bakker, ez beszarás, ez már a 3. lesz nem? ha nem lesz meg persze .... mi a franc van ott hátul? tudom már, kemény a kipuff és lefújja, ... kár ... valahogy meg kell oldani azt ott hátul, ilyen nincs már
jaja tomminak igaza van 386 km-t ír nekem is, és 6 óra a menetidő, de ez függ attól h mennyire toljuk neki, igaz a tervező ír szeki-zamárdira 1 óra 36 percet mi megállással dumálással toltuk 1,10 alatt Csötivel
Magyar útvonaltervező,Szekszárd-Siófok-Keszthely-Tihany-Siófok-Szekszárd
ezt üsd be és megkapod a végeredményt.Én amondó vagyok hogy tali 8-kor aztán meglátjuk mi van Csötivel A Bence meg elvan tünve sms-re nem reagál
am az tuti h 300 km? csak mert apum szerint a balcsi megkerülés az 206, innen zamárdi az 100 és még haza is kell jönni az siófoktól kb 90 még.
vagy rosszul tudja?
Téged láthattalak ma délután-este felé az Őcsényi körforgóból kijönni? Volt veled egy másik mocis is, én szemből érkeztem pont apummal fehér terepjáróval
SZiasztok! Nos 8-ra megyek ki Tolnára a bowdenért utána Frontmotor ott nem tudom mennyi idő mire meg lesz a dolog... ha esetleg 8:30-9-00 közé tennétek az indulást rátok tudnék csörrenni h kész vagyok-e vagy sem
http://www.idokep.hu/hirek/tor...
Amúgy te küldted azt az mms-t? Nem tudom, hogy kell megnézni, nem értek ehhez
köszi te nem jössz?
Jó utat nektek!
ezt üsd be és megkapod a végeredményt.Én amondó vagyok hogy tali 8-kor aztán meglátjuk mi van Csötivel A Bence meg elvan tünve sms-re nem reagál
vagy rosszul tudja?