Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dec 27-töl-jan 15-ig kiárusítás a shox-nál www.shox.hu
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.

Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
De azért boldogat mindenkinek és minimum gsxr-kulcsokat a fára gyertya helyett!
naah az faja akkor ha műszakin kell segítség csak szólj zombai pályára meg tuti h fogok menni szerencsére minket fel is engednek
msn-re gyere már fel
am rohadt jó a csimma
Ilyenkor sem rossz motorozni azt mondta, de inkább ilyenkor a rally BMW vel megy, motor meg majd tavasz , meg most a magánéletében is történt pár pozitív dolog, nem biztos, hogy annyi ideje lesz a hobbyjával foglalkozni, bár kitudja
10 üó.-ánként váltóolaj csere van ám persze ez versenykörülmény , szal 15-20 elmehet, de akkor már cserélni kell,
Karácsony után hozza vissza a motort, mert szerelnek mást is , váltóolajat cserél, telóolajat, meg belövi a telókat nekem , lánc + lánckerék az jó, azt mondta, h kopjon még, aztán veszünk rá egyet, üó. mérőt kellene vegyek, tudjam pontosan mi mennyi , meg kérdeztem így a crossról, mindenben segít, alkatrész , ruha , ha bármi kell szóljunk, ez rád is vonatkozik, gecijól nézett ki a Dodge a KTM a platón :) csak elfelejtettem képet lőni róla :) na majd ha hozza, szal jövőhét eleje kb., crossgumit felakartam rakatni, de azért nem rakattam, mert felesleges, megy műszakira 1 hónap múlva, aztán nem is nagy dolog felrakni , majd meglesz, megvan, fészerben áll Mondtam Józsinak, lője meg nyugodtan az exc-nek, egyébként csak dícsérte, tetszik neki, mondta ha jó idő lesz,akkor fog vele menni, zombai cross pálya biztos hogy lesz új, tudom is h hol, és 5 verseny lesz jövőre, ezt is mondta, kb. ennyi
én ma már megjártam az erdőt huuuhuuhuuu rohadt jó meleg is volt, szabad ég alatt simán lehetett szerelgetni melegítőben megkergettem a vasat, csak csúszik mint az állat de rajzolgattam a köröket körbe körbe
Langer mikor végez vele? csak mert ha ilyen idő lesz dobd fel a crossgumát (ha úgy is kiszedi a telókat akk sztem mondd neki h cserélje már le a gumikat feleslegesen ne kelljen még1x kiszedni ) és zúzzunk állat volt nagyon, most mostam le
Sajnos nem, Pesten maradt a motor, haza akartam hozni csak nagyon kiszámíthatatlan a hóhelyzet Pedig jó lett volna.
Én nehezen, Langer viszi el a motort
Bence, idén is motorral fejezed be és motorral kezded az évet?
Nah holnap lesz vki olyan kemény legény, hogy eljöjjön terepre?
ez mondjuk hatalmas igazság de most muszáj várjon a motorka mert nincs a garázsnak még ajtaja és hideg van a garázsba majd karácsonykor lesz ajtó rajta
Soha ne légy lusta a mociddal foglalkozni!
A nőkkel ellentétben az meghálálja
sár miatt? no para sose hátrálunk meg
kormány csapágy olyan hogy áll 2 napot a motor és elég nehezen kezd újra mozogni a kormány xD bekéne zsírozni csak lusta vagyok hozzá
nah Erik azt te most elfelejtheted hogy csütörtökre motorozható lesz talaj
nah akk csütörtökön mi is kimegyünk ,,legelni" kormánycsapággyal mi a gondod? (msn)
hó már alig van már a birkákat is kihajtották legelni
yess lehet jönnének még páran, ha minden klappol lennénk jó néhányan
Én is beszállok a pólóba most csak szólok hogy +1 ember