Ma délelőtt vagy már dél körül volt szerencsém találkozni a DIÓ rendőrbácsinkal (fosatós volt )
Elindulok, nem elég, hogy még kerülőbe kellet kijönnöm a Palánki elágazóhoz, vagy 3 rendőrkocsi mellet mentem el, és nézek hátra, 1 kikanyarodott utánam, na mondom fasza, szépen szabályosan megyünk, 1xcsak az elágazónál felnyomják szirénát m villogót, előszőr azt hittem nem is nekem nyomják (szabályosan mentem ) nyalókáznak, intenek, húzódjak le, jolvan mondom, aztán megláttam Diót, na szuper aztán pacsi, és nem kértek semmit, nem tudom miért , irány tovább Zomba, elmentek, akkor jött 1 másik na mondom állíts még meg te is , de nem
Valami narancs motort kerestek (nem is rám számított) mert állatkodnak stb. (vajon kik lehetnek azok)
Megvolt az első találka :)
Nah, vasárnapig kint leszek, aztán mehet 1 mocizás
jaja, a tied nagyon fasza, ez meg hát nincs rajta gumilap (most rádobtam egy a kutyák által szétszaggatott lábtörlőt ) de írta a gyerek h vigyem vissza és akkor megcsinálja
oksa, nekem jó a szálka, ma beugrok megtankolok és akkor holnap 2re lemegyek a szarvashoz aztán ott találkozunk amikor ideértek milyen hosszú lesz kb a túra?
hmm, nem értem a srácot, nálam nem volt baj, igaz, hogy nekem is sokáig csinálta, de akkor csinált vagy 6ot egyszerre, láttam is ... de mondta is hogy sok idő lesz, mondtam nem baj, nem sürgős, a méreteket is faszán megcsinálta, még "anno" a Bencével mértük le a töltésen a nagy hidegben
Mondtam tegyen rá gumit, azt ennyi
(Nekem egy barátom ajánlotta, nekem bevált )
De nem tudom, hogy most miért ilyen ... passz...
Enyémet láttad milyen fasza lett....
Nem mert mint írtam korábban a Laci barátom is jön tehát eddig 3 ha pedig kész a csöti verdája akkor4.Majd írd meg hol jobb a tali neked mert talizhatunk Szálkán is és akkor nem kell begyere mert úgy is arra megyünk
am az emelőnél kb 1-2 centi differencia lehet, de írt vissza a srác hogy ha kell megcsinálja, csak nemtom h sikerülni fog-e neki mert az emelő lapja miatt nem fog tudni lejjebb menni
am a bowden ha felújítod akk pár nap és kész
kijött egyik barátom, ketten feldobtuk a mocit, de látszik h kevés a difi mert kifele már egész jól csúszik de befele vmiért nem akar menni normálisan hanem emelni kell
szedesd ki a bowdent hozd be megcsináltatjuk, van egy csávó aki ezzel foglalkozik és csinálja, felújítja őket, persze az a tiszta ha újat veszel csak akkor nem úszod meg 1000-1200 forintból, de te tudod tudunk újat is hozni neked még lehet olcsóbban is, csak szólj
Erik ha gondolod szivessen adok egy tuskót a DT ugyanis azon volt amíg a vevő nem jött érte .Egyébként köszi a haza fuvart a Front motortól! .Délután hivott a csávó, power szelep bowdenje szakadt el.... Nem tudom kb mekkora összegű lesz a javítás mert szerintem ez nincs benne a garanciába
Megjött a motoremelőm 2 hét után, nem tudom, hogy sírjak vagy akasszak 3 dolgot kértem a sráctól, 1. legyen rajta gumilap, 2. legyen kicsit hosszabb a karja, hogy az én súlyommal is le lehessen nyomni, 3. és emeljen 10 centit a motoron kb
nah ebből egyik sem valósult meg de ez még hagyján, de NEM IS JÓ A MOTORHOZ, NEM FÉR BE ALÁ (mondtam neki, hogy 30 centi a motor alja, és még pár milit így is rászámítottam, a motoremelő 31 centi pár mili, nem azért akarok motoremelőt venni, hogy utána én emelgessem rá, Viktorral ketten is elég nehezen raktuk fel nem hogy még én egyedül, ennyi erővel egy fatuskóra is rakhatnám és az ingyen lenne) nem kicsit vagyok ideges, várok ennyit, hogy kapjak egy szart és ennek tetejében még nem is tudom elérni a gyereket
Ez nem jelenti azt, hogy nem fogok erre járni pest innen 150km ha motorozni támad kedvem úgyis erre jövök majd........
