Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyönyörű
Csao Babylon!
Üdv a társaságban!
Énis láttalak már párszor Szekin téged!
Am motoros körbe úgylátszik szaporodnak a 250 sor4ek

Fasza kép lett az Rsv-ről Willi
w1ll1 nagyon szép a géped !
Pózolás Szálkán...
Íme az msn címem: babylon069@hotmail.com, vegyen fel mindenki aki úgy gondolja...
Majd dumálunk
a full-gas már nincs, de a Lengyel Peti ott dolgozott, a Haiszer Peti nem nem akar sztem vele foglalkozni, hanem nincs itthon, kiment amerikába a fiához, am a dt-t régen én is hozzá hordtam
am adhatnál egy msn címet vagy akár fel is vehetnél és akk ott megtudnánk dumálni
Üdv!
Na, nagyon fasza, mondjuk ma voltam már lent a városban, de nekem sem jó a ma délután mert most családi életet élek.
Amúgy Haiszernél voltam egyszer kétszer kint az újvárosban szervizelni, de úgy látom ő már nem akar foglalkozni a frézivel.
Meg egyetlen egyszer voltam full gasnal de a 15000 Forintos fél órás olajcsere után meggondoltam
Csörögj rám ha hozod a gépet, beengedlek. Sőt, a ma délután kivételével mehetnénk is akár
Hát én csak a Petit ismerem (meg a Frontmotort, de ők ugye.... ), ráadásul ő itt van a szomszéd utcában Persze nem tukmálni akarom, csak ajánlom
Csáóó, naa végre többen leszünk Király lesz jövőre is a társaság
Sokan viszik ki a moccukat tolnára a szilárdhoz, de majd úgy is fogják őt ajánlani mások én máshoz viszem,de ő asszem csak offroadban utazik
Köszi az infót, tavaszi nagyszervíz majd ott lesz.
Én is láttalak már jópárszor. Meg most hogy nézegetem az adatlapokat, még jó néhány fórumtagot ismerek látásból.
Szeva!

Szerintem én láttalak már párszor a városban! Gyere nyugodtan, várunk szeretettel.
Én a Lengyel Petihez vittem legutóbb, 3000 Ft/óra, és szerintem elég jól éri a dolgát, a Tolnai Lajos utcában megtalálod a műhelyét az autóklub felett.
Ja, és tud valaki a környéken korrekt szerelőt?
Egész jó kis társaság csapódott össze itt a fórumon ahogy elnézem, jövőre én is beszállnék egy két csapatásba ha megengeditek.
Esetleg idén ha lesz még egyszer kétszer szebb idő, ezentúl aktív tagja leszek a fórumnak.
pontosan
Viktor, már a suliban is kiélhetjük a sportmotor függőségünket xD
passz nem mi csináltuk
Lakkozva lett a fényezés?
ty all. Most lett lefestve a motorom kb 3 hete de már megint tiszta karc Első-hátsó sárvédő illetve a fejidom... Kaphatnék vmi tanácsot, h mi csináljak vele? vagy hagyjam úgy attól lesz durvább?
nekem is csak egy 125-ös dt-m de nem a köbcenti a lényeg ;)
Csáó, üdv itt Ne búsulj, majd lesz nagyobb
hááát ti már nagy kutyák vagytok nekem meg csak 100ccm-es endurom van
Csáó! Üdv a köreinkben!
csöcs all! na csatlakozom e topikhoz mert tolnai vagyok