Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor a mecseki túrát leírjátok ide pontosan, hogy mikor lesz? Mikor indulunk, mikor érkezünk? Mert akkor úgy próbálom szervezni a dolgokat, hogy beleférjen, mert mindenképpen szeretnék menni
Milyen volt a Szlovák túra
Üdv itthon Nekem meló volt,jössz a mecseki túrára ugye Milyen kipud lessz
Most vagyok csak véletlenül néztem be ha írsz használd a válasz erre feliratot.Miben tudok segíteni
Üdvözlet mindenkinek! Végre Magyarországról jelentkezhetem:D
Holnap megjön az új kipufogóm, ha minden jól megy rakok fel majd galériát! Történt valami gurulás a hétvégén, amiről lemaradtam?
Weisz Úr ha vagy akkor írj rám!
Lenne néhány kérdésem. a motorral kapcsolatban.......
jaja, a kormányon mégjobban rázkódhat, mert az szinte semmi rezgést nem tompít, főleg h már 120 körül ha lazábban fogom már akkor S alakban megyek de am megvan a megoldás, igaz kelleni fog hozzá kis segítség, de az a lényege, hogy lehet webkameraként használni és rákéne kötni laptopra, úgy belőni és akkor jó is lenne, csak lehet h elmozdul vagy akármi szal ki kell találni vmi faja rögzítési módot

te jössz pénteken Dió bácsi?
Szerintem ez jó ötlet a mellkasod elnyeli a rázkódás 1 részét.
De a kormányon nem tudom próbáltad-e de ott eléggé rászkódhat, főleg h mondtad h 140-nél ráz a kormány.
huuuhuuu megpróbálom lezsírozni
Jó lesz ha lesz kamera kiváncsi vagyok hogy gurulunk Pénteken gurulunk?
jaja
alapól most nem hd-ban vette a srác, 848x vemennyiben, ott van a kommentek között lejjebb, meg még a konvertálás is, de sztem még így sincs annyira szar képe, a szélzaj ellen meg ha oda tud ragasztani egy szivacsdarabot akk jó, nekem az a cumi, hogy a mikrofon bennt van a gépben, és így nemtok odarakni szivacsot
csak kéne vmi ötlet, h-h rögzítsem fel a mellkasomra, a protingen van úgyis 2 csavar, azt lehet kikéne használni, ötlet
ja, akkor meg elég szar ahhoz képest, h go pro HD ... bár gondolom h a konvertálás és a max 100MB-os feltöltésnek köszönhető ez a minőség, eredetiben biztos szép, de a hang az nem valami nagy szám, eléggé lehet hallani a szél zaját, mondjuk nem 90el mentek, vagy 160 sz.tem, nem figyeltem ... de sok jó goPRO-s videót láttam már ahol nem volt ... nem tudom (azt hittem ez olyan mint a tiéd, mert akkor ahhoz képest jó, mert nem rossz ár érte)
ez nem egészen olyan kam mint az enyém ez go pro hd
szolid 80al drágább mint az enyém
ja, ez jó ez a rögzítési módszer, ez is olyan cam mint amit te vettél? egész jó a kép és a hang is
mi lenne, ha a kamerát így rögzítenénk mint ezen a videón? a rezgéseket talán még én elnyelem, mert a mellkasomra kéne felrakni, már van egy ötletem, remélem az orfűi túráig sikerül vhogyan megvalósítanom, több is látszódna talán, könnyebb lenne úgy beállítani, hogy a megfelelőt vegye, és a döntések is látszódnának

Újra itthon vagyok Ha itt is úgy viszonyulnának a motorosokhoz mint ahogy olaszba.... arany életünk lenne
okés, megvan igaz egy kis segítséggel de megvan
köszönjük szépen a húst, nagyon finom volt
Bocsi nem motorral jöttél ,autóval,mert Pesten voltál !
Majd személyesen,megfogsz lepődni ! Kitől hoztad a húst? Motorral jöttél érte. De ne írd ki a nevem az üzenőre !
Oksa maisztró értettem, nem gond, majd legközelebb
Igazából mind2 nap jó nekem csak most anyagi gondjaim vannak most jöttem vissza nyaralásból és ez is gátolja a motorozgatást.
De nem mondok konkrétat,de valószínű h nem tudok menni.
Majd csak fizu után vmikor.....
Mennék szívesen de nem tudok!
Az olajat csak jövőhónapban tudom lecserélni......
pályán meg pörög az ember nekem meg a gumik se túl fényesek, és a legnagyobb probléma még nincs felszelelésem szóval nekem ez most nem fog menni.
Dió bácsi, nem jössz szombat vagy vasárnap pályázni? kalocsát vagy kecskemétet támadnánk be, Csöti jön, Balázst megpróbálom beszervezni, Te benne vagy? szombat az nekem full jó vasárnap csak délután vszínüleg
Helló kolléga neked melyik nap jó jövő héten csütörtök vagy péntek elvileg szabad vagy ha jól számolom