Mostmár semennyi megoldottuk, apunak kellett volna mert a rohadéknak már híg a 10W40 és elcsipegetett egy fél litert aztán otthon nemvolt de szerencsére vannak kapcsolatok Azért kösz
Huhha látom jól sikerült a túra Bence és keki .nekem délre lett kész a mocim na egyből go le pécsre cipőt venni(muter utasítására:D), felmentem a tv toronyhoz meg kicsit mociztam bent a városban majd haza a jó öreg hatoson:) A moci meg eszméletlen király lett, ahol jó volt az út 150-160-al mentem gond nélkül:).Jövőhéten meg megyek a balcsira gólyatáborba (zánka) természetessen mocival aztán ha marad lovém talán körbemocizom egyedül:
nem tört ki, a csavarok estek le/lazultak le, am elölről volt alatta fém alátét hátulról a rendszámtábla alatt meg egy fém lemez ami átfogta a 2 lyukat, abba lett belerakva a 2 csavar mert a helyük kitört az eséskor, innen is volt alátét
de hát ez van legközelebb a táskámra rakom
am ahogy elnéztem nem nagyon zavart senkit sem ,egyik rendőrpáros simán utánam is jöhetett volna még az ajtót is kinyitották az út szélén amikor hallották h jövök kell nekem az a rendszám egyáltalán? tökre úgy néz ki mint egy 50es nincs is beleütve h 450 ccm szal nincs gond
Nekem is ez a ratyi műanyag rendszámtartó van ha nem raksz alá baszott nagy alátétet eltörik,bármennyire téped is meg a csavart Egy normális fém rendszámtartó-rendszám átfúrva ez a tuti
Maradjunk a kekinél (főtörzs csak bent vagyok) a videóval még lesz meló mert túl nagyok.Minősége kifogásolható de azért meglehet nézni.Legközelebb más szögből veszem onnan ahonnan a Bencét utoljára vettem az tuti hely nagyon a többinél lassabbnak tűnik a menet.Nem véletlen oda elkell menni még egyszer vagy többször
hát igazság szerint a 3., első a német volt, utána az ujw-767 most meg majd egy másik lesz, holnap mek be okmányba bejelentem h eltűnt kérek időpontot és csináltatom az újat, várni felesleges mert nem adják le őket, am a közútkezelők akik a legtöbbet találják azok kidobálják a kukába őket szal ezek után felesleges várni
tököm tele van már kurvára balszerencsés vok, zakó a wr-rel, durrdefekt a t4-essel, most ez és még sorolhatnám
Jééé itt még van rendszámom, gecc milyen jól nézett is ki ma én is 400 km felett vok már, Somról szekire haza majd még mászkáltam kicsit nézelődtem hátha meglesz de nem sajna utána haza majd k lassan vissza a balcsi felé 2 óra alatt értem le zamárdiba olyan lassan mentem és néztem minden bokrot de nincs meg, ott kaja fürdés majd go haza kicsit jobb tempóban mád (Corvettet előztem )
itt szekin meg hatalmas volt, mek a főúton szálka felé a zenesuli utáni kereszteződésben piros lámpa, kuplung be üresben begurulok oda, 2 kis hülye csajszi a külsőben húzgálják a robogójuk gázkarját és néznek rám XD odadurrantottam egyet a kipuffal lehet még láng is volt olyat sikítottak mindketten közben zöld lett aztán egykerón otthagytam őket
am találkoztam egy csomó rendőrrel útközben mákom volt h nem szedtek ki
Üdv mindenkinek megjöttünk.Nagyon jó túra volt,változatos dolgokkal tele.Pár kép nem fényképeztem sokat mert inkább cselekedtünk de nagyon tuti volt Reggeli Köröshegyen,ebéd a Tihanyi kikötőben sok szép és érdekes dolgot láttunk.Ha úgy alakul és belefér összel visszafele egy ismétlés lehetne?
Asszem megkerültük a Balcsit 440 km lett a vége.
Képek is készültek Weisz úr jóvoltából (sőt videó is a kőröshegyi kanyaroknál), hamarosan fel is kerülnek ide
Erik, Csöti: sajnálom, hogy kimaradtatok, majd legközelebb (ősszel másik irányba, vagy jövőre ) ti is jöttök, na meg persze a többiek is
Remélem most jó
Bencének boldog szülinapot
de hát ez van legközelebb a táskámra rakom
am ahogy elnéztem nem nagyon zavart senkit sem ,egyik rendőrpáros simán utánam is jöhetett volna még az ajtót is kinyitották az út szélén amikor hallották h jövök kell nekem az a rendszám egyáltalán? tökre úgy néz ki mint egy 50es nincs is beleütve h 450 ccm szal nincs gond
Köszönjük a képeket, jók lettek és természetesen várjuk a videókat is !
tököm tele van már kurvára balszerencsés vok, zakó a wr-rel, durrdefekt a t4-essel, most ez és még sorolhatnám
itt szekin meg hatalmas volt, mek a főúton szálka felé a zenesuli utáni kereszteződésben piros lámpa, kuplung be üresben begurulok oda, 2 kis hülye csajszi a külsőben húzgálják a robogójuk gázkarját és néznek rám XD odadurrantottam egyet a kipuffal lehet még láng is volt olyat sikítottak mindketten közben zöld lett aztán egykerón otthagytam őket
am találkoztam egy csomó rendőrrel útközben mákom volt h nem szedtek ki
Képek is készültek Weisz úr jóvoltából (sőt videó is a kőröshegyi kanyaroknál), hamarosan fel is kerülnek ide
Erik, Csöti: sajnálom, hogy kimaradtatok, majd legközelebb (ősszel másik irányba, vagy jövőre ) ti is jöttök, na meg persze a többiek is