hát igen, sajnos úgy van, ahogy Erik kollega mondja, bírni bírja, csak én nem anyagilag kicsit húzós lenne , de jól van, ez más kat.
Hosszútávra nem az igazi, sm szettel még talán ...
De nektek Jó mocizást Keki főtörzsőrmester , ahogy Bence mondaná (remélem jól írtam le )
nincs fent msn-en, és nem is veszi fel a telóját te meddig maradsz most fórumközelben keki? csak mert próbálkozok még kicsit később hívni őt, lehet h dolgozik kinnt
Háááát az az igazság, hogy az olajcseréig nem jutottam átraktam a tükröt, meg lett ragasztva az index holnap este fel is kerül, meg egyéb apróságok, utána meg elmentem quadozni nagy volt a csábítás apum szerint ezt még ki kéne bírnia remélem is
Én szavaznék szívesen arra, hogy várjuk meg Csötit mert mondta, hogy 7-45kor kezdik visszarakni a powerbowdent és kész is a moci szóval nem kéne túl sokat csúsztatni, szerintetek?
Meg kaját viszek 4 szendvicset, csak megtudunk állni az út szélén vmikor kaját venni? Csak mert leszakad a hátam annyi cumót viszek így is, vagy kúton veszek még szenyát meg piát
Bakker a picsába mondanám hogy várjuk meg de kitudja mikor lessz kész és a túra se 2órás lessz.Kb mikor legyen az első nagyobb pihi?Gondolom köröshegy elött tankoltok 1-et
Csötönyi úr valószinűleg nem jön, mert amikor mi indulunk, ő akkor rakatja be a bowdent a helyére
Erik úrfi meg elvileg lecserélte az olajat
Reméljük az idő szép lesz
Múltkor említette, hogy tetszik skype-ot használni, lenne olyan kedves és megadná a címét?
Csókólod ám a tudodkidet Akkor holnap 8 shell kút már felmálháztam a szamarat csak meg kell rakni a tatyót cuccal.Nemtudom Eriknek kész lett a gép tudsz valamit,vagy a Csötiről
Hosszútávra nem az igazi, sm szettel még talán ...
De nektek Jó mocizást Keki főtörzsőrmester , ahogy Bence mondaná (remélem jól írtam le )
Én szavaznék szívesen arra, hogy várjuk meg Csötit mert mondta, hogy 7-45kor kezdik visszarakni a powerbowdent és kész is a moci szóval nem kéne túl sokat csúsztatni, szerintetek?
Meg kaját viszek 4 szendvicset, csak megtudunk állni az út szélén vmikor kaját venni? Csak mert leszakad a hátam annyi cumót viszek így is, vagy kúton veszek még szenyát meg piát
Erik úrfi meg elvileg lecserélte az olajat
Reméljük az idő szép lesz
Múltkor említette, hogy tetszik skype-ot használni, lenne olyan kedves és megadná a címét?