Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2.:D bejött nekem is:P kár hogy nemtudtam végig maradni..:) de ez az egy rövid karika is odakúrt:D ha nem bénjétok, összevárom aképeket meg a videókat és akkor fölrakom egy slideshowba, a képeimet meg elöljáróba felteszem galériaként:)
1.

Nekem nagyon tetszett ez a ami motorozás Remélem majd még valamikor összetudtok szervezni egyet

Majd a képekre és a videóra is kíváncsi vagyok
Pedig jöhetne később is, ezt mondtam is neki tegnap.
az sv-s Olivérrell most futottam össze, azt mondta nem jön :S melóznia kell
HA minden jól megy akkor itt tudom hagyni a rokonomat és megyek én is 3ra a kilátóba.
Szóltam 1 Ducatis haveromnak ő jön és lehet jön egy Sv-s cimborám is
Jó lesz!
Tudok ajánlani egy helyet,kérdezd meg Eriket
:D én már startolok senki nem állít meg xD
én még csak zuhanyozni indulok meg égőt is kell vegyek valahol mert jobb hátul kiégett
indulok lassikán énis:D
én léptem is be szekire, lemosatom meg megnézem h kell-e tankolnom bár kétlem a tegnap esti óta, kamera betárazva, más nem is kell
Igen a tartó el is készült de nem volt időm felrakni,na majd egyszer.Nemsokára Tali
jajaja ezek azok:)
ez az amit elküldtetek takinak is? 3 vidi, egyik bence vs mirkó, másik mirkó csapat, 3. amikor peti visz engem nem?
öreg zoltán a kameraman:D ha jön meli, kameráztass vele a háccsó ülésrőő':D
Ittvan tegnapról pár videó...
Éreztem h fel kell venni:D

link
jaja, legjobb, legegyszerűbb megoldás
kiflire akarod fabrikáli?:D amúgy legjobb a 2 tekercs szigszalag a tankra
2 hajtás és egy furat ennyi az egész csak kérdés hogy a gyújtáskulcs nincs e útban?
mára akarsz konzolt építeni?:) húzz bele ombre:D
Én lehet addig faragok egy tartókonzolt remélem összejön és akkor én is vidizek Remélem holnap is ijen idő lessz mint ma
hááát én most lehet hogy nem mosom meg:P meglátjuk még:D:D
nekem a kamera elvileg fel van töltve, már csak le kell mosni a mocit is goo
jó reggelt skacok:D töltöm a telót onboardhoz:P
bírni fogod , szted én a 200assal?
sziasztok!
Hát én a mait kihagyom de ha legközelebb lesz vmi akk jöhetek Jo motorozást mára