Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Héten zárva is vannak ha jól tudom
Erik, véletlenül nincs otthon motul olajotok eladó? 5100 10W40-es kellene. Voltunk a boltnál de zárva
vagy 2., nmtudom
bakker, ez beszarás, ez már a 3. lesz nem? ha nem lesz meg persze .... mi a franc van ott hátul? tudom már, kemény a kipuff és lefújja, ... kár ... valahogy meg kell oldani azt ott hátul, ilyen nincs már
hát nekem ennyi volt a balcsi kerülő túra elhagytam a rendszámomat vhol szeki és iregszemcse közt ujw-767 ha vki megtalálná pls jelezze
vigyázzatok holnap nehogy találkozzatok ilyennel:

http://www.idokep.hu/hirek/tor...
Ugyan ezt mondtam neki én is
Lehet meghalt

Amúgy te küldted azt az mms-t? Nem tudom, hogy kell megnézni, nem értek ehhez
Ha Te mondod Én csak belülről hallom
semmi de kifelé jövet elkezdted ám kenni neki jó hangja van a gépnek
Jah azt elfelejtettem Ja Én voltam, mögöttem meg egy Fazer.
kár am még nem válaszoltál te voltál ma az őcsényinél?
Nekem melódia van sajna...
elvileg nem kompozunk meg rászámoltak még 1 órát vagy többet megállásokra
köszi te nem jössz?
Az idő nem számít, de a km biztos De ha Tihanynál komppal mentek át akk nyilván rövidebb, nemtom.

Jó utat nektek!
jaja tomminak igaza van 386 km-t ír nekem is, és 6 óra a menetidő, de ez függ attól h mennyire toljuk neki, igaz a tervező ír szeki-zamárdira 1 óra 36 percet mi megállással dumálással toltuk 1,10 alatt Csötivel
Magyar útvonaltervező,Szekszárd-Siófok-Keszthely-Tihany-Siófok-Szekszárd
ezt üsd be és megkapod a végeredményt.Én amondó vagyok hogy tali 8-kor aztán meglátjuk mi van Csötivel A Bence meg elvan tünve sms-re nem reagál
na nagy szar lett a link de ha beírogatod akk 388 km jön ki.
sztem lesz az 400 is Én már voltam többször.
am az tuti h 300 km? csak mert apum szerint a balcsi megkerülés az 206, innen zamárdi az 100 és még haza is kell jönni az siófoktól kb 90 még.
vagy rosszul tudja?
Téged láthattalak ma délután-este felé az Őcsényi körforgóból kijönni? Volt veled egy másik mocis is, én szemből érkeztem pont apummal fehér terepjáróval
Majd mész a másik oldalról és szembe mentek
SZiasztok! Nos 8-ra megyek ki Tolnára a bowdenért utána Frontmotor ott nem tudom mennyi idő mire meg lesz a dolog... ha esetleg 8:30-9-00 közé tennétek az indulást rátok tudnék csörrenni h kész vagyok-e vagy sem
Nyugodjál meg,lessz videó is