Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááá gyerekek ez így nemjó.... mindenki nagy gépekkel.. mit csinálok én ott a 125-össel?

Az xt-s tuti dolgozik a tzr-essel meg elfelejtettem beszélni xD felhívni meg nemtudom
nemtudja, mert a fényképező öntudatára ébredt és letörölte magáról. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BUZIGECITERMINÁTORGÉP!
a videókat is dobd már fel pls
nekem is nagyon tetszett a mai bandázás. remélem holnap is legalább ennyien leszünk. Csötinek szóltatok? Dió, ne felejts el szólni a ducatis srácnak.
ááhhh ez nagyon jó volt de a legjobb az az őcsényi úton volt
Peti még egyszer köszi szépen, ez tuti felejthetetlen élmény lesz egy jó darabig biztos eszméletlen durván megy az a gép
nem sprayvel csináltam mert ha rendesen befújod nagyon kevésre elég csak, olajjal csináltam de úgy néz ki a visszajelzések alapján hogy jól csináltam
könyörgöm, holnap ismétlés:D:D
Ez kurva jó volt!
Szerintem ennyi motor soha nem volt még kilátón !
JAh meg a városban voltunk sztem 8-10 -en !
Fasza volt
szombaton melózok... de hnap fél 3 felé énis kinézek a kilátóhoz, ha csak egy 10 percre is:D lespanolok veletek:P
Az jó remélem közös túrázásokra is többen leszünk Vénasszonyok nyarára szervezhetünk valamit?Vagy ha van kedved/tek csatlakozzatok a szombati Mátrázáshoz
Én szerintem jövök... jó volt a banda:D
Bocs most nézem hogy Tolna
Illetve jöttök
Szekszárdi vagy Holnap jössz
Itt meg a fekete:D
Keki a piros Banditos én voltam:D
Ja, itt felénk is voltak, jók voltak a hangok
Megpróbálok én is menni de rokonaim itt vannak, ha el tudok szakadni akkor megyek!

De ha nem 3 kor akkor 4 kor csatlakozok a csapathoz.
Lemaradtam valamiről Most húztak el hatan az ablak alatt,Bence,Erik,Mirkó,Peti,+2 bandit
na, azért
Jólvan csak viccelődöm,jóhogy jövök
Hali megjöttél a táborból?Holnap jössz,Mátrába jössz Remélem spóróltál
neved mellet nincs ? jel, köv. hogy jössz :) , az mellé tettem, akiről ÉN nem tudom, hogy jön-e? :D
Én jönnék szabad