Voltam ma a Mecsekben (talán idén utoljára, folyt. köv. tavasszal ), picit hűvös volt de egy jót gurultam! Kicsi forgalom, semmi falevél, semmi szerv.... A Magyeregregy-Zobákpusztai tető közti szakaszt 2x is megtettem, nagyon jó volt!
Csak hiányzott a társaság nagyon Meg a jó idő, de nem búsulok hiszen eljön a tavasz nemsoká+ mindjárt Pestre kerül a DR Zéé Menjetek ti is, amíg még + fokok vannak!
okés, köszi szépen, hányan mentetek? összedobtatok egy kis pénzt aztán gyia? biztos jó lehetett, sokan csinálják ezt itt a fórumon is, ( endurocross topic, Ronis és a többiek)
és éjjen :d sportmotor megint nem engedi hogy feltöltsem a képeket... de kb leírom :) Kelet-europa enduro bajnokságot szoktak itt rendezni. elég kemény terep :D mint pl a kilátótol hátrafelé lenézel olyan meredek végig fák és hogy jobb legyen vízszintesen utak vannak. Meg van olyan rész is ahol akkora kövek vannak mint egy kis suzuki meg kb1m átmérőjü fenyőfák amiken átkell menni :D ha sikerül felrakom a képeket de nemsokat fényképeztünk inkább motoroztunk. Majd nyáron vagy valamikor még megyünk akkor megpróbálok többet fényképezni.
itt is lehavazott az éjjel -8 fok volt, napközben elolvadt a hó, de körbenézek és a hegyek fehérek De természetesen nem Kakasdon Erdélybe vagyok, igazi enduro paradicsom :P majd mutatok képeket Viktornak biztos tetszene
Valakinek van kedve ma késő délután egyet gurulni? Nem jött még meg a hátsóm, úgyhogy a rendőrök miatt én Szeki külterülete esetleg Szálka fele mennék, vagy akármilyen rendőrmentes övezet fele
Csak hiányzott a társaság nagyon Meg a jó idő, de nem búsulok hiszen eljön a tavasz nemsoká+ mindjárt Pestre kerül a DR Zéé Menjetek ti is, amíg még + fokok vannak!