Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a sok szerszám a paripa kőrül? Majd teszek én is fel ilyen szerelőst csak beszélnem kell a fickóval aki majd szereli
Cső /egy kis kergetőzés/ nézzed meg!
Lényeg, hogy jól telt az év utólsó napja, bár én az évzáró gurulást kicsit rövidnek tartottam, de jó volt ez is, lehettünk volna többen
Mik a hírek itt a fórumon sehol senki hogy telt a szilveszter én már magamhoz tértem mára de nem volt egyszerű a mulatság
Jóestét! Itt a Kiru új szerzeménye Amúgy jó kis gép ám
Sziasztok! BUÉK mindenkinek

Na ma én is gurultam egyet, pár hét kihagyás után. Nem lett volna rossz , ha nem fogy el a benzin a gépből a benzinkút utcájában azért igy is jó volt
Fasza volt a mai gurulás , meg a tejja az Anitában! Még sok ilyet!
8ra gyertek értünk
Na mi legyen?Ki jöttök ?
Olyan mintha egy péz érme lenne!
az a baj hogy gép be sárgítja élő be nagyon fasza!
fasza teee
Na ilyen lett!K.... jó!
Kevés lesz ez a gép...
Hogy találtad ki?
Mi is boldog újévet kívánunk mindenkinek.
Mindenkinek Boldog Új Évet és kellemes leittasodást estére! Aztán el ne feküdjetek valahol az éccaka az utcán mert hideg lesz és könnyen ki lehet hűlni
Benzingőzben és gumifüstben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!
A Kiccicám is!(ő mondta,hogy írjam ide)
Köszönjük a szerénységed és az esélyt hoyg tarthatjuk veled a lépést Jó bulizást mindenkinek az estére Boldog Új Évet mindenkinek igyatok és itassatok rendesen
Remélem is
ha valamelyikünk elviszi a lottó 5öst, megvalósítjuk!
Gibbon Testvér elkészült az ülésbőrözésemmel, nagyon fasza lett!
Buék mindenkinek! Aki ma józan marad....eeeehhhh

Azért ma megsimogattam a kerekeket
Hahhh...Blood and Thunder..képzeld csak el...Egy baszot nagy limóban hajtasz. Nme számít a benya...üvölt a Blood and Thunder...a hátsó ülés meg össze van p.názva
De az igaz masterpiece az a Blood Mountain...épp annyira kócos, és épp annyira letisztult amennyire kell...zseniális. Ezzel kell kezdeni az új esztendőt
Ehhemm... hanglány... A Mókus őrsből " We are the Chipmunks" biztos ez a kedvenced
Szintén boldog újévet minden motorosnak,és remélem jövőre többet megyünk együtt! Pláne hogy lesz gépem csak hogy egyenlő eséllyel induljunk!