Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,szombat-vasárnap szolgálatban vagyok,péntek jó,hétfő jó.
És az is 10E? Meg lehet valamikor nézni a hétvégén?
hali mikor tehetem kimegyek ha nincsenek rajta nem vagyok klubtag igy fizetnem kelene mert egyszer szoltak,de azért szoktam és tényleg jó bár én amatör szinten nyomom ,turázni jobban szeretek,hétkőznap senki sem szokot kint leni legalábis nyáron sokszor kint voltam halot volt minden egykét simsonos volt kint álltalában vasárnap vanak,felénk igazábol a dunapart és anak erdőí jol motorozhato hejelyek,de felétek az a nagyon fasza ídén még megyűnk
Hello! Nem szoktatok a Foktői pályára kijárni? Most vasárnap volt évzáró Dél-kupa futam, kint voltam én is, egész jó kis pálya, talán annyira nem nehéz , de jónak tűnik és nincs is messze ... majd jövőre szerintem többet leszünk arra
hali szombaton voltunk hűvösvölgy környékén valami to is volt ott simsonos őr ís volt aki megkért minket a gáton ne motorozunk nagyon barátságos volt bármit kérdeztünk válaszolt,nem mesze egy kicsit viszább valami köfejtőhőz hasonlo hejen ami magasan volt(élmény volt felfelé mocizni)ott talalkoztunk egy fickoval megkérdezte mitcsinálunk ere felé montuk turázunk monda hogy vadászterületen vagyunk és ha a erdő őr elkap minket akor jön a rendörség stbstb de nagyon barátságos volt ő ís normálisan kérdezet válaszolt,nos én sehol sem látam valamit ami azt jelezte volna körny.v.terület vagy vadász terület,lazán mociztunk a motorok nincsenek kiherélve nem zengett az erdő nos menyire komoj?ez lene a kérdésem amugy amere voltunk nagyon fasza volt!
Az első 200-as a második 180-as az első képen lévő dot száma 5109.
Az első képen melyik gumi van? Az lehet érdekelne. Mi a mérete? Leginkább 190/55 kellene. Ezek ha jól látom a mintán D211 GP gumák?
én is azon a honlapon néztem gumát először amit beadott bence, végül ugyanazon az áron vettem ami az r17-en volt nyáron még, azóta ahogy elnézem lejjebb ment az ára, de végül megvettem más cégtől ugyanannyiért, de legalább vissza tudtam küldeni nekik, amikor küldtek egy 2008as első gumit, ami rossz méret is volt mellesleg
Mivan gyerök nem mentél oskolába
www.r17.hu Jövő héten sör?
Köszi (így utólag XD)
Erik nézz már utána ha van 1 kis időd mennyibe kerülne most 160/60 as 17 hátsó gumi
Conti sport att mint a tiéd.
Időjárás és motormeglét fügvénye.Mindkettő képlékeny Biztos nem az utolsó
Utolsóóóóóóó?! Ezt meg sem hallottam
Amúgy jó túra volt
És megvan a Michelin szett is amit tegnap küldtél, lesz jó sok motorozás szünetben
Szokásos páros és ismét egy jó túra talán az utolsó meglátjuk
van benne vmi
Van két dunlop sportmax hátsóm az eggyik 180-as a másik 200-as állapot a képen látszik.10e ft/db közuton legálisan használható nem vágott slick.
a Görgye szekszárdi
persze wörivel beállítasz aztán csak azt hallják -.- :D
Az a görgye nem szedresi?
jól néz ki az a Vespa nagyon, olaszban láttam vagy 10-12 db-ot egymás mellett mind ferrari pirosban, nagyon szép látvány volt
videókat meg a többi képet pedig várjuk
igen a vespa dobja a dolgokat hülye görgye apjáé, fasza kormány váltós
köszi, voltak dolgok azmár biztos a hangzavar volt a legjobb, lesz videó mindenról, gumifüstölés, körversenyek, hangzavar minden, csak kapjam meg a képeket jó lehetett az a Mecsek
ejha jó ,,kis" tali lehetett, kár, hogy nem voltam otthon ahogy elnézem voltatok rendesen piros Vespa középen
nah majd legközelebb, és rakd fel a többi képet is, meg a videókat, ha csináltatok