thx:D azért egy versenyenduro fejidomjától nem feltétlen várnám el alapnak h kell az erdőben a refiXD am a kis lámpás fejidomban (nekem a nagy van) asszem nincs is
nagyon szépen köszi, már dobtam is neki mailt am ha felraktad a moccra dobj már fel róla képet meg még egy kérdés, hány ittó van benne? mármint van refi meg tompított is? csak mert nekem a mostani ilyen
erik ennek rendes készléte van wr lámpamaszkokból. kell link megadom ha gondolod... Amúgy postaköltség nélkül 7.500,- http://www.kepesmotor.hu/lampa... itt a link többféle színben kapható nála. Nekem legalábbis 1ik haverom ezt mondta ő is innen vette. 1 karc sem volt rajta sztem megéri
Igen Vecsepapa, most hogy már ennyit költöttem rá ez az utolsó százezer már csak hab a tortán. Mert így megvenni se nagyon fogják, meg beszámítani sem, meg nekem is szar így mászkálni vele.
Amúgy egy zzr 400 vagy 600 lesz majd helyette.
erik nekem képesmotor.hu az igazi barátom 7.800,-ft ba fájt bár nem tudom kell még1 tartaléknak... Am azért kell rá yamaha mert hát a motor yamaha dt, wr stílusban lett lefújva illetve megcsinálva semmi másért
am honnan rendelted a fejidomot, és mennyiért ha szabad kérdezni? csak mert már én is keresgélek egy ideje rá, találtam is jópárat, de hátha van olcsóbban
most rendeltem motorhoz yamaha wrf fejidomot, meg wrf sárvédőt 10 ezer forint össz-vissz nem is drága szerintem am nekem a kult szilárd csinálta meg a motort csak annyit mondok isten az az ember
Bence, te most a Mamiba vagy? Vagy a Pannoniába? Nemtudod hogy hoygan vannak ott a dolgok? érettségi után lehet csak vagy már 10. után is lehet oda menni? kolesz vagy albérlet? Megköszönném ha mondanál pár infót róla mint tanuló. Köszi
Amúgy egy zzr 400 vagy 600 lesz majd helyette.
Nekemis Szilárd szereli a motorjaimat! Idáig nem volt olyan amit ne tudott volna megcsinálni!
Lehetne még joidő h lehessen motorozni!
Fényezőt tud valaki a környéken?
csak egy tipp volt
Mivel nem vagytok messze pécstől gondoltam nektek is a figyelmetekbe ajánlom ezt a kis motorozást.
Motoros Mikulás Felvonulás
És jó a PlayStation matrica a hasidomon