Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tudtam volna neved leszólítalak...
Akkor natürlich itt leszek
Gondoltam egy utolsó eggeztetés a holnapi gurulás elött?
Legyek?
igen
Igen, én csak hallottam, erre ébredtem ....
Halálos baleset Bátaszéknél:

Egy ember meghalt az 56-os úton, Bátaszék és Báta között egy hétfő reggeli balesetben - közölte a rendőrség. "A balesetben egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze frontálisan, és az előbbit vezető férfi halt meg" - mondta Mártonné Kasler Sarolta, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. "A két járműbe belerohant egy harmadik autó is; a helyszínelés miatt teljes útzár van az 56-os érintett szakaszán" - tette hozzá.
Igen frontálisan ütközött egy személy és egy kisteher,és beléjük rohant még 1 Én a helikoptert láttam leszálniélég hegyes szögben és gyorsan jött nem úgy mint ahogy szokott más napokon
ma reggel volt 1 elég komoly baleset Bátaszéken, 1 kocsi meg 1 kisteher mentek össze, és 1 3. szállt beléjük , mentek a rendőrök, mentők mint a barom, még a copter is ment .... 3km-es sor állt oda-vissza .... reggel hallottam, meg a rádióban is mondták
Köszi láttam nem kell semmi este fent leszel
Weisz Sturmscharführer, ezt találtam neked az üzenőfalon: Sziasztok! AF1 125 (a ritka Rotax 127-es blokkos) BONTÓDIK, komplett mocit. Ugyancsak van Rotax 123 és minarelli RV 3-4-5-6 alkatrészem. Ha kell valakinek. Bővebb infó AF1 topicban, vagy elérhetőségeimen
ha nem sikerül akk meg szólunk pár ismerősnek az alexból és elintézzük az egész frontmotort
Enjoy ma ugye te voltál bonyhádon molon?
Helloka!Ha esetleg holnap sikerül megcsinálni a mocimat akkor jelentkeznék énis a túrára ha még lehet!
Apum jóban van a Petivel, csak nemtom h ráérne-e a Peti erre, Langer meg szabin szal
Bence nem tud bepuncsolni a Petihez
jaja 3 db 5 liter körüli tankolásból meg kéne h ússzam, csak legyen letudva ez az olajcsere dolog, meg az lenne a legjobb ha ráérne a szerelő és megcsinálná keddig a szelepellenőrzést
akkor 3 tankolásból megvagy
Aug 28-án megyünk a Mátrába ha van kedved csatlakozz.Gyöngyöstől felvonulós feeling lessz
olyan 130 körül kéne, ha olyan 90-100as tempót megyünk lehet még bírom is tovább de inkább nem kísérletezek
kár h kedden mentek.
Neked mennyi km-ént kell megálni tankolni?
Bencével azt beszéltük hogy,kaját piát viszünk aztán ahol kedvünk tartja megálunk.Én spec viszek hálózsákot hogy legyen min nyújtózni egyet.A moci hátuljára rögzítem sisakhálóval Kőröshegyre terveztünk kitérőt gondolom 1órát biztos ott leszünk,terepszemle,videózás egyebek útvonaltervező szerint kb 8 óra de valószinü több lessz mert sok a trafi Fürdés is lehet
Oksa, és mire számítsak anyagilag kb (nem a tankolás) hanem kajálás vagy mi hogy lesz? esetleg fürdés? zamárdiban megállhatunk ha lennt vannak nagyszüleim
Kedd 8 újvárosi shell kút