Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi , Amúgy fasza a vfr...
Bíró Tibi 20-446-6237
Szia.Mekkora gumit keresel és milyen árban,plafon Hozok mocikat+alkatrészt lehet lessz guma is
hát az az igazság hogy nem postaköltség meg minden és próbálom a legolcsóbban megúszni a dolgot, utolért a válság
Oks, felvettelek.
Am elfelejtettem megkérdezni mennyit forog a gép?
Csao Babylon!
Fzr-nek is jo hangja van
Dobj egy msn címet és akk felveszlek v itt az enyém: orbijani@hotmail.com!
tessék ez nem jó?
ha valakinek van 21"os cross gumija ami azért még használható, vagy tud forrást ahol lehetne szerválni olcsó pénzért az kérem szóljon Jön a hó
xD jólvan akkor :D nembaj
Igen, elég régen
Hát ha leírnád nekem a Bátaszéki fényező telefonszámát meg nevét azt nagyon megköszönném, hogy mikor lesz megcsináltatva az meg már tényleg csak az anyagiaktól függ.
enduroba én a romanicsnál megakadok és ott inkább 2t van vagy csak régen néztem ilyeneket? :O
Levi drága, Enduro VB nincs? :) Nézd a TV-ben, nagyon faszák azok is . Nem csak a cross
Milrt nem télen akkor úgyis áll a gép,vagy jobb szezonban azon idegeskedni hogy mikor lessz kész,és nézni ahogy a többiek elhúznak. Ha gondolod tudok egy fényezőt Bátaszéki.
Hát igen, télen én is csak ps2-n tartom a formámat (Tourist Trophy), Meg az esztétikai hibákat félig meddig helyrehozom még télen, csak még a fényezést nem tudom hogy legyen, mondjuk úgysem télen vinném fényezni.
Valaki valamit arról hogy mennyibe kerül kb, az összes idom és a tank fényezése?
Hring mellett van egy fedett SM pálya, én ott fogok készülni
De jó lesz a jövő szezon
Készülök,mentálissan,meg ps2-n a motort meg patikára vágom tavaszra aztán Gooo Mecsek,Mátra,Köröshegy stb....
Yes, télen kicicomázom hogy tavasszal új fényében vágjunk neki a szezonnak
Jaaa, nem lesz, már van, elolvastam Entschuldigung Marad a VFR?
Arról már lemaradtál.
Döntsd el.... aztán állítsd fel
Majd megnézem az adásvételt ( ha megengeded)
Ez az első évem, bízom benne hogy minden évet csak egyszer kell kijárnom
Hát igen, nem engednek ki képzetlen szakembereket