a bukóba megy bele, a páncélra meg nem találtunk normális megoldást de holnap ha gurulunk majd délután akk kipróbálom h vesz-e már normálisan, elvileg jön Bence, Viktor. Dió-Keki ti jöttök?
ott volt csak el is felejtettem meg jobb is h nem vettem le a szemcsit mert párszor olyan tempóval kaptam el bogarakat, h kivitte volna a szememet de majd legközelebb
Huuuhuu jó volt ez a mai ,,kis" gurulás már fájt a hátsóm rendesen bocsi h elég gyorsan leléptem, csak zúztam haza, segítek öcsémnek beletanulni a motorozásba a városban gurultatok még, vagy csak fel a kilátóba és kész?
Huuh jó volt ez a mai kis őrültködés, köszi h tekintettel voltatok arra h szarul voltam és nem tudtuk az elején a szokásos tempót menni
Balázs, remélem szépen bemutatkoztam a barátnődnek a csávó a mellettem álló kocsiból ki is szólt h ne durrogtassak de én csak azért is
Most végeztem a romeltakarítással
Am a holnap 2-ben benne vok, délelőtt sajtózok de utána jó nekem
Helló uram! Bocsi, hogy csak most válaszolok, és nem arra a hozzászólásra, amiben kérdezted, de azt nem találtam meg. Csak ritkán vagyok gép elött, és akkor is pár percet. Köszönöm kérdésed, a lábam alakul. Már aznap mikor 7 hét után levették a gipszet, motorra ültem, másnap pedig balcsi. Következő hétvégén 4 nap olaszországban, szintén motorral. Mostanában leginkább Komló, Orfű felé motorozgatom. Lassacsákán már járni is tudok bicegés nélkül Ahogy olvasgatom veletek minden rendben. Csak így tovább
én benne lennék a szerdában, csak akkor orfűre megyünk, és nekem mire visszaérünk tropa lesz a hátsóm meg a benzintankom
am egész jól kajál mostanában, úgy néz ki vége a minden 2. nap 8,5 literes tankolásnak
Jaja, eszméletlen volt meg az a kis robogós XDXD hogy próbálkozott elég jól kente neki de azért a 100 feletti tempót már nem bírta chichagonál
király volt, köszi
holnap még1?
Találkozunk 2-kor
Balázs, remélem szépen bemutatkoztam a barátnődnek a csávó a mellettem álló kocsiból ki is szólt h ne durrogtassak de én csak azért is
Most végeztem a romeltakarítással
Am a holnap 2-ben benne vok, délelőtt sajtózok de utána jó nekem
am egész jól kajál mostanában, úgy néz ki vége a minden 2. nap 8,5 literes tankolásnak
király volt, köszi
holnap még1?