Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huha, az fincsi gép, hát ha lesz időm holnap, akkor mennék én is egy-két kört , előtte mondjuk nem ártana tankolni
Csáó!

Az valószínű én lehettem, mert mentem többször is arra (tudtam hogy alszol ), a Dózsa György út felett összespanoltam egy motoros sráccal, Dáviddal, van egy SXV 550-ese, megígérte, hogy beregel és fog írni, úgyhogy eggyel bővül a helyi banda Vele motorozgattam erre-arra, előtte mentem többet a Bottyánhegy fele, Szőlőhegy meg kis szekszárdi tanyasi utakon (gumi meg biztostás miatt ) Nagyon jó volt, sztem holnap is hasonló lesz a program
Kösz! Na végre , hogy már hallunk rólad valamit ... eltűntél nagyon ,jó lehetett ez az osztálykirándulás, nézz körül az oldalon, van fent pár videó a Földvári EC-ról, elég jó volt! Bencét ma láttam motorozni, valaki ment utána de nem láttam pontosan, ha az a Bence volt egyáltalán, picsába, felébresztettek azzal a rohadt kipuffal nem ám , semmi baj, bár mindig erre kelnék ... de jó is lenne, azt hittem már a mennyországban vagyok , ingyen benzin, jobbnál jobb kidörrentők stb.
Sziasztok srácok, újra itthon vok, végre megjöttem olaszból sajnálattal hallom hogy mik történtek itthon, ezek után én is óvatosabb leszek és örülök hogy akkor nem voltam ott mert ismertek milyen hülye vok tuti megvágtak volna nem kevésre :S
Viktor eléggé faintosan néz ki így a géped az tuti (am kösz a levelet most kaptam meg lassan nekiállok tölteni reggelre csak lejön )
Bence, Dió pesten vannak már a mocik?
ja, nekem bejön, csak sztem nem valami izmos gép, viszont az ára annál inkább
Az a méret amit legelőször írtál,próbáld a jokermotort náluk szerintem olcsóbb lessz.
Háát remélem is Ez a 120 és 150/60-as?
Sziasztok!

Egyik ismerősöm megkért az alábbi termékek(motoros kabát,és protektor) hirdetésére!
http://hardverapro.hu/apro/rs_...
valamint
http://har
dverapro.hu/apro/fur...

nagyobb képeket itt találtok róla:http://www.vatera.hu/rs_taichi...
és
http://www.vatera.hu/fury
gan_g...

Ha esetleg valakit érdekel irjon nekem vagy neki és intézkedünk! további szép estét
Küldtem sms-t megkaptad?Nem biztos hogy ez lessz a legolcsóbb.
Látom,de nem írtad hogy a vázra gondolsz mikor a porfestést említetted.
a képen fekete a váz
Alakul a molekula csak az öreg lassan veszi fel a fordulatot mondott egy árat de az viccnek is rossz volt meg mondta is hogy annál sokkal olcsóbban lessz majd Kicsáncsi vagyok Én legutóbb a jokermotornál vettem gumát.Van honlapjuk érdeklődj és postáznak is.
Ja, ősziszünet október 30-tól november 7-ig (azt hiszem )
Weisz uram!

Gumira rákérdeztél, hogy mennyi az annyi?
A porfestést álltalában fém felületen alkalmazzák mert a festék felvitele után magas hőmérsékleten szilárdul rá(festőkabinban) álltalában felnikre és vázakon alkalmazzák(motoroknál)
Szia !Tamás 92 Mi az ,hogy törzskönyvet is kértek ? Az ebeknél (kutyák) szokás kérni ! Az eladásnál kötelező,vagy nem? Nekem azt mondta a közeg,hogy otthon egy biztos helyen tartsam amikor autót vásároltam,mert ha ellopják a kocsit az gáz,mível gond nélkül tudnák értékesíteni .Egy szekszárdi ismerősömet 15000-re bírságólták,mert éjjel (senki nem közlekedett az utcán )és megfordult a záróvonalon. Lehet, irígykedett a PITYKE,hogy neki nincs ilyen mocija ! Na az ilyen szarakodások miatt nem csípázzák a zsernyákokat,és majd ha 1 x segítség kell leszarják a mocisok őket! Egy lezser lebasszal többet értek volna el,és mindenki jó "szájízzel" beszélne róla ! A tököm tele mikor 40-el mennek elöttem ,és nem merek előzni,mert erre az alkalomra várnak ,hogy belém köthessen,mert kb 20km/h különbség kell az előzéshez.Egy normálissal kevesebb lesz ( Dió),na azért vannak jó fejek is közöttük . Ne is törődj vele,bíztosan követtél már el annyi szabálytalanságot,hogy ennél többet kellene fízetned!
porfesték tartósabb, ha előtte elő van készítve a felület. Amúgy szerintem ha tényleg meg akarod csinálni akkor ne grafika hanem matrica amugy meg felnicsíkot robeszra kb 800ft neked nagyobb a kerék de sztem max 2000 lenne a 2pár
Ha kell megadom a fényező számát.(Bátaszéki) elküldöd a motorod képét aztán ad egy ajánlatot.Matricát meg tudsz rendelni itt a fórumon a motormatricák topicból.Szerintem érdemes lenne meglépni
az nem is rossz
Szerintem cakk-pakk 30-ból megálna.Nekem a fekete cbr-em anyagára 9e ft volt úgy kevertettem szinkód alapján.A munkadíj baráti alapon volt 0ft,de most festettem 2db felnit 5e ft volt darabja.
porfestetni lehetne esetleg, nem tudom az mennyire tartós, olcsóbb-e esetleg?
Én is így gondolom, tetszik nagyon, de biztos sok pénz lenne.
Egy gyöngyház fehér alapon, szürke 'splatter' és azon egy redbull grafika, A felnik és váz selyem fekete és a felniken piros felnicsík.
Nagyon jó de komolyan állat lett,mintha 1-2 éves moci lenne