Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thx:D azért egy versenyenduro fejidomjától nem feltétlen várnám el alapnak h kell az erdőben a refiXD am a kis lámpás fejidomban (nekem a nagy van) asszem nincs is
mind2 van benne... De hát ez alap...
nagyon szépen köszi, már dobtam is neki mailt am ha felraktad a moccra dobj már fel róla képet meg még egy kérdés, hány ittó van benne? mármint van refi meg tompított is? csak mert nekem a mostani ilyen
erik ennek rendes készléte van wr lámpamaszkokból. kell link megadom ha gondolod... Amúgy postaköltség nélkül 7.500,- http://www.kepesmotor.hu/lampa... itt a link többféle színben kapható nála. Nekem legalábbis 1ik haverom ezt mondta ő is innen vette. 1 karc sem volt rajta sztem megéri
Ja ha a fejidomoknál tartunk, van egy univerzális polisport fejidomom, még régen az mtx-en volt, ha valakit érdekel megegyezünk.
Igen Vecsepapa, most hogy már ennyit költöttem rá ez az utolsó százezer már csak hab a tortán. Mert így megvenni se nagyon fogják, meg beszámítani sem, meg nekem is szar így mászkálni vele.
Amúgy egy zzr 400 vagy 600 lesz majd helyette.
postával együtt állt meg 7800ban? vagy csak a fejidom volt annyi?
erik nekem képesmotor.hu az igazi barátom 7.800,-ft ba fájt bár nem tudom kell még1 tartaléknak... Am azért kell rá yamaha mert hát a motor yamaha dt, wr stílusban lett lefújva illetve megcsinálva semmi másért
átveszem tőled a fejidomot 5ezerbe a sárvédőm meg nekem is van csak karcos XD de azt átveszem 2be :D
am honnan rendelted a fejidomot, és mennyiért ha szabad kérdezni? csak mert már én is keresgélek egy ideje rá, találtam is jópárat, de hátha van olcsóbban
ott a pont főleg wr-t?
apriliára yamahát? :D
Szasztok! Mégiscsak megcsináltatod a vasat babylon?
Egyetértek gyoricsivel!
Nekemis Szilárd szereli a motorjaimat! Idáig nem volt olyan amit ne tudott volna megcsinálni!

Lehetne még joidő h lehessen motorozni!
most rendeltem motorhoz yamaha wrf fejidomot, meg wrf sárvédőt 10 ezer forint össz-vissz nem is drága szerintem am nekem a kult szilárd csinálta meg a motort csak annyit mondok isten az az ember
Na, lesz itt kihez vinni a motort, csak éljük meg...
Fényezőt tud valaki a környéken?
Ide is írhattok: Mami topic: http://sportmotor.hu/motoros_f...

csak egy tipp volt
ezzel én is így vagyok
ez engem is érdekelne.. egyetemet nem nekem találták ki..
Bence, te most a Mamiba vagy? Vagy a Pannoniába? Nemtudod hogy hoygan vannak ott a dolgok? érettségi után lehet csak vagy már 10. után is lehet oda menni? kolesz vagy albérlet? Megköszönném ha mondanál pár infót róla mint tanuló. Köszi
Köszi Srácok az elismerő kommnteket!
Sziasztok!
Mivel nem vagytok messze pécstől gondoltam nektek is a figyelmetekbe ajánlom ezt a kis motorozást.
Motoros Mikulás Felvonulás
Bizony szép a vas, bikepics.com-on simán elfér ez a kép (ha nem raktad fel).
Szép a masinád
És jó a PlayStation matrica a hasidomon
Szép és jól is megy biztos