Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, arra mászkáltam..xD , bátyám otthon volt, tanyából jöttem le, és gépezni akartam:)
Sziasztok!

Szeretném felhívni figyelmeteket egy Montenegrói túrára.
Részletek itt:
http://www.kantavar.hu/reszlet...
kabbe... megszopatott a kis csóri gyerek ugrált körbe sarokbol sarokba...
fuchs az nincs sajna, de motulból 5100asat ír jónak (én is ezt raktam bele), 7100asat még jobbnak, és 300v factory line-t a legjobbnak
ma délután pont ide a házba jöttél be holnap megyünk fel a tanyájukhoz délelött, ha van kedved gyere segíteni
-e
+i
igen, az, Fuchs Silkolene,
nem is izgat a téma nagyon, gyökerek szegények, bár én élveztem, mert jó volt, meg ott nekik sem volt bajuk, szemedbe nem mondják tudod , aztán látod, most annyi hogy 80al mentünk 120-130 helyett, az aztán kurvára szar lehet, fos gumikkal nem is fogom ott jobban húzni ... már mondtam nem versenyről szólt a dolog, nem a tempó, azt is mondtam kevés tapasztalatom van terepezés terén , de látod hogy nem tudják egyes emberek felfogni, mind1, úgy is a supermotozás, túrázás lesz az igazi, itt már nagyon nem is lehet endúrozni, kell több ember, akik normálisak, azok meg kevesen vannak ... megvan a mi kis "bandánk" itt és a valóságban is, segítünk egymásnak és ennyi (többen mondták hogy ne menjek velük, de azt hittem lesz 1 jó kis társaság terepen is, bár ismertem már elég régóta az 1ik személyt, ő pl. mindig ilyen volt )
igen?:) de motor otthon? hol láttál? focipályán?
miért piszkáltunk volna? nem olyanok vagyunk az a jó ha egy jó társasággal mész haverokkal, és nem arra h egymás tempója miatt essetek

am ma láttalak, itt vok zöldkertben ádámnál
motorolaj viszkozitása milyen legyen? 10-15w 35/40/50?
motorolajat repsol, motul tudok ezt a silkoline-t megnézem, de ez fuschs? mert ha igen akk tuti nincs, Keki is keresett már fuchsot nálunk de nem tartunk mert nincs rá kereslet
ki hozzánk sütögetni
most olvasgattam vissza fórumon, látom túl vagy egy endúrózáson, ratyi társasággal. erről annyit, hogy mikor levivel meg erikkel (rikiren) mentem először, semmi tapasztaltat nélkül, nem baszogattak, pedig lehet mehettünk volna gyorsabban, többet, keményebb utakkon, de montam egyenlőre elég egy lazább menet, így is alakítottuk. ÉS utólag fórumon se volt semmi negatív faszság, így is van rendjén, ne is foglalkozz velük
ezt még nem láttam, de sok hasonló ilyet igen, tényleg nagyon bosszantó
www.thekickback.com/rickroll/r... Hogy szopatják szegény embert, na ez Magyarország .....
Csá Erik Úrfi!

Ha jársz a Rendásék fele (nem tudom ismered-e őket ), kérdezd már meg lécci mennyiért van:
- Silkolene félszint motorolaj, 1x2 liter vagy 2x1 liter
- DRZ 400 sm K5-höz olaj- illetve légszűrő
- ugyan ehhez a motorhoz telószimering (egy pár)
- telóba olaj (szerintem két liter, száranként egy)
- első fékbetét (szinterezett)
Köcce előre is!
Küldtem mailt most
Keki kellene a szerelő ismerősöd elérhetősége szerintem el fogom hozzá vinni 1 szervízre......
vandervaart@citromail.hu
Hova nem tudok menni?
Eltankolnád a zoknidat is
de azért fasza lehetett, jó is lenne egy ilyen túra az exc-vel
Pedig már kéne menni motorozni (mondom ezt majd' 600 km után )
Hát ja, bosszantó dolog az ilyen )
Nekem is ez a 2. hét h áll a gép, és csak jövőhétre lesz jó .... várni kell az alkatrészre
Reméljük mihamarabb az enyémmel egyetemben.