nem most lesz szerencsére csak a csávó szerintem rosszul mérte fel hogy mennyi km van a gépezetben, szóval megnyugodtam, azt meg sejtettem hogy kell új tömítés a hengerfejhez ha le lesz szedve, meg megkérdem a Józsit, hogy kell-e szelepszárszimering, mert ha nem akk még olcsóbb a dolog.
az a 12-14 ezer km (+még amennyit elmegy, mert ez messze nem versenyhasználat, ahogy én használom) az még jóval messzebb lesz szerencsére, meg hogy miért ilyen ,,gyakran"? ezek versenymotorok, nézd meg pl a huskynak az smr 510-esér, az is ugyanebben a cipőben jár, vmit vmiért.
normál utcai motoron milyen gyakran kell szelepeket cserélni am?
okés,köszi, ja, a küllőzést azt gondoltam, lehet ezért is lenne drága, sok meló lenne vele, de a felni még nem is lenne lényeg, igazából csak ütős lenne sztem
Én meg azon gondolkoztam, hogy krómoztatni kellene a berúgókart az oldaltámaszt, rezót, akár a felniket is (fater este feldobta, hogy a BHGnál , ha jól írtam , volt neki ismerőse, de nmtudom, hogy az van-e még ) meg nem tudom hogy milyen lenne, sztem jól nézne ki ....
Tud valaki valamit mondani, hogy mennyi lehet, meg hol lehet ilyet csinálni?
jah nem azé írtam h oda vidd. csak megcáfoltam azt az állítást h még nem látott ilyet Amúgy nekem is most lesz 20.000-res szerviz, szal lesz kiadásom nekem is
aha, az jó akkor, okés köszi, örülök neki hogy segítetek ilyen dologban is most meg állhatok neki összevadászni a cuccokat a mocihoz, kelleni fog légszűrő, hengerfejtömítés, szelepszárszimering, eddig ennyit írtak a wr-esek meg még a rendszám is, hááát nem lesz ez olcsó mulatság utána örülhetek ha tankolni marad zsm
Természetessen oda viszed ahova akarod,csak leirtam/leírtuk a tapasztalatainkat És tényleg mindenféle motort szerel én mikot voltam kb 6-7 motor volt ott ebbe volt minden márka és stílus
aha, most már a kocka el van vetve, bízok a Józsiban
mondjuk igaz ő csak versenymotorokat szerel tudtommal, de lehet a Viktor kijavít mert nem tudom biztosra
Meg kell tőle kérdezni, hogy ilyet is...de mondom láttam Én már ott mindent....quadot, cross mocit, gyorsaságit, robogót, csoppert, amit akarsz Meg olyanok is szoktak vinni oda gépeket akik versenyeznek. Sztem nincs olyan moci amit ne vágna.
nm ismerem őt, a Józsit viszont igen, csak a Józsi most nem ér rá mert holnap kelet-kupa lesz és ők is versenyeznek, és arra készültek, a Szilárdnak meg sztem wr-rel még nem volt dolga(bár ki tudja) (mert erősen kétlem hogy egyáltalán adtak el belőle a megyében, és nincs is túl sok belőle itt) (bár ki tudja), azt meg sztem te is belátod, hogy inkább olyanhoz viszem a motoromat akiről tudom hogy szervizelt már ilyen típust elég sokszor, tudja hogy mi hogy merre meddig rajta és nem csak tapogatózik, sok neves itteni szerelőt tudnék mondani, aki megmondta h ilyennel nem is találkozott még, szóval ez így nekem felejtős,
sőt a Józsi versenyzett/hajtott is ilyennel
meg nem akarok már több szerelőhöz járkálni, mert ha vmi bibi lesz akk csak mutogatnak egymásra a szerelők, így meg...
nekem a Józsi már elkezdte, hozzá fogom vinni ezentúl (a múltkori olajcseréért nem is kért semmit se), azt a pár napot meg kibírom amit várnom kell rá
(most félre ne értse akárki is, én nem a Józsit sztárolom és nem a Szilárdot hordom le, biztos jó szerelő a Szilárd is, sőt ha megismertem volna hamarabb és tudnám róla h ő ismeri a típust akkor szívesen vinném hozzá mert még közelebb is van mint zomba sztem )
Szelepellenörzésnél csak a szelepdeknit (hengerfej teteje)veszik le,ott gumitömítés van.Gondolom nem sűrün van levéve ezért nem szükséges a csere.De ha tudsz szerezni gépkönyvet abba benne kell legyen.
tőled is megkérdem hátha tudod, ha a szelephézag ellenőrzés miatt leszedik a hengerfejet akkor oda nem kéne új tömítés? nem fog szivárogni ha vissza lesz rakva a régi?
az a 12-14 ezer km (+még amennyit elmegy, mert ez messze nem versenyhasználat, ahogy én használom) az még jóval messzebb lesz szerencsére, meg hogy miért ilyen ,,gyakran"? ezek versenymotorok, nézd meg pl a huskynak az smr 510-esér, az is ugyanebben a cipőben jár, vmit vmiért.
normál utcai motoron milyen gyakran kell szelepeket cserélni am?