Huuh ma is gurultunk, egy jót dumáltam Csöti mesterrel hogy menjünk vmerre gurulni, kiötlöttük hogy irány le a balcsi összvissz gurultunk olyan 230 km-t, fürödtünk egy nagyon jót, degeszre kajáltuk magunkat, mert szerencsére lent voltak papámék is,
szóval nagyon jó ,,kis" gurulás volt a mai, a vasakat is meghajtottuk rendesen holnap Dió bácsi merre menjünk megint balcsi
nekem délután még át kell néznem bátaszékre mert a motoremelős srác ma sem volt otthon
csak így magában nem sok lószart ér... fúvóka cserének nemsok értelme van, csak akkor ha nagyobb hengert teszel rá vagy kap egy új kiput... de a kipunál sem kell fuvit cserélni. Be kell állítani jól a karbit azt készcső nem fogsz szinte semmit sem észre venni teljesítménybe se meg fogyasztásban sem. Ha azt akarod hogy menjen akkor tegyél rá egy sport kiput görgök, kuplung rugó kontraszt rugó csere... akkor fog menni, de enni is fog
Akkor a péntek azaz aug 6. mecsek Tali a hegyen(kilátó)indulási időt azért eggyeztessünk még elötte szóltam a Laci barátomnak úgyhogy lessz köztünk egy 3 hengeres gép is
itt voltam már pár évvel ezelött, ez erdély, egy alagúton lehetett átmenni erre az oldalra, csak ha nagyon jó idő van akkor nyitják meg az alagutat meg az út egy szakaszát nyáron 1 hónapra a túloldalon, am a tetőn még nyáron is hó van
itt láttam egy xt 660ast arrow rendszerrel,húzta neki az alagútban rendesen, meg csattogtatott, király hangja volt
ameik robeszon sport légszűrő van annak van egy baszott nagy torokhangja, na ezt a dobozkát ráteszed a karbira és nem lesz torokhangja hanem szép csöndes lesz de megkapja a levegőt ami kell neki.
szóval nagyon jó ,,kis" gurulás volt a mai, a vasakat is meghajtottuk rendesen holnap Dió bácsi merre menjünk megint balcsi
nekem délután még át kell néznem bátaszékre mert a motoremelős srác ma sem volt otthon
Remélem mindenkinek megfelel.......
Erik ?
Az időpont meg sztem írja le kinek mi lenne a jó, és megbeszéljük úgy h senki ne maradjon le
itt láttam egy xt 660ast arrow rendszerrel,húzta neki az alagútban rendesen, meg csattogtatott, király hangja volt