Merre gurultatok?A tököm tele hogy az idő mindíg keresztberakja a gurulásokat,mire jó idő lett már nyakig egy melóban voltam.Remélem jövő héten összejövünk igy fórumilag
Jó volt ez a mai gurulás Dió bácsi ha visszafelé huzattam volna még neki tuti 160 fölé megyek, csak láttam h lassítasz le, akk gondoltam én is, utána meg már késő volt, nah mindegy
Legközelebb is mehetünk erre, fasza volt nagyon az út lehetett kenni rendesen, csak most nem jött össze a keró sajna de majd legközelebb
Örök hála a mai segítségért még mindíg ott szopnék ha nem segítesz Várom a szerdai fogócskát.Visszatérve a slick gumi témára ha érdekel a dolog és akarsz még gumit venni lehet lessz egy nagyobb tétel gumám kb 9pár mind slick 5mm futófelülettel,csak a hátsók neked szélesek de ha megmondod mekora kell lehet belealkudok az árba egy akkorát.Még képlékeny a dolog nem biztos hogy lessz belőle valami de hátha egyépként van valami elképzelésed vagy mindeggy(gondolom nem olyan mint az aprilián van )Szóval bejövős a http://youtu.be/JeYmRfdH2ps
nekem mára már megvolt az élvezet elmentem quadozni haverommal az erdőbe, volt ott minden rakás szervíz stb féket kellett lejtőn szervízelni stbstb kína hű maradt a nevéhez
Az enyémnél csak annak keményebb akinek meg van fagyva 25.-én is egész nap esőben mentünk Szerintem mindenképp menjetek legalább a környéken, max visszafordultok ha leszakad az ég. Jó mondjuk én nem motoroztam lassan két hete
Nyári gyakszi? Áhhh tuti bukás, a Weisz tanárúr nagyon szigorú Meg alig vannak órák
Így van én is azon filózok hogy menjünk vagy ne de inkább a ne felé hajlok sajnos mert ha leszakad az ég akkor baszhatjuk.Én azt mondom hirdessünk meg egy túrát szerdára akkor már a Bence és a Csöti mocija is kész lessz nekem is akkor mennek el a vendégek.
Háát nem akarok ünneprontó lenni, de itthon én is ezen filóztam, hogy lehet sajna ez sztornó, mert nagyon esőre áll pedig jó lett volna, meg tegnap is nagyon jó idő volt de most, áááhhh
ha esetleg megjavulna az idő látnék rá némi esélyt, de így
Sziasztok! a Holnapi ill mostmár mai mocizás valószínűleg elmarad részemről, bár ha délig elkészülnek vele akkor tudok jönni de nem sok esélyt látok erre.Mindenesetre azért Eriket felhívom 1óra fele h mi a szitu! Jó gurulást kívánok
Nemsoká kész a CBR 600 F
Legközelebb is mehetünk erre, fasza volt nagyon az út lehetett kenni rendesen, csak most nem jött össze a keró sajna de majd legközelebb
Az abroncsok még mindig érdekelnek, a kérdés csak az, hogy lesz-e elég pénzem
nemtom merre
Nyári gyakszi? Áhhh tuti bukás, a Weisz tanárúr nagyon szigorú Meg alig vannak órák
ha esetleg megjavulna az idő látnék rá némi esélyt, de így