Fasza mi meg voltunk Mecsekelni Bencével,kicsit hüvi volt az erdőben,de azért jó volt.Ja Nagymányoktól csatlakozott Tommy kolléga is megvolt az első tali vele is és szép az r6r később dobok egy egész képet amit az út elején Szálkán elkövettem
Bence vasárnap évadzáró pályanap Kalocsán itt az alkalom hogy lepályázda slickedet Voltam tegnap haveréknál Borsodban,hoztam alkatrészt+gumikat sajna neked eggyiksem jó pedig olcsó lenne 180-as és 200-as.Amúgy láttam nála egy első brigstone-t 120-as esőgumit jó puha gyári fóliában 15-ért A mátrában meg repkednek a 0 fokok,taknyos vizes a filling.Nem biztos hogy egészséges lenne oda menni idén.
Szia msn-en olvastam hogy rm-et keresel kollégámnak van egy 250-es gyürütöréses 150-ért.Ha érdekel megadom a számát.Irtam msn-en is csak nem voltál fenn.
nem lebeszélni akarlak arról h vegyél 17es crossgumit, és nem egy enduroszettre akarlak rábeszélni (pedig úgy néz ki ezt teszem), de nem lesz az igazi vagyis nem lesz olyan hűdenagyonjó a 17es crossgumival, nem véletlenül 21es az első kerekük, és nem véletlen 18 vagy 19es a hátsó, szóval ha teheted (most sok eladó drz-be való szettet láttam) akk ink szettet vegyél mert lehet h ideiglenes megoldásnak jó lesz a 17es crossgumi, de te is be fogod látni h sokkal nehezebben boldogulsz majd vele mintha vettél volna egy szettet (nehezebben gördül át az akadályokon(igaz nemtom milyen szinten akarod tolni))
(ez csak az én véleményem, úgy is lesznek szerintem akik megtorpedózzák mert sajnos ezen a fórumon ilyen mindig van, azt csinálsz amit akarsz, csak elmondtam a véleményemet, béke )
Első az új garnitúra gumi, kesztyű, bukógomba, aztán lassan 24.000 km-es szerviz, hűtővédő is kéne, de majd lehet veszek 17 collos felnire való crossgumit
Hát a sütit azt nem kostoltam meg, de a piros lámpás negyedet feltérképeztük!
Hát úgy van h szombaton 5 körül sztem már otthol vok! Csak nemtom Bandita mikor lesz kész mert első teloszimeringcserén van most! Rem vasárnapra kész lesz!
Csao!
http://www.endusz.hu/wdl/index...
(ez csak az én véleményem, úgy is lesznek szerintem akik megtorpedózzák mert sajnos ezen a fórumon ilyen mindig van, azt csinálsz amit akarsz, csak elmondtam a véleményemet, béke )
Hát a sütit azt nem kostoltam meg, de a piros lámpás negyedet feltérképeztük!
Hát úgy van h szombaton 5 körül sztem már otthol vok! Csak nemtom Bandita mikor lesz kész mert első teloszimeringcserén van most! Rem vasárnapra kész lesz!
Csao!