a jelenlegi felállás szerint holnap olajcsere itthon és mek én is a balcsira, de ez még változhat, nem mondok semmi biztosat sem.
Viszont azért megtudhatom hogy mikor-hol lenne a találka?
Dobd meg az olajcserét aztán utánna megnézeted,ha hidegen nem ciripel akkor nem lehet gond Mondjuk attól még lehet hogy nem oké a hézag Csak azért mondom mert akkor tudnál te is gyünni a balcsi köré
mondjuk hidegen jól indul szóval papíron nincs gond, csak hát azért örülnék neki ha ránéznének mert hát 30k a szelepek darabja szal nem örülnék ha leszakadna vagy szétverődne
am jó volt ez a mai gurulás igaz hulla fáradt voltam örültem h nem aludtam el Dió tolt egy szép egykereket 1-2ben gyorsultunk kicsit, nekem is összejött pár csúsztatás a Tesco parkolóban, meg az Őcsényi körforgó előtt
olyan sokat én sem tok már menni mert jócskán benne vok az ezres olajcserébe, egy lightos (km-re) gurulásban benne vok, csak nekem alapból több mint 30 km csak a be szekire meg haza
köszi szépen a képeket jah hát igen hazafelé siettem nem akartam már többet késni így is már nagyban ment a vacsi meg a piálás amikor hulla fáradtan beestem a lakásba teljes motoros cuccba
este majdnem beálltam Bence mögé a sorba XD az utcánkban majdnem elütöttem egy macskát, kb fél méteren múlt
holnap felhívom azt a szerelőt akit ajánlott az Ákos és megdumálom vele, hogy hét elején megtudja-e csinálni, ha nem akk nekem sztornó a balaton
este voltunk már többen is, csak akkor telóval már nem tudtam csinálni, túl sötét volt
9kor értem haza, Erik: faterom mesélte, hogy beelőzted őt, mentél haza szálka fele :) mondom még szép
Viszont azért megtudhatom hogy mikor-hol lenne a találka?
Móricz Józsi a szerelő, ismered?
este majdnem beálltam Bence mögé a sorba XD az utcánkban majdnem elütöttem egy macskát, kb fél méteren múlt
holnap felhívom azt a szerelőt akit ajánlott az Ákos és megdumálom vele, hogy hét elején megtudja-e csinálni, ha nem akk nekem sztornó a balaton
9kor értem haza, Erik: faterom mesélte, hogy beelőzted őt, mentél haza szálka fele :) mondom még szép