héj ne sürgess, ha annyira kellenek hívd fel őket, am fél4kor mek le a boltba és megkérdem neked, meg h mi van a Balázs lencséjével
am motul olaj jó lesz?
engem nem az sm fórum nagy része érdekel, hanem egy jó kis pályázás, de sztem lehet nem megyek, 1. az én tempómmal tuti feltartanám őket, 2. nem igazán lesz jó vége ha elkezdek kicsit gyorsabban menni, hogy ne maradjak le annyira, és tuti esés lesz a vége, 3. sztem lacika kjc jól megfogja szervezni a dolgot szal tuti dugig lesz a pálya, én elsőre meg lehet hogy kicsit nyugodtabban szeretnék menni szal inkább kiskunlacházát támogatom vagy kecsó akkor ha kicsit nyugisabb lesz, ezt sztem te is átlátod h elsőre nem egy dugig tömött pályán kéne mennem hanem egy olyanon ahol nincsenek olyan sokan
am nem esett ki a lencse, bennt marad ellenben a tieddel
Kiesett a kontaktlencse, vagy mi? "Természetesen akinek nincs kedve versengeni, ugyan úgy egész napos jegy megvétele estetén, korlátlanul motorozhat. Ezt a 3db 20percet leszámítva."
Mikor menjek le Kecsóra, ha nem akkor, amikor az SM fórum nagy része ott lesz? Nem értem, miért kell beszólogatni
Én lehet megkockáztatom (csak pénztől függ ), amúgy is szeretnék még egyszer legalább eljutni Kecskemétre pályázni, egyszer Kakucs, egyszer Kalocsa, egyszer Kiskunlacháza, Mátra, Balatonkerülés, meg.......
hát lehet kéne menni, igaz a vesenyt nem is kockáztatom meg mert minek? tudom vkinek utolsónak is kell lennie, de az első pályázásomat lehet nem versennyel (és eséssel) kéne kezdeni
ja, ezt néztem én is korábban, biztos jó lehet, nekem a dekor nem jön be , de az az Aprókavics-man az valami csodás , szépen szólhat, Balázs , Te döntesz! XT660 vs. Crf450X vagy egy 3.tag? ki tudja ...
OFF:
Ki-melyikre szavaz? Balázs melyiket fogja megvenni?
hát látod, a profik ezt mondták nekem, hogy ők ennyivel is mennek mikor a cross pályán, zárt pályáról beszélünk, a nyomvonal mentén nem sok akadály van, max. a nézők, mennek 80al (Kornélt ,Borkát leszámítva, sz.tem ők 100 felett mennek ... de az már nem rossz tempó )
de ŐK mennek ilyen tempót 2en az erdőben
áááá, ez az , összejött BHO-n is az üzenőfalra belinkeltem, csomó ember rákattintott, azt utána jött a duma engem is megszopattak ezzel, írtak nézzem meg, jól van mondom, na bazz ..
Igen, ez jó kérdés, hogy most akkor lesz-e közös gurulás, mert eléggé hiányos lesz a névsor, ahogy így olvasom, ha nagyon kevesen leszünk lehet én is kihagyom
Megjött az új kipufogóm Kicsit késett, de este dobok majd valami galerit vagy ilyesmit Am kajak 120-130al vagytok képesek menni terepen? Én ha gyorsan meg tekerem a biciklim földesen, már kacsázok össze vissza
Lesz valami közös gurulás a héten? Mert én szombattól nyaralok szombatig
am motul olaj jó lesz?
am nem esett ki a lencse, bennt marad ellenben a tieddel
pííísz
Mikor menjek le Kecsóra, ha nem akkor, amikor az SM fórum nagy része ott lesz? Nem értem, miért kell beszólogatni
de versenyezz nyugodtan vkinek utolsónak is kell lennie
de nem gond legalább maradtam A márkánál
OFF:
Ki-melyikre szavaz? Balázs melyiket fogja megvenni?
de ŐK mennek ilyen tempót 2en az erdőben
Lesz valami közös gurulás a héten? Mert én szombattól nyaralok szombatig