Sziasztok!
Látom Adyról van szó!.....
Hát az egy rakás szar az az iskola már bocsánat, énis adys voltam de amik ott mentek chhhh! ottis hagytam a fenébe! Közlekedés szakmacsoport az nagyon fasza volt de a többi tantárgy ááááá!
Ja, mi szoktunk ott lenni, ha szakmai óra van, és igen, tanított az a f*sz kalap de utáltam ezzel az egész osztály így volt .... vettünk új anyagot első órában, 2. óra kiosztotta a dolgozatlapot és idézek: "Csináld meg" !
Szia,ma véletlen nem te voltál a remete utcában a Kincses Endrééknél A szomszédban voltam,ott lakik muterom és ott van a garázsom Legközelebb leszólítalak
Én MAMI-s vagyok, és neked is azt ajánlom, ha megteheted A pannóniások lelkesek, elméleti oktatásban jók de a gyakorlati képzés terén nagyon elmaradottak (van kb 2 MZ blokk meg az összes tanulóra 1 db teszkós szerszámkészlet ), a bizonyítvánnyal amit ott kapsz pedig a feneked kitörölheted, semmi másra nem jó. Ehhez képest "nekünk" meg kismilló blokkunk van (2T, 4T egy hengertől a V4-ig, meg sok komplett motor, külön van 4 motor a villamosságtani oktatásra), külön fékpadi mérőkamion, és egy elég komoly tanári kar. Nem olcsó (150 k egy félév) és nem sétagalopp elvégezni, de hidd el hogy ez később sokszorosan megtérül ha jó vagy
Én koleszos vagyok, 15 körül fizetem az egy havi kaját (reggeli ebéd vacsi) semmi más költség nincs itt, elég szar de olcsó és közel van a sulihoz, de nem kötelező, lehetsz albis is. 10. után is mehetsz 2 éves képzésre. Amúgy a suli honlapján vannak nyíltnapos időpontok, látogasd meg egyszer ha úgy érzed.
Látom Adyról van szó!.....
Hát az egy rakás szar az az iskola már bocsánat, énis adys voltam de amik ott mentek chhhh! ottis hagytam a fenébe! Közlekedés szakmacsoport az nagyon fasza volt de a többi tantárgy ááááá!
Milyen jo idő van!.......
Jah és titeket tanit a Péterbencze tanárúr?:D
Az a stramm az a stramm kinek kocka feje van, kineeek kocka fejeee vann"
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert egyébként korrekt munkát végzett mindig, és nem is drága.
Jah de én voltam, ő az unokatesóm. Most értem haza ebben a pillanatban, nyugodtan szólíts majd le
Rikiren te milyen gumit is mondtál a múltkor? Conti Road Attack ha jól emléxem?
Köszi
Én koleszos vagyok, 15 körül fizetem az egy havi kaját (reggeli ebéd vacsi) semmi más költség nincs itt, elég szar de olcsó és közel van a sulihoz, de nem kötelező, lehetsz albis is. 10. után is mehetsz 2 éves képzésre. Amúgy a suli honlapján vannak nyíltnapos időpontok, látogasd meg egyszer ha úgy érzed.