Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom, hát majd mondom neki, hogy vegyen fel valamit, amúgy ilyet csinál vele : Nyáregyházán voltak:
viszont most van egy tippem, hogy mivel csökkenthetném a méretét, ugyanis az enyém 30 fps-ben vesz, de az emberi szemnek elég 24 is hogy már mozgóképet lásson, szal megkeresem azt a konvertálóprogit amivel 30ról 24(25)-re tudom csökkenteni a képkocka sebességet, papíron észre sem lehet venni a különbséget, meg a felbontásnak sem kell sztem akkorának lenni, de ezeket majd kikísérletezem

más: vasárnap Marosi kammal (is) megy?
Oké várom
Akkor legyen így
Ha önnek jó az hogy indulás elött fél órával megcsörget,akkor nekem jó.Mit szól hozzá valaki még
Ha jó önnek a 3-4 órás indulás, mert előtte szülinapot ünneplünk Ezt az időt most csak kábéra mondtam
Akkor vasárnap kergetőzünk
gyere fel msnre pls
de ez a 100MB-os korlátozás elég szar sz.tem ... lehetne több is, és akkor sokkal jobb minőségű videók lennének fent, az ilyen szar telefonosokat meg le kellene törölni .... lenne hely ... tele van baromságokkal az oldal. ..
jaja, ezt néztem korábban, valóban nagyon jó lett
ezt a videót nézd meg, nagyon király és közben agyalj rajta, hogy milyen hatékony tömörítést alkalmazhattak, hogy ilyen király a minősége, és 10 perc, és még így is belefért a 100 megás korlátba?

Akkor vasárnap ki jön
akkor már ketten vagyunk az a bibi h lehet h mennem kell délután 1 havernak segíteni akkor lehet h elmarad de ha hazajövök akkor kigorulok sztem.
de ez még nem tuti
Ááá nem, tuti nem
Dió úr, nekem lenne
te most akkor mész-nem mész a szombati-vasárnapi kecskeméti sm összezörrenésre
Ma van valakinek kedve kerülni 1et a városban?
Viktor?
Bence?
Erik?
Itt a suli használjátok ki a lehetőséget
jaja, jó lesz !
Csőváz pegasonak és az XT-nek üzenek,a Daytona meg trident és holnap megy Németországba de az aug 28-i túrára tuti jön Szerintem is yó móka lessz
Mi Viktorral vasárnap tuti nem mert cross Ob-re megyünk Kókára egész napos mulatság lesz jeee meg nekem még szervízelni is kell az számít nem a rendszám
Jó lesz, én érzem
Te, kollegáid (Pegaso, XT, Daytona) Dió, Eriknek valami kamu rendszám , talán Mirkó, Csöti? Zsírság lenne ennyien Viktor is jó lenne, szerzünk neki valami fogyasztáscsökkentőt Meg Balázs is
Az eleje nem annyira lengyelnél felfele full erdő és teli jobb-bal-al aztán az elágazóig ligh-os utánna ismeretlen.Szászvártól ismered,a Mecseki pihis szakaszt szintén csak most felfele megyünk ja és ottvan a Csibrák-ring is
Hopp , még sem jó holnap, délután nem leszek itthon ....
Holnap valaki motor?