Szeevaaa Jani
Mi újság? Ugye megkóstoltad a finom amszterdami süteményeket? Én ki vagyok írva betegszabira a héten szóval remélem, hogy már holnaptól tudok motorozni. Mikor érsz haza pontosan? Csak h akkorra is kéne szervezni egy gurulást
Sziasztok!
Mi a helyzet otthol?
Ahogy olvasom hetvegen lesz gurulas?
Milyen idő van otthol?
Olvastam a sünök dolgoznak rendesen!
Üdv Hollandiából!
De 7végén már hála isten otthol leszek es akk rem tudok jönni!
Sziasztok!
Jani
Sziasztok!
Mi a helyzet otthol?
Ahogy olvasom hetvegen lesz gurulas?
Milyen idő van otthol?
Olvastam a sünök dolgoznak rendesen!
Üdv Hollandiából!
De 7végén már hála isten otthol leszek es akk rem tudok jönni!
Sziasztok!
Jani
Levi rám gondolsz? ha igen akkor nem, nem hajtottam meg a lovakat, hanem záróvonalat léptem át és ez nem tetszett a rend őreinek.Sajnos az összes 4 hét alatt összerakott pénzem elment a birságra
Erik, énis jövök gurulni persze ha már meggyógyul a torkom mert sajnos nincs itt dr horváth gábor h meggyógyítson:)bár igaz h ide nem kell az igazolás
ezt az indexes cuccot nem értem... kézzel jeleztem ennyi ő meg nem látta... valaki mondja már el hogy ha egyszer úgy van hogy "az szabályos ha a művelet megkezdése előtt behúzom a karomat". Mielőtt megfordultál jeleztél, ennyi de tudom hogy ez nem így van pedig szerintem így lenne a logikus
Fuck !
Miért nem hívtál fel ?
Ez a 30tól 150 ig tipukus sablon duma max 30-40 et kaphattál volna, de nem kellett volna elismerni a forgalmit meg úgy vegye el h mérje meg mérőmüszerrel a gumi profilmélységét.
Ha telefonaltal volna segítettem volna.
Az a baj h mostmár nem tudsz semmit csinálni mivel elfogadtad a csekket aláírtad nincs jogorvoslati lehetőséged.
Na, frankó... beálltam én is a helyszíni bírságot kapottak hosszú sorába.... 20 ezer forinttal szegényebb lettem
Mentem volna kifelé a csatári toroktól Szálka irányába, amikor észrevettem a Csap utca/Bátaszéki út kereszteződésében tanyázó rendőröket. Megfordultam, elmentem és a fűtőház alatti parkoló alatt álltam meg, a rendőrök meg utánam jöttek. Kértek mindent (nincs befizetve a biztosítás), lekérdezték nincs-e kivonva a motor a forgalomból - nem volt) úgyhogy az eü. doboz hiánya miatt megbírságoltak. Rákérdeztem a feljelentésre (amit Dió mondott hátha megúszom egy ejnyebejnyével), azt mondta hogy kapásból forgalmi ugrik, és 30-tól 150 ezer forintig terjedő pénzbírság várható (gumik, eü csomag ill. biztosítás hiánya, meg mert megfordultam a rendőrök elől - index nélkül) Úgyhogy még egész jól megúsztam, nem akarok anyázni mert jogos volt, és rosszabbul is járhattam volna, csak így még később lesz új gumi a motoron, ez a nevetséges. Na de sebaj, így jártam
vmikor elmehetünk gurulni a jövő héten mert most már tényleg otthon leszek, kivettem a betegszabadságot szóval remélem maradok 1 hetet legalább, a betegség meg várhat
Szerintem holnap délelőtt fele megyek, ha fel tudsz kelni gyere Délután már készülődni fogok vissza Pestre aztán nem szeretnék folyton azon stresszelni, hogy elérem-e a buszt meg ötpercenként az órát nézni mocizás közben.
Meg van egy lc4-es csávó is, de még mindig nem tudom ki az, majd egyszer leintem ő is jöhetne mocizni, akkor még egyel többen lennénk, egész komoly banda lenne , mondjuk így se gyenge már , ahhoz képest, ahogy kezdtük
Mi újság? Ugye megkóstoltad a finom amszterdami süteményeket? Én ki vagyok írva betegszabira a héten szóval remélem, hogy már holnaptól tudok motorozni. Mikor érsz haza pontosan? Csak h akkorra is kéne szervezni egy gurulást
Erik