Igen néztem, hogy nekik nincs versenyszerelői programjuk, de van estm vizsga, ami nekem ugye jól jönne mert nem sokat vagyok itthon, több hasznát venném! De majd a nyilt napon eltudom dönteni, az a fő probléma, hogy a mamiban a felnött képzésesek, csak a műhelyben szerelhetnek, nem helyezeik ki őket szakszervízbe... Tehát nemtudom...
Ami Szegeden van az a Pannónia, van Pesten is, és amint Levinek is írtam, inkább a MAMI-t ajánlom, ha meg tudod fizetni. MAMI csak Pesten van! Olvastam a fórumukon, hogy levelezősre mennél, hadd hívjam fel figyelmed hogy az ő számukra nincs versenyszerelő program
háát max tavaszal erik... Most csaptak el ősszel mert nem figyeltem normálisan szal a motort még 1 picit pihentetem.. Meg addig nem is indulok el még meg nem érkezett minden alkatrész.... De hála nagybácsikámnak rendőrkapitányságon dolgozik csak 1 sima ejnye-bejnyével megusztam
Zolival is szoktam találkozni a suliban, találkozó a suliban, kár h kb. fél napig mentek a suliban a folyosói gépek, az igazgató offolta őket, na miért?
engem tanított a péterbencze amíg építész voltam én bírtam a fejét adott 3 fokozatot, legalább 5 egyest de legalább paintbe megtanultam rajzolni én csak a t010-be vagyok csütörtökönként meg hétfő 6.7. t005 vagy 7 nemtudom
Gondolom azért kell tanulni rendesen.
Te most a mamiba jársz?:D Milyen?Mert én lehet a szegediekhez megyek, csak elképzelésem sincs van e különbség vagy csak a cég más....
egyszer összehozhatnánk valami találkozót.