Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké katona leléphet izé hozok kamerát aztán a köröshegynél vidizünk jó
Nekem nem, főtörzs
Okés, akkor eddig kedd
Bakker tudtam vagy próbáld az italmondo-t lehet tőlük gyorsabban megvan,bár a tolnai bowdentechnikások gyorsabbak
Jó reggelt!sajna a kedves frontmotorosok nem nagyon sietik el a bowdenem beszerzését...úgynézki h inkább tolnán csináltatok 1-et fater ismerősénél,aztán jövőhét közepén mehetnek a motorozások
A kedd-re voksolok gyönge 392km de ha teszünk egy kört a kőröshegy fele hosszabb.Kb 6óra én amondó vagyok hogy 8-kor induljunk Vélemények
Nem lett bajod kutyaütő
R.I.P.
Erre csak ennyit: DDDDDDD
1 KIS SEGÍTSÉG KELLENE !
Az ORFK hivatalos közleményében 100000000 FT Nyomravezetői díjat fizet annak a bcsületes, tisztességes polgárnak , aki információval szolgál a rendőrség számára a Ma délután történt cserbenhagyásos gázolás miatt
Az esetről annyit tudni, hogy 1 sárga motor aki gyakran feltűnik egy keréken SZekszárd belterületén.
A Mai napon sajnálatos módon BODRI kutyus hosszas műtétek után 19. óra 10. perckor elhunyt. (halált okozó közúti baleset okozása)
Kérem aki tud információval szolgálni az hívja a 107-et.
Köszönöm
Nincs mit!
köszi megint a fuvart, kicsit csodálkozhattak az emberek h szirénázó rendőrautóból szállunk ki akinek ilyen jó haverjai vannak köszi megint, meg az estit is
háát nekem max talán szombattól jó, mert megint itt vagyok haveromnál vendégségben
Hogy mi volt ma? Onboard videó készítés, egykerekezés, kutyaelütés, városi bandázás Erikkel, aztán ő lelépett vendégségbe, én meg kimentem Tolnára meg Szálkára. S kanyar nem volt ma
Jó ez a videó amit küldtél, szép helyek csak a srácok mennek elég visszafogottan...
Balcsi jövő héten mikor? Nekem jó a hétfő, kedd, péntek és a szombat.
Na mi vót ma embörök Volt csapatás valamerre,"S"kanyar fele
Sajna nem jött össze ....... Reggel 10-től este 6ig vásárlás volt ... a városban, tolnán stb.... tököm tele volt ... Holnap? az tuti jó
fél4 kilátó, viszek kamerát is, aki tud jöjjön Viktor te is gyere
Danke Herr Weisz für die Bilde Ez a motorozás kellett már nagyon
köszi
Kössz
Én tuti nem mert dolgozom!
Gyere ha gondolod Szekire meghajtom a brigádot
Nesztek
azt a pár képet feldobod amit csináltál? köszi
mi sztem gurulunk egy-pár karikát a városban ha van kedved gyere
Holnap is mentek mocizni?
oksa, akk majd jövőhétre megpróbáljuk összekomponálni a balcsikerülést amikor mindenkinek jó, mert sztem Csöti is szívesen jönne