Erre:Szekszárd-Csibrák-Lengyel-Szászvár-Komló-Pécs-Pécs-Vasas-Sz
ászvár-Bonyhád-Szekszárd Na mit szólsz Most alúrról mennénk felfele a Mecseki pihenőnél.Küldheted neki mint báttya ángyinak
Keki! MSN-t nem akarsz? csináljak címet? mondjuk azt tud mindenki sz.tem, legalábbis itt, progit felrakod, egyszerű, és akkor lehetne beszélni mindig ott
de nekem mind1, ahogy akarod
hát én leszarom a rendszámot megyek anélkül is tegnap is több mint 300at mentem rendszám nélkül most inkább az tart vissza h már 500 km-rel túlléptem az olajcserét, az már egy fél olajcsere intervallum nekem, meg a szelepeket is meg kell nézetnem, szal most a wr-t nem használom egy ideig, hanem a többi kacattal mek terepezni
am most kértem neten időpontot kedd 2re mek az új rendszámért, hétfőn elhozom a csekkeket befizetem őket és elv kedden már kapom is kézhez az újat
remélem még jövő hét elején letudom a szervízelést a Józsival és akk nem lesz gond
nah megjártam az ocsmányirodát, azt mondják, h legalább péntekig várjak, ha addig megkerülne akk telefonon vagy ha úgy nem érnek el írásban értesítenek, és új törzskönyvet nem kell szerencsére csináltatni, szal -6k ha péntekig nem jön meg akk kérek a hét elejére időpontot és csináltatom az újat
ászvár-Bonyhád-Szekszárd Na mit szólsz Most alúrról mennénk felfele a Mecseki pihenőnél.Küldheted neki mint báttya ángyinak
de nekem mind1, ahogy akarod
am most kértem neten időpontot kedd 2re mek az új rendszámért, hétfőn elhozom a csekkeket befizetem őket és elv kedden már kapom is kézhez az újat
remélem még jövő hét elején letudom a szervízelést a Józsival és akk nem lesz gond
de azért köszi a segítséget