viszont most van egy tippem, hogy mivel csökkenthetném a méretét, ugyanis az enyém 30 fps-ben vesz, de az emberi szemnek elég 24 is hogy már mozgóképet lásson, szal megkeresem azt a konvertálóprogit amivel 30ról 24(25)-re tudom csökkenteni a képkocka sebességet, papíron észre sem lehet venni a különbséget, meg a felbontásnak sem kell sztem akkorának lenni, de ezeket majd kikísérletezem
de ez a 100MB-os korlátozás elég szar sz.tem ... lehetne több is, és akkor sokkal jobb minőségű videók lennének fent, az ilyen szar telefonosokat meg le kellene törölni .... lenne hely ... tele van baromságokkal az oldal. ..
ezt a videót nézd meg, nagyon király és közben agyalj rajta, hogy milyen hatékony tömörítést alkalmazhattak, hogy ilyen király a minősége, és 10 perc, és még így is belefért a 100 megás korlátba?
akkor már ketten vagyunk az a bibi h lehet h mennem kell délután 1 havernak segíteni akkor lehet h elmarad de ha hazajövök akkor kigorulok sztem.
de ez még nem tuti
Mi Viktorral vasárnap tuti nem mert cross Ob-re megyünk Kókára egész napos mulatság lesz jeee meg nekem még szervízelni is kell az számít nem a rendszám
Jó lesz, én érzem
Te, kollegáid (Pegaso, XT, Daytona) Dió, Eriknek valami kamu rendszám , talán Mirkó, Csöti? Zsírság lenne ennyien Viktor is jó lenne, szerzünk neki valami fogyasztáscsökkentőt Meg Balázs is
Az eleje nem annyira lengyelnél felfele full erdő és teli jobb-bal-al aztán az elágazóig ligh-os utánna ismeretlen.Szászvártól ismered,a Mecseki pihis szakaszt szintén csak most felfele megyünk ja és ottvan a Csibrák-ring is
más: vasárnap Marosi kammal (is) megy?
de ez még nem tuti
Viktor?
Bence?
Erik?
Itt a suli használjátok ki a lehetőséget
Te, kollegáid (Pegaso, XT, Daytona) Dió, Eriknek valami kamu rendszám , talán Mirkó, Csöti? Zsírság lenne ennyien Viktor is jó lenne, szerzünk neki valami fogyasztáscsökkentőt Meg Balázs is