lehet az lesz, hogy bepaterolom a petihez, hogy csak hallgasson rá, de az első fékkel is kell kezdeni vmit, meg a gumákat is ki kell gazdálkodni köszi a segítséget az olajcseréhez, már megvan minden ami kell hozzá már csak le kell cserélni
Nekem nem volt semmi tegnap, jó kis LAN-partyban voltam Sióagárdon (Viktor Közlegény, CoD4 volt meg Trackmania ), kettő után hoztak haza Erik Közlegény jól rádjárt a rúd Szerintem vidd el a mocit hétfőn a Lengyel Petihez, neki elég vájt füle van ahhoz, hogy ha szelephangja lenne akkor azt kihallaná. Ha meg nincs akkor no problem, nem kell állítani, segítünk olajat meg szűrőt cserélni és tudnál jönni velünk Dió Őrmester Úr, remélem Önre számíthatunk kedden Weisz Főtörzsőrmester Úr, gondolom kaja, pia, fürdőgatya
Morgen te mit hozol a túrára? mármint kaja,pia stb... Gondolom azért megállunk pihizni párszor,kőröshegynél mindenképp hozok hálózsákot rádögleni jó lessz egyébb ötlet
Hát remélem több rossz nem lesz!
13 a cigányoknak is nagyon szar napjuk lehetett a kömendiben
, 5 autóval + készenléti rendőrséggel volt 1 kis barátkozás
remélem nektek a mai nap (péntek 13) nem hozott szerencsétlenséget ott kezdődött hogy korán reggel felébredtem a fűnyírósokra, oké semmi gond, utána a kaló-méh telepére vittem ki hullmápapírt, beszakadt a kocsi alatt a vízelvezető, egyik kerék durrdefekt, másik kerék szintén sérült szal az is kuka szal nemkicsit vagyok ideges, meg apum sem jah a motoron tegnap egy hirtelen fékezés után reccsent vmi az első fék környékén és mozog is a nyereg már meg kicsit nyikorog is a kipuffal is történt vmi mert rohadt ferdén áll és az már csak hab a tortán hogy a langer józsi csak jövő hét után tudna vállalni szelepellenőrzésre és olajcserére, szóval részemről a balaton és a további gurulás (max 100 km össz még) lefújva ez van remélem ti nem szoptatok ma
Ezt most találtam!