,kinn a faháznál.
Rátettem a lapos kormányt k... jól néz ki!
Ha lesz yeti ezzel megyünk,Jaaa! Sok nylon paraszt speed-st meg firkáljuk.
Héjj pöcs! Megy már az új talicska? vagy kevés vagy hozzá hogy összerakd? hozd át hétvégén aztán megtuningoljuk Meg ki akarom már próbálni, lehetőleg nem tolva
Nekem ETZ 250 volt...hogy szerettem. A Simson után az ember úgy érezte egy rakétán ül, 15 évesen mikor először mentünk vele, még a lábunk is remegett utána. Viszont a korosztályomból kifolyólag már ha volt kuporgatott zsetonunk, tovább tudtunk lépni.
Jó ok,csak nekem is van véleményem meg enyém is a gép!
És igazad van ennyi idősen a tiéddel /enyémmel is/ kilincs,műanyagpohár formában fogunk vele találkozni.
Így már nagyon várom a tavaszi közös gurulást.
És nem legutolsó sorban remélem össze jön a közös pályázás is!
Peace má vaze...
Egyébként MZ nem volt, nincs, és nem is lesz...mert a vegetáció tudtommal nem élet. . És ez még akkor is igaz, hogy amit ma gyártanak az mind ipari hulladék hígszar. (az enyém is)
De nyugimááá..nem kötekedni szándékoztam.
Oh! Nemhelyes más motorját leszarozni,legyen az bármi és bármilyen! Egyébként majd a tiéd ami nem szar majd hol lesz ennyi idő multán! MZ még akkor is motor lesz és menni fog!
Egyébként kipuff.. LEO-nál kezdődik,ha van vidim akkor feldobom!
Francba..én ebben is maradi vagyok asszem..vad víz, éjszaka...ez az én műfajom. Pedig én már 20 éve bojliztam a balatoni nádasokban, meg a Patkón Ikerváron. Nem is eredménytelenül. Hozzáfűzöm, úszóval...Eszembe sem jutna csipogó jelzőket használni...az olyan geil...
No de bocs...még mielőtt újabb vihart kavarnék
1-2 hetet simán elvagyok úgyhogy csak eszek-szar...k.
Na majd tavasszal karó le,etetés,és várni a nag csodát!
Szombaton Janival megoldjuk,kinn a faháznál.
Rátettem a lapos kormányt k... jól néz ki!
Ha lesz yeti ezzel megyünk,Jaaa! Sok nylon paraszt speed-st meg firkáljuk.
És igazad van ennyi idősen a tiéddel /enyémmel is/ kilincs,műanyagpohár formában fogunk vele találkozni.
Így már nagyon várom a tavaszi közös gurulást.
És nem legutolsó sorban remélem össze jön a közös pályázás is!
Egyébként MZ nem volt, nincs, és nem is lesz...mert a vegetáció tudtommal nem élet. . És ez még akkor is igaz, hogy amit ma gyártanak az mind ipari hulladék hígszar. (az enyém is)
De nyugimááá..nem kötekedni szándékoztam.
Egyébként kipuff.. LEO-nál kezdődik,ha van vidim akkor feldobom!