Akkor a mecseki túrát leírjátok ide pontosan, hogy mikor lesz? Mikor indulunk, mikor érkezünk? Mert akkor úgy próbálom szervezni a dolgokat, hogy beleférjen, mert mindenképpen szeretnék menni
Üdvözlet mindenkinek! Végre Magyarországról jelentkezhetem:D
Holnap megjön az új kipufogóm, ha minden jól megy rakok fel majd galériát! Történt valami gurulás a hétvégén, amiről lemaradtam?
jaja, a kormányon mégjobban rázkódhat, mert az szinte semmi rezgést nem tompít, főleg h már 120 körül ha lazábban fogom már akkor S alakban megyek de am megvan a megoldás, igaz kelleni fog hozzá kis segítség, de az a lényege, hogy lehet webkameraként használni és rákéne kötni laptopra, úgy belőni és akkor jó is lenne, csak lehet h elmozdul vagy akármi szal ki kell találni vmi faja rögzítési módot
Szerintem ez jó ötlet a mellkasod elnyeli a rázkódás 1 részét.
De a kormányon nem tudom próbáltad-e de ott eléggé rászkódhat, főleg h mondtad h 140-nél ráz a kormány.
alapól most nem hd-ban vette a srác, 848x vemennyiben, ott van a kommentek között lejjebb, meg még a konvertálás is, de sztem még így sincs annyira szar képe, a szélzaj ellen meg ha oda tud ragasztani egy szivacsdarabot akk jó, nekem az a cumi, hogy a mikrofon bennt van a gépben, és így nemtok odarakni szivacsot
csak kéne vmi ötlet, h-h rögzítsem fel a mellkasomra, a protingen van úgyis 2 csavar, azt lehet kikéne használni, ötlet
ja, akkor meg elég szar ahhoz képest, h go pro HD ... bár gondolom h a konvertálás és a max 100MB-os feltöltésnek köszönhető ez a minőség, eredetiben biztos szép, de a hang az nem valami nagy szám, eléggé lehet hallani a szél zaját, mondjuk nem 90el mentek, vagy 160 sz.tem, nem figyeltem ... de sok jó goPRO-s videót láttam már ahol nem volt ... nem tudom (azt hittem ez olyan mint a tiéd, mert akkor ahhoz képest jó, mert nem rossz ár érte)
mi lenne, ha a kamerát így rögzítenénk mint ezen a videón? a rezgéseket talán még én elnyelem, mert a mellkasomra kéne felrakni, már van egy ötletem, remélem az orfűi túráig sikerül vhogyan megvalósítanom, több is látszódna talán, könnyebb lenne úgy beállítani, hogy a megfelelőt vegye, és a döntések is látszódnának
Igazából mind2 nap jó nekem csak most anyagi gondjaim vannak most jöttem vissza nyaralásból és ez is gátolja a motorozgatást.
De nem mondok konkrétat,de valószínű h nem tudok menni.
Majd csak fizu után vmikor.....
Mennék szívesen de nem tudok!
Az olajat csak jövőhónapban tudom lecserélni......
pályán meg pörög az ember nekem meg a gumik se túl fényesek, és a legnagyobb probléma még nincs felszelelésem szóval nekem ez most nem fog menni.
Dió bácsi, nem jössz szombat vagy vasárnap pályázni? kalocsát vagy kecskemétet támadnánk be, Csöti jön, Balázst megpróbálom beszervezni, Te benne vagy? szombat az nekem full jó vasárnap csak délután vszínüleg
Holnap megjön az új kipufogóm, ha minden jól megy rakok fel majd galériát! Történt valami gurulás a hétvégén, amiről lemaradtam?
Lenne néhány kérdésem. a motorral kapcsolatban.......
te jössz pénteken Dió bácsi?
De a kormányon nem tudom próbáltad-e de ott eléggé rászkódhat, főleg h mondtad h 140-nél ráz a kormány.
csak kéne vmi ötlet, h-h rögzítsem fel a mellkasomra, a protingen van úgyis 2 csavar, azt lehet kikéne használni, ötlet
szolid 80al drágább mint az enyém
köszönjük szépen a húst, nagyon finom volt
De nem mondok konkrétat,de valószínű h nem tudok menni.
Majd csak fizu után vmikor.....
Az olajat csak jövőhónapban tudom lecserélni......
pályán meg pörög az ember nekem meg a gumik se túl fényesek, és a legnagyobb probléma még nincs felszelelésem szóval nekem ez most nem fog menni.