Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem sehr gut
6-án menjünk mecsekelni Diónak megmutatjuk a kedvenc kanyarokat 13-15körül meg Balaton megkerülés esetleg benézhetünk a Kajdacsi motoros talira de nem muszáj majd érdeklődök hogy milyen volumenü.Na vélemények pro és kontra
6.-án indulunk... akkor ez valami többnapos cucc lesz?

Balatont mikor kerüljük meg? Mátrázást hagyjuk az őszi hónapok valamelyikére? Mindenkinek szól!
Én annyit tudok, hogy 6.-án indulunk igazából itt majd jól jön vki aki ismeri a terepet errefelé.......
Én vmi hegyes dombos környékre gondoltam........
http://scootershop.unas.hu/spd...

Írja már le nekem valaki legyen szíves, hogy mi is ez, és hogy hogyan működik..
Hááát nagyon remélem hogy elkészül jövő hét közepe fele mert nagyon érik a motorozás Utána kergetőzhetünk felőlem
Elkészül addigra a sárgaság Király akkor ismét a tükrömben fogok látni egy drz-t lapolva fogocskázunk megint főni
Jelentkeznék, ha lehet
Azt én is láttam, egy nagy fehér zászlóra van kiírva, megnézhetjük, csak utána menjünk is tovább gurulni
Ja tegnap a Kajdacsi elágazónál Nagy tábla hirdeti hogy aug.13-15-ig Kajdacsi motoros találkozó esetleg lenézhetnénk igy fórumilag mindannyian
Engem több mint valószinü érdekel az lessz a szabim első napja Hova megyünk
Bence, bocs h tegnap csak úgy eltűntem de áramszünet volt, és nem állt vissza a net még ma is szar
Viszont dumáltam apummal, minden cuccodért jöhetsz hétfő délután apum rendelt neked 2 féle telóolajat választhatsz h 5w vagy 10w-s viszkozitású kell, és én néztem félre összvissz kell 0,8 liter (vagy legalábbis ezt mondja apum ) a telóolaj az repsol lesz 2ezer párszáz forint literje
szólj, vagy írj h mikor jössz be a cuccaidért és megpróbálok én is bennt lenni csak sűrű lesz, mert mek bátaszékre, meg fodrászhoz is meg havert be kell ugrasztanom szekire stb. kedden meg arra a tárgyalásra kell mennem áhh
én benne vagyok, csak ha vmi miatt le lenne fújva akkor szólj időben, mert vendégek lesznek
Tisztelt elvtársak!

Jövő hónap 6-ÁN motoros túrát szervezeünk akit érdekelne az írjon vissza!
Értem, nekem mondjuk mindegy mert amíg le nem lesz szervízelve a moci, nem gurulok semerre
Mert más dolgunk volt és gurulással kötöttük egybe
Miért nem gurultatok együtt a srácokkal?
Mi is jót gurultunk a szar idő ellenére Egyszer áztunk meg jobban az M9-en,volt olyan is hogy napsütésben gurultunk cirka 200km-t mentünk mindíg arra amerre nem volt annyira felfős,aztán mindenhol felhős lett Szekszárd-Cece-Dunaföldvár-Solt-Kalocsa-Szekszárd Összességében jó tempós túra volt
ez már a 6. találat huuhuu lassan nem is fogom tudni kitalálni honnan szeded ezeket a képeket
nem , még mindig
áhh a képeket meg nem adta
de majd élőben meglesitek
am sajnálom, hogy ma elmaradt az orfűi túra, meg azt is hogy nem tudtuk meg időben mert lett volna más programom is
megint google első találat?
am itt van, most lőttem már nem fértem hozzá, meg sötét is volt a garázsban
képet a gombákról!