Én kb egy három naposra gondoltam az ideális lenne sztem
Motorozás aztán lehetőleg vízközelben sátorozás nekem szálka is szóba jöhet......
Motorozás után Főznénk bográcsba stb.....
- akosexcf- Üzenem,a Viktor jól fogalmaz,az enduró 1 baráti motorozásról szól ! A tapasztalatot nem a kór,hanem a vason eltöltött üzemóra jelenti. Ha te vagy ebben előrébb akkor add át a tudásodat a másiknak ! A titkokat pedig NEM POFÁZZUK KI,főleg nem a NETEN ! Az én keceli barátaim az 50-es éveikben vannak 145,120,és 75 kg nyomnak.LC4. EXC 200 KTM-el haladnak.Szépen gond nélkül elvannak.Mindig bevárják egymást. Lehet 1 x az a 130 kg gyerek húzza ki a segged egy gödörből . Egy ilyen nagy arcú gyerek mint te idén tavasszal halt meg,mert egyedül ment ki terepre,nagy sebességgel bukott,keze,lába ,bordája tört el,szája tele földdel,és fűvel ( kínjában harapta )majd a halottkém állítása szerint 3 nap után elhunyt .(Nem volt aki segítsen ,1 telcsi elég lett volna ! )Menjél el 1 OB . vagy egy helyi crossversenyre,a MENŐKET a vason ülve látod meg,mert a verseny végén olyan szerényen viselkednek mintha csak nézők lennének ! Na a TISZTELETET így lehet kiérdemelni ! Tartsatok össze,és nem sértegetni a másikat !Hogy hová mentek túrázni ,azt sem a NETEN,hiszen már minden védett a zöldek-kékek miatt ! Ha sértő volt egy-két szó az direkt volt! Na jó mocizást ,és balesetmentes terepezést kívánok nektek!
Egy nagy közös gurulás jó volna, régóta tervezzük, de egyszerre sosem jövünk össze sokan Mit szólnátok, ha kitűznénk egy időpontot egy délelőtt kezdődő gurulásra, aminek késő délután, vagy estefele lenne vége? Nem két napos, nem kell pakolni, de nem is egy kapkodós, "folyton néznem kell az órát mert sietek valahova" túra lenne. Ötlet, javaslat? Addig mindenki meggyógyul , és szabaddá teszi magát
Jaja en is igy allok hozza, hatha ossze jon, azert gondoltam mert a web oldalukon van egy jelentkezo lap versenyszereloi kepzesre is....azt htitem kulon kell jelentkezni Nah mindegy, jovore legalabb lesz ismeros a suliban 31tol-07-ig en nyaralok balcsin, elotte utanna, ha midnenki felepul lehetne egy kozoset
Weisz úr a legnagyobb király a seggfaragásban Börtönőrként nagy a tapasztalat
Kingston: sima képzésre megy mindenki, aki jelentkezett, és aki szeretne részt venni a versenyszerelői képzésben, az még pluszban csinálja az alap tanulmányok mellett azt is. Nyelvi, pszichikai meg extra gyakorlati képzés van, úgyhogy nem lesz egyszerű, de próba cseresznye
Rikiren szerencséd volt,nyalogasd sebeidet,majd küldök ismét borjúhúst az majd helyre hozza a fiatal szervezetedet! Rohadjon meg aki okozta neked a balesetet,és nem állt meg !
Ejj de jol hangzik:D Palyamotor Jajj ha ossze jonne a love, hogy epitsek eggyet Hu verseny szereloire, vagy simara mesz bence? Nekem meg egy es mehetek oda en is
Egy 125-ös pályamotort építek és mivel a Bence szeptemberben kezd a MAMI-ban mutatok neki egy-két fogást Amúgy fertőzöttek vagyunk mindketten a hét egy napján muszály össze-vissza olajozni magunkat mert külömben elvonási tüneteink lesznek majd készitek fotót mert egy másik márkaazonos farokidom lessz felrakva csak faragni kell a seggét Abban jó vagyok igaz Bence
Szűrőt a nagyvasról szoktam de egy szűrőér nem éri meg rendelni én álltalában összevárom hogy legyen kb 20e ft-ra való motyesz akkor már van értelme Motult még nem használtam Repsol és Castrol amit eddig használtam ezek már bizonyítottak és ezeknél a márkáknál maradtam
kár h a kamerát most nem raktam fel, lenne egy rendszámunk
Dió motul van nálunk is (nem reklámozni akarok de tényleg jóáron, meg szűrőt is tudunk szintén jó áron)
Én szívesen benne lennék 1 kis balatoni motorozásban.....
De csak jövő hónapban lenne nekem jó....
Keki olajszűrőt hol szoktál venni?
Meg kellene nekem olaj is Motul ?
Motorozás aztán lehetőleg vízközelben sátorozás nekem szálka is szóba jöhet......
Motorozás után Főznénk bográcsba stb.....
Ahogy számolgatok itt magamban lennénk 1 páran!
Kingston: sima képzésre megy mindenki, aki jelentkezett, és aki szeretne részt venni a versenyszerelői képzésben, az még pluszban csinálja az alap tanulmányok mellett azt is. Nyelvi, pszichikai meg extra gyakorlati képzés van, úgyhogy nem lesz egyszerű, de próba cseresznye
Dió motul van nálunk is (nem reklámozni akarok de tényleg jóáron, meg szűrőt is tudunk szintén jó áron)
Nyugi olyan motoros nincs aki még nem csúszott esett borult stb......
De csak jövő hónapban lenne nekem jó....
Keki olajszűrőt hol szoktál venni?
Meg kellene nekem olaj is Motul ?
(csak nehogy a következő halálos kimenetelű legyen mint ez )