Huhh, fasza volt a tegnapi mocizás, meg az esti rész is :) dinnye is jó volt, bodza is Dió barátunk lakása is szép :) csak kár, hogy nem volt otthon ... Jó volt ! Van pár kép, ha kell, feldobom ide is
voltunk is bennt a kár h nem jöttél jó kis társaság verődött össze a végére, én meg csak szolid 1 órát késtem vendégek vannak, aztán vajon ki lehet az az állat aki 9kor ér haza és még berregtet a ház elött
de jó volt ez a dumálás
szólhattatok volna a barátnőmnek mert sokszor jöttünk haza meg vissza, de am ha itt voltatok be is jöhettetek volna mert mikor visszahívtam eriket
akkor még itthon voltam
szegény kutya, azt mondtam h visszamentem oda megnézni haverommal? de már nem találtuk, lehet h túlélte, sokat kibírnak ezek utána volt az h sétáltunk egyszercsak rendőrautó villógóval hanggal megállt mellettünk Dió hazafuvarozott minket zöldkertbe csodálkoztak a szomszédok kicsit amikor egy szirénázó rendőrautóból szálltunk ki
a féknek délután lehet nekiesek mert nem nagyon tetszik, fel van keményedve a fékkar mint a fene, kicsit mozog is a nyereg, a fékhatás meg nem adagolható vagy fog mint a picsa vagy nem húzom neki, köztes állapot nem igazán van
Beteg xDxD
Inkább az a kérdés, hogy nem jöttök el holnap Pécsre gyorsulásra?
de jó volt ez a dumálás
akkor még itthon voltam
Voltatok nálunk?
Érdekes ami szekszárdon van majdnem minden elágazásban találkoztunk rendőr autóval, Dió kaptatok benzin pénzt?
remélem jó idő is lesz és akk tökéletes
de hivatkozz arra h kolléga vagy és akkor tuti kimennek