Jó reggelt!sajna a kedves frontmotorosok nem nagyon sietik el a bowdenem beszerzését...úgynézki h inkább tolnán csináltatok 1-et fater ismerősénél,aztán jövőhét közepén mehetnek a motorozások
1 KIS SEGÍTSÉG KELLENE !
Az ORFK hivatalos közleményében 100000000 FT Nyomravezetői díjat fizet annak a bcsületes, tisztességes polgárnak , aki információval szolgál a rendőrség számára a Ma délután történt cserbenhagyásos gázolás miatt
Az esetről annyit tudni, hogy 1 sárga motor aki gyakran feltűnik egy keréken SZekszárd belterületén.
A Mai napon sajnálatos módon BODRI kutyus hosszas műtétek után 19. óra 10. perckor elhunyt. (halált okozó közúti baleset okozása)
Kérem aki tud információval szolgálni az hívja a 107-et.
Köszönöm
köszi megint a fuvart, kicsit csodálkozhattak az emberek h szirénázó rendőrautóból szállunk ki akinek ilyen jó haverjai vannak köszi megint, meg az estit is
Hogy mi volt ma? Onboard videó készítés, egykerekezés, kutyaelütés, városi bandázás Erikkel, aztán ő lelépett vendégségbe, én meg kimentem Tolnára meg Szálkára. S kanyar nem volt ma
Jó ez a videó amit küldtél, szép helyek csak a srácok mennek elég visszafogottan...
Balcsi jövő héten mikor? Nekem jó a hétfő, kedd, péntek és a szombat.
Okés, akkor eddig kedd
Az ORFK hivatalos közleményében 100000000 FT Nyomravezetői díjat fizet annak a bcsületes, tisztességes polgárnak , aki információval szolgál a rendőrség számára a Ma délután történt cserbenhagyásos gázolás miatt
Az esetről annyit tudni, hogy 1 sárga motor aki gyakran feltűnik egy keréken SZekszárd belterületén.
A Mai napon sajnálatos módon BODRI kutyus hosszas műtétek után 19. óra 10. perckor elhunyt. (halált okozó közúti baleset okozása)
Kérem aki tud információval szolgálni az hívja a 107-et.
Köszönöm
Jó ez a videó amit küldtél, szép helyek csak a srácok mennek elég visszafogottan...
Balcsi jövő héten mikor? Nekem jó a hétfő, kedd, péntek és a szombat.
Gyere ha gondolod Szekire meghajtom a brigádot