Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah köcc, nem is tom mér emlékeztem arra, most h így mondod már rémlik h vmikor meg is nézegettem a sportot
Sziasztok!
Látom Adyról van szó!.....
Hát az egy rakás szar az az iskola már bocsánat, énis adys voltam de amik ott mentek chhhh! ottis hagytam a fenébe! Közlekedés szakmacsoport az nagyon fasza volt de a többi tantárgy ááááá!

Milyen jo idő van!.......
nekem is a dt-m nála szervízelődött mindig
Conti Sport attack, nehogy road-ot vegyél az túra vagy vegyél race attackot abból is van 2 féle, közútra, meg pályára asszem
És a Potyondi tanár urat gondolom nagyon kedvelitek ti is?
Ja, mi szoktunk ott lenni, ha szakmai óra van, és igen, tanított az a f*sz kalap de utáltam ezzel az egész osztály így volt .... vettünk új anyagot első órában, 2. óra kiosztotta a dolgozatlapot és idézek: "Csináld meg" !
Levi, Viktor szoktatok a T épületben lenni? Én többnyire ott tartózkodok összefuthatnánk vmikor:D
Jah és titeket tanit a Péterbencze tanárúr?:D
te inkább csak maradj ott győzködöm anyuékat hogy írassanak át de aszonták majd ha meglesz az érettségi meg a 2 év technikum
Itt az ideje átiratkoznom
Én is ady-s vagyok/voltam még 94-ben
na még valaki ady- s?
én meg Gépészet és érettségi év ..... áááááááááááááá
"Az a fess, az a fess kinek feje szögletes, kineeek fejeee szöögleetees
Az a stramm az a stramm kinek kocka feje van, kineeek kocka fejeee vann"

http://www.youtube.com/watch?v...

kocka én meg közlekedés szakmacsoporton vagyok
Jó hely az az Ady:D Énis ott tanulok....Rendszergazdának
Na, az fasza hogy ha itthon van, lehet tavasszal megkeresem.
Mert egyébként korrekt munkát végzett mindig, és nem is drága.
Hali!
Jah de én voltam, ő az unokatesóm. Most értem haza ebben a pillanatban, nyugodtan szólíts majd le

Rikiren te milyen gumit is mondtál a múltkor? Conti Road Attack ha jól emléxem?
Köszi
Szia,ma véletlen nem te voltál a remete utcában a Kincses Endrééknél A szomszédban voltam,ott lakik muterom és ott van a garázsom Legközelebb leszólítalak
de azért ne szóld le az Ady-sat se, tudom, hogy nem egy Mami, de nem olyan rossz az sem
Köszi! 150ezer az egy kicsit húzos :S Pedig jó lenne ott tanulni mert az mégis többet ér mint egy ady-s autószerelő szakma :S
Akarom mondani 150 k egy év
sry itthon van a Haiszer Peti már
Én MAMI-s vagyok, és neked is azt ajánlom, ha megteheted A pannóniások lelkesek, elméleti oktatásban jók de a gyakorlati képzés terén nagyon elmaradottak (van kb 2 MZ blokk meg az összes tanulóra 1 db teszkós szerszámkészlet ), a bizonyítvánnyal amit ott kapsz pedig a feneked kitörölheted, semmi másra nem jó. Ehhez képest "nekünk" meg kismilló blokkunk van (2T, 4T egy hengertől a V4-ig, meg sok komplett motor, külön van 4 motor a villamosságtani oktatásra), külön fékpadi mérőkamion, és egy elég komoly tanári kar. Nem olcsó (150 k egy félév) és nem sétagalopp elvégezni, de hidd el hogy ez később sokszorosan megtérül ha jó vagy
Én koleszos vagyok, 15 körül fizetem az egy havi kaját (reggeli ebéd vacsi) semmi más költség nincs itt, elég szar de olcsó és közel van a sulihoz, de nem kötelező, lehetsz albis is. 10. után is mehetsz 2 éves képzésre. Amúgy a suli honlapján vannak nyíltnapos időpontok, látogasd meg egyszer ha úgy érzed.
tökéletes májsztró
ha megjön akkor elmondom, hogy van refi-is rajta azt dobok egy pm-et. Megfelel?