Muszáj mennem ha innen haza akarok menni az máv-on 8,5 óra
túl sok ezért nincs más választásom de nyugi ha fórumos motorozásról lesz szó akkor ha lesz időm akkor csatlakozom.
Picsába mire találkoznánk hogy megismerjük egymást,már nem leszel itt akkor a jövő héten feltétlen gurulnunk kell 1 közöset Megértem hogy átmész,tölünk is sokan kacsintgatnak felétek sőt páran át is mentek
Igen kaptam 1 sokkal jobban fizető álláslehetőséget pesten, ráadásul közelebb is van Szabolcs-hoz...így aztán ezt nem hagyhatom ki.
De attól még jövök erre.
Sajnos el kell mondanom a 6.-át kollégák mivel 6.-án Budapestre kell mennem az áthelyezésem miatt .......ezért nem tudok menni,de a jövő hét akár mi lesz benne vagyok bármiben.
Elindulok, nem elég, hogy még kerülőbe kellet kijönnöm a Palánki elágazóhoz, vagy 3 rendőrkocsi mellet mentem el, és nézek hátra, 1 kikanyarodott utánam, na mondom fasza, szépen szabályosan megyünk, 1xcsak az elágazónál felnyomják szirénát m villogót, előszőr azt hittem nem is nekem nyomják (szabályosan mentem ) nyalókáznak, intenek, húzódjak le, jolvan mondom, aztán megláttam Diót, na szuper aztán pacsi, és nem kértek semmit, nem tudom miért , irány tovább Zomba, elmentek, akkor jött 1 másik na mondom állíts még meg te is , de nem
Valami narancs motort kerestek (nem is rám számított) mert állatkodnak stb. (vajon kik lehetnek azok)
Megvolt az első találka :)
Nah, vasárnapig kint leszek, aztán mehet 1 mocizás
Mondtam tegyen rá gumit, azt ennyi
(Nekem egy barátom ajánlotta, nekem bevált )
De nem tudom, hogy most miért ilyen ... passz...
Enyémet láttad milyen fasza lett....
am a bowden ha felújítod akk pár nap és kész
kijött egyik barátom, ketten feldobtuk a mocit, de látszik h kevés a difi mert kifele már egész jól csúszik de befele vmiért nem akar menni normálisan hanem emelni kell
úgy is megyünk
nah ebből egyik sem valósult meg de ez még hagyján, de NEM IS JÓ A MOTORHOZ, NEM FÉR BE ALÁ (mondtam neki, hogy 30 centi a motor alja, és még pár milit így is rászámítottam, a motoremelő 31 centi pár mili, nem azért akarok motoremelőt venni, hogy utána én emelgessem rá, Viktorral ketten is elég nehezen raktuk fel nem hogy még én egyedül, ennyi erővel egy fatuskóra is rakhatnám és az ingyen lenne) nem kicsit vagyok ideges, várok ennyit, hogy kapjak egy szart és ennek tetejében még nem is tudom elérni a gyereket
Muszáj mennem ha innen haza akarok menni az máv-on 8,5 óra
túl sok ezért nincs más választásom de nyugi ha fórumos motorozásról lesz szó akkor ha lesz időm akkor csatlakozom.
De attól még jövök erre.