béke veled , én nem akarok vitázni veled nem lettem kemény csak azt mondom van egy kis látszata, hogy elindultam a csontváz ember szintről egy normál testalkat, és erőnlét felé. Majd gyúrok egyszer veled, de nem versengésként, hogy na most mutasd meg módon, mivel sem súlycsoportban, sem eddzéssel elötlött időben nem vagyunk egy szinten, természetes, hogy nem fogok akkora súllyal ugyanolyan gyakorlatokat megcsinálni mint te
te micsoda okos gyerek vagy minek bizonyítani? minek élsz? minek gyúrsz stb stb mutasd meg mit tudsz . Látszata pont a felfújt habrudiknak van azt annyi nem csak a látszat a lényeg. Én nem puffasztom magam semmivel de szerintem végig csinálnál velem egy edzést azt sem tudnád fiu vagy e vagy lány de ..... Mindegy nekem ez a véleményem
előkerült a katica néni
Én is sokat dolgozom amugy, most épp a 2-ik hetem vége fele közeledek szabadnap nélkül, megint 13 napot megyek egybe előző hét 64 munkaórás volt , nesze neked munkatörvénykönyv
Na de mindegy, talán 2-3 hét és itt a motoros szezon
Minek bizonygassak? Ha olyan szarul csinálnám, akkor nem lenne még ilyen kevés idő után látszata, de akik régen ismertek, sokat láttak, azok mostani reakciói nem ezt mutatja, épp ellenkezőleg, pedig nem rég kezdtem . Amugy meg az eddzés, meg az, hogy gépen, vagy kézi súlyzókkal csinálod inkább, nem a legfontosabb kérdés a gyurásban, ezen kár is vitázni . A tápanyagbevitel sokkal fontosabb, aki ezt leszarja, az hiába is jár le, számos olyan ember van a teremben akinek a megfelelő fehérje/szénhidrát bevitel az már nem "tiszta" sport meg a fehérje turmix az "szer" tejsavó,porrá őrölt zabpehely szőlőcukor..stb hú micsoda csodaszerek tényleg
Igen az a számom!
Láttam megjelöltél iwiw-en!Most már semmi akadály!
Esett jó sok hó,lehet csapázni!
Tudok pár helyet,ha ismerős vagy Csepreg felé,onnan az erdőn keresztül nagyon sokfelé el lehet menni.
Én,ha belelendülök kb. 3-4 órát simán elvagyok!
Pályára meg Ivánba szoktam járni,de múltkor kimentem,nagyon szét van barmolva,és most meg ráadásul még meg is van fagyva.
Az csak a húgom lehetett...perpill nem vagyok nős
Meglehet már nem is leszek A kard is rozsdás.. Műfogsor, és üvegszem...lóg a tököm...öregszem
Szűzleányok!Tőlem már nem kell félnetek
Szeva!
Nekem sincs fútóm ,de bérelni szoktam.
Szívesen elmennék felétek, ha tudsz jó útvonalat vagy pályát.
A hirdetésednél találtam egy telo számot az a tiéd ?
Felhívnálak és egyeztetünk.
Szeva!
Láttam a géped,fain!Én is benne vagyok!Csak nekem se utánfutóm se trailerem,ezért korlátozott a mozgásterem!Köszegig,Köszegfalváig simán legaloppozok erdőn keresztül,de messzebb még nem igen jártam.Egyébként van rendszámom,de most kapott új tapadókorongokat,ezért aszfalton nem igen járnék vele,1-2 km még elmegy.
Egyeztetünk,aztán összehozunk valamit!
Kiru:ahogy quadosTyape is mondta "a motoros haveroknak nem jó a terep"!
szia drága mi a helyzet régen jártál felénk mi a van a többi taggal a Frozen assszem nem szeret mert ki kezdtem picit a gyuró gépet mondtam jöjjön le azt mutassa milyen erős lett azóta csak nem beszélt Örülök hogy itt vagy te is melóval vigyázz aztán közbe nézz felénk is
Mi a helyzet hölgyek urak megint van egy uj mosi a csapatban Gábi barátom ma beruházott egy 750es gsx-r re hogy legyen egy suzi is köztünk így színes a paletta legalább még ha a moci fekete is szép a gép de hogy is mondják szépen k6 vagy micsoda 12ezer van benn de nagy madártól vette a gyási guma van a vason az is középen lejárva ahogy kell. szép a moci meg egybe is van.
Én, mint Mókus Őrstag csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Mostanában annyit dolgozom, hogy nincs időm semmi másra, amikor gép előtt vagyok. Ráadásul kezdődnek az egyetemi elfoglaltságok is.
Ráadásul sem a horgászathoz, sem a szálkásításhoz nem értek, így nem volt hozzászólásom.
De örülök, hogy hiányzik neked a kis Mókus Őrs!
Ha néha sértő vagyok -bocs mindenkitől de ez sajna van így bizonyos dolgokban. Én azt hiszem el amit látok
Én is sokat dolgozom amugy, most épp a 2-ik hetem vége fele közeledek szabadnap nélkül, megint 13 napot megyek egybe előző hét 64 munkaórás volt , nesze neked munkatörvénykönyv
Na de mindegy, talán 2-3 hét és itt a motoros szezon
Láttam megjelöltél iwiw-en!Most már semmi akadály!
Esett jó sok hó,lehet csapázni!
Tudok pár helyet,ha ismerős vagy Csepreg felé,onnan az erdőn keresztül nagyon sokfelé el lehet menni.
Én,ha belelendülök kb. 3-4 órát simán elvagyok!
Pályára meg Ivánba szoktam járni,de múltkor kimentem,nagyon szét van barmolva,és most meg ráadásul még meg is van fagyva.
Meglehet már nem is leszek A kard is rozsdás.. Műfogsor, és üvegszem...lóg a tököm...öregszem
Szűzleányok!Tőlem már nem kell félnetek
Mikor történt az incidens? És miért nem ugrottál a nyakamba?
Nekem sincs fútóm ,de bérelni szoktam.
Szívesen elmennék felétek, ha tudsz jó útvonalat vagy pályát.
A hirdetésednél találtam egy telo számot az a tiéd ?
Felhívnálak és egyeztetünk.
Láttam a géped,fain!Én is benne vagyok!Csak nekem se utánfutóm se trailerem,ezért korlátozott a mozgásterem!Köszegig,Köszegfalváig simán legaloppozok erdőn keresztül,de messzebb még nem igen jártam.Egyébként van rendszámom,de most kapott új tapadókorongokat,ezért aszfalton nem igen járnék vele,1-2 km még elmegy.
Egyeztetünk,aztán összehozunk valamit!
Kiru:ahogy quadosTyape is mondta "a motoros haveroknak nem jó a terep"!
Ráadásul sem a horgászathoz, sem a szálkásításhoz nem értek, így nem volt hozzászólásom.
De örülök, hogy hiányzik neked a kis Mókus Őrs!
Hétvégére mi a terv?