Akkor valaki aki nagyon ráér az kattanjon rá és fogja össze ezt a dolgot.Poló ügyben futok egy kört lehet tudok occsót De kinek is kéne? Jó lenne egy pontos szám,akinek mindenképpen kell
Mit szólnátok hozzá, ha visszatérnénk a jó öreg póló projekthez? Elég sokan vagyunk már rá és így a bonyolultabb grafikájúak sem lennének olyan drágák /fő. Mostanában kéne megcsinálni, hogy a jövő szezon kezdésekor mindenki magára húzhassa, és viselhesse a 2011. évi első fórumos guruláson (meg utána is bármikor) Most talán lesz rá pénzünk is, nem fogunk annyit tankolni (Sajnos)
igen gyalázat... de sajnos most nincs keret anyuéktol meg nem nem szeretnék kérni motorra már pénzt így várom hogy hátha valamelyik ismerősömnek van valami cross gumija
igazából csak az a lényeg nekem hogy 21"-os legyen 90/90 100/90 90/80 100/80. Gondoltam tudok szerezni valaki olyan embertől aki rendesen crossozik és ami neki kopott gumi azzal én még ezt a telet átmotoroznám Pár ezer forintra gondoltam :)
Meg mindenkinek a méretét is tudni kéne.
Mit szólnátok hozzá, ha visszatérnénk a jó öreg póló projekthez? Elég sokan vagyunk már rá és így a bonyolultabb grafikájúak sem lennének olyan drágák /fő. Mostanában kéne megcsinálni, hogy a jövő szezon kezdésekor mindenki magára húzhassa, és viselhesse a 2011. évi első fórumos guruláson (meg utána is bármikor) Most talán lesz rá pénzünk is, nem fogunk annyit tankolni (Sajnos)