Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én biztos nem mert téglát hordok nagyjából egész nap Péntek meg gó Balcsi fürdeni
a bukóba megy bele, a páncélra meg nem találtunk normális megoldást de holnap ha gurulunk majd délután akk kipróbálom h vesz-e már normálisan, elvileg jön Bence, Viktor. Dió-Keki ti jöttök?
Miért a kezedben kell fogni,nem úgy volt hogy felrakod valahova pl:páncél
ott volt csak el is felejtettem meg jobb is h nem vettem le a szemcsit mert párszor olyan tempóval kaptam el bogarakat, h kivitte volna a szememet de majd legközelebb
Magyaregregynél te voltál ugye
R6R szembe?
Tényleg a kamerád ottvolt Vettél fel valamit?
Es war Zeit für Motorradfahren
MÉg mentünk egy levezetőkört Decs irányába az s kanyarba meg vissza. Aztán még a városba Adolfóval egyet
láttalak titeket Bencét is egyedül, hazafele, gondolom ment 1 levezető kört azért erre felém még ráhúzott 3at a karra, szólt is faszán a Yoshi
Huuuhuu jó volt ez a mai ,,kis" gurulás már fájt a hátsóm rendesen bocsi h elég gyorsan leléptem, csak zúztam haza, segítek öcsémnek beletanulni a motorozásba a városban gurultatok még, vagy csak fel a kilátóba és kész?
jó volt köszi
Vollkommen Bár lehet megint csak 14:02-re érek fel
Nekem is jó
Találkozunk 2-kor
Huuh jó volt ez a mai kis őrültködés, köszi h tekintettel voltatok arra h szarul voltam és nem tudtuk az elején a szokásos tempót menni
Balázs, remélem szépen bemutatkoztam a barátnődnek a csávó a mellettem álló kocsiból ki is szólt h ne durrogtassak de én csak azért is
Most végeztem a romeltakarítással
Am a holnap 2-ben benne vok, délelőtt sajtózok de utána jó nekem
Nekem igazából du. bármikor jó szokásos 14.00
de hánykor is
Így van és ezt én sem hagyom ki jöjjön mindenki aki tud
De még mennyire hogy elkészült Holnap túra, Kilátóban tali, de hánykor is?
Vki jön 1 kört?
Helló uram! Bocsi, hogy csak most válaszolok, és nem arra a hozzászólásra, amiben kérdezted, de azt nem találtam meg. Csak ritkán vagyok gép elött, és akkor is pár percet. Köszönöm kérdésed, a lábam alakul. Már aznap mikor 7 hét után levették a gipszet, motorra ültem, másnap pedig balcsi. Következő hétvégén 4 nap olaszországban, szintén motorral. Mostanában leginkább Komló, Orfű felé motorozgatom. Lassacsákán már járni is tudok bicegés nélkül Ahogy olvasgatom veletek minden rendben. Csak így tovább
én benne lennék a szerdában, csak akkor orfűre megyünk, és nekem mire visszaérünk tropa lesz a hátsóm meg a benzintankom
am egész jól kajál mostanában, úgy néz ki vége a minden 2. nap 8,5 literes tankolásnak
Jaja, eszméletlen volt meg az a kis robogós XDXD hogy próbálkozott elég jól kente neki de azért a 100 feletti tempót már nem bírta chichagonál
király volt, köszi
holnap még1?