Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem cseszegetnélek.... de teljesen megértelek, már jó párszor beszóltam :S
Huha, ez jól néz ki, biztos jó is,

https://www.yoshimura-rd.com/t...

Nem, nem kell hogy még ezzel is cseszegess.....
szabad tudni hogy mi az ami feldolgozás alatt van?
Örülök h még köztünk vagy, öcsém, nem semmi ..........
Srácok, az eset feldolgozás alatt van :S
Ismét lent voltunk a háznál, de hallottam pár supermotos hangot, gondoltam, hogy ti vagytok jól szóltak a gépek, még a kertvárosban is
nem ismeritek azt a bandát amiben van egy vagy egy intruder vagy egy dragstar valami hatalmas csopper meg egy honda cbf900 azt hiszem és egy kava mind fekete ?
Szevasz Erik!
Nagyon jo volt tény és való élveztem énis nagyon, hát igen fasza gép az Rf 900 nagyon megy
Hát nincsmit amint tudunk összehozunk megint egy gurulást Átadom Zolinak de mondta nekem ő is élvezte nagyon a WR-t! legközelebb majd nekem kell kipróbáljam képeket majd küldöm msnen!
Jó túrázást!

Am Bencének meg kurvanagy mákja volt!:S:S:S de hála isten megúszta!:) na majd beszélünk!
Ja igen, átjött.
Huuuh király volt ez a mai gurulás ugye Jani?
Am köszi a haverodnak a próbautat, elég faintosan megy az a suzuki rf 900, csak nagyon furcsa volt az irányítása a wr után meg 140nél egy apró kis repedés is arrébb rakta már a mocit az úton
de am összességében jó volt ez a ,,kis" kiruccanás, thx Jani
Átment a hang
Na, ma valaki egy motorozás? Én holnap viszem a DRZ-t Pestre, szóval a részemről valami szekszárdi szezonzáró gurulás is lehet, megejtenénk a szokásos útvonalakat, meg ilyesmi.
Bonyhád-Pécs sok kanyar vizes, Pécs-Abaliget között majdnem végig vizes leveles az út, Abaliget-Orfű nagyon jó :P Komló-Szászvár is nagyon jó 1 kanyar volt nedves csak jó kis kört mentünk ma
a héten vmikor kerítsünk sort a tescos csereberélős dologra? vagy érdekel még téged? mert engem csak kíváncsiságból érdekel, ha találok megfelelőt akk úgy is az lesz am az okr-nél nincs éppen :S:S de ha lesz szólnak egyből telón
Gyerekek, ma milyen fasza idő volt, istenem, én meg kertet ástam De legalább láttam valami rohadt nagy dög Kawasaki endurót , micsoda hang, óóóóó Klx valami lehetett , huh , ennyi volt a jó a napban , holnap folyt.köv.
Hajj keki! Köszi

Üdv neked is Rikiren, sm rulez

Jaa várom már a tavaszt éniiiis
Üdv köreinkben végre, egyre több az sm-es tavasszal mehet ám a csapatás
Üdv itt a mocid hangja szép,hallottam élőben Aztán tavasszal csapatunk
Itt lakom a szomszédban hihi. Hja elég odabaszós a hangja, kell is neki . Jolvan remélem előbb-utóbb csak összejön, nagyon állat

Köszi Levi1994

Üdv neked is Akrapovicman
Mondjuk egy ilyen se lenne rossz :D Kíváncsi vagyok, mit alakítanak majd vele a VB-n
Csáó! Jaja, szoktalak látni, én itt lakom az Alisca 19.ben, jól szól a gép, nekem is egy hasonló a tervem, ha sikerülne eladni a mostanit, jó motorok, legalábbis nekem bejönnek, Üdv a köreinkben !
Üdv itt
Viktor beelőztek az lc4 prestige-el amugy nagyén szép
Hali!
takitabe szólt h láttatok párszor a városban meg h itt kerestetek. Szal enyém a ktm lc4, full fekete prestige változat. Most vettem szept-ben, nem sokat tudtam használni, meg kellenek rá új gumik, de az már nem fért bele idén sajna. Nahmind1 ha vmi érdekel kérdezzetek, jövőre meg csapathatunk
Üdv mindenkinek!