Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Ja és még valami: valószínű hogy a mostani Mecsekelést ki kell hogy hagyjam, ugyanis elértem a 18100 km-t a motorral, az előző olajcsere pedig 11600-nál volt Azonkívül elmentek a telószimeringek is, hab a tortán, hogy még kell melóznom az alkatrészek áráért, nem tudom mikor lesz pénzem, akkor rendelek, aztán a Petitől függ, hogy mennyire ér rá szerelni, és milyen gyorsan lesz kész De kétlem hogy péntekre összeállna a vas
Üdvözlünk ujra itthon
Bikicsunááj! Szasztok, megjöttem, megint
Majdnem 600 km-el a hátam mögött zárom ezt a három napos kiruccanást. Szombaton mentem Szekiről, Dunaföldvárnál csatlakozott egy kollega, fel a hatoson Érd, Diósd, aztán bekeveredtünk Pestre pedig nem is arra akartunk menni. Aztán az Árpád-híd környékén elvesztettük egymást, én átmentem a hegyen Esztergom felé, ő pedig Dorog fele jutott el Tátra. Ott aludtunk este, reggel arra kelek 7-kor hogy esik az eső, mindegy, induljunk el, Esztergomból indultunk, át a Mária Valéria hídon Szlovákia, végig esett, úgyhogy eldöntöttük hogy eléggé átáztunk-átfáztunk hogy ne folytassuk a túrát, úgyhogy visszamentünk a Börzsöny lába mellett E-gomba, onnan irány Tát. Megcsináltuk az egyik srác kuplungját, elköszöntünk egymástól, aztán indultam fateromhoz Tatára. Úgy volt, hogy lesz egy 300+ km-es túra, aztán megbeszéltem faterral, hogy náluk alszom, mert este hatkor még 150 km haza Úgyhogy onnan ma jöttem haza, összességében jó volt, elég sok esőmenős tapasztalatot szereztem, nem fáztam meg, úgyhogy semmi okom a panaszra
Dió am ha akarsz jövő héten jöhetsz ki szervízelni, vagy akár hétvégén is

Az orfűi túrában mi lenne az a simontornyai rész amit a Bence említett?
Csak ha már arra megyünk akk én elmegyek Tamásiba is és elhozom a bukógombáimat
Dió bácsi remélem, hogy összeáll péntekre a motorod és nem lesz semmi komoly baja

Keki bácsi, sajnálom, hogy nem tudsz jönni, én a jövő hétre gondoltam mert akkor kicsit nagyobb nyugi lesz végre

Csötönyi úrfi meg ahogy elnéztem még esős időben is megy, délben láttam a centrumban, ezek szerint megvolt az olajcsere-gyertyacsere csak így tovább
Dio, ha van szerszámod vedd ki a gyertyát. Megnézed, ha látszik hogy kopottak a pólusok akkor meg is van a baj. Apu is kivette a gyertyákat a tdm-ből és hatalmas volt a hézag 0,9 legalábbis ő azt hitte hogy nagy, rányomta 0,6-ra és durrog a gép Nah csak anyi hogy a gyertya megtudja tréfálni az embert :D
Km 30 E
Így van előéletről semmi info
De szerintem kell a tolnai szerelő címe telefonszáma....
Na lépek este vagyok
Gondolom az előéletéről semmi infó szervízkönyv ilyesmi km mennyi van benne,inkább sorolom:Gyertyacsere,karbiszinkron,szelepállítás.Csináltasd meg,meghálálja.Ha kell a Tolnai szerelő száma elküldöm mailben
Hát azt h megyek-e pénteken lehet hogy ilyen motorral nem lenne okos döntés, addig meg kell tudnom mi a baja....Kaptam egy telefonszámot Lengyel Péter nem tudom h milyen szakember de ha gond van akkor ha megoldható vinném oda akit említettél......
Hát 3 hónapja az enyém és csak 1 olajcsere volt mivel szépen ketyegett nem tartottam fontosnak a többit.........
Ha pénteken jössz motorozni meghallgatom De mióta van nálad a gép és milyen szervizeket végeztél rajta
De megjegyezném h pöccre indul, és nem hallok semmi blokkhangot......csörgést v bármit,
Esetleg nem tudnád személyesen meghallgatni?
Ez régebben is csinált hasonlót mosás után a motor amikor sterimóval leverettem........de megszáradt és semmi gond nem volt, ott is pröszkölt a kipuff......
Szépen lassan jött az egész, olyan mintha kurva sok üzemanyagot kapna és fuladna benne a gyertya.......
Ja még egy kérdés ez a belassulós-prüszkölés szépen lassan alakult ki vagy eggyik pillanatról a másikra
Szia Hát így elsőre szerintem gyertya de tudni kéne mikor volt utoljára gyertyacsere és azóta mennyit ment Nekem a vfr-en karbiszinkron+szelepállítás és egy teljes átvízsgálás 15rongy Nagyon precíz szerelőnél A szokásos olajcsere,fék és gyertyacseréket magam csinálom Ha gyertyát cserélsz irrídiumost tegyél bele ezek álltalában 50e km-t elmennek ellenben a sima gyertyával ami 10körül kuka 2890ért vettem a vaterán és 500ft volt a posta
Ha valaki tud a környéken motor bontót, ahol foglalkoznak kisebb motorokkal is legyen szíves szóljon. Tzr 125 kerekek kelenének
Mert nem akarom elvinni szervízbe ha csak pl a gyertya csere lenne esedékes ráadásul nem tudom mennyibe kerül itt 1 nagy szervíz..?..
Igazából mondát a többiek h te értesz a motor bütyköléshez!
Van némi gond a motorral érdekelne mi a véleményed....
Kicsit belassult a motor tompább hangja lett, üresben is nehezebben pörög fel, és sebességekben is érezhetően lomhább......
Néha még trüszköl is egy párat a kipufogó.....
Lehet h csak gyertya, lehet h karbi szinkron, vagy légszűrő nem tom
Tudnál segíteni?
Passz előre ígérni semmit nem akarok.A 3hét szabi alatt szertnék sokat motorozni.és családi programok is tervbe vannak véve.És ha végre jó idő lessz megyek a Balcsira Fürdeni
akkor én a péntekre szavazok, mert akkor már megpróbálom úgy ledumálni, hogy csütörtök este alszok ott utoljára, és akk pénteken reggel haza, mociba lehet még egy kis olaj kell h fullon legyen és mehetünk is
meg majd ha megállunk hamburgerezni akkor megbeszélhetnénk ezt a sütögetős vmi-s dolgot itt nálunk, csak kelleni fog egy szakács vagy legalább aki ért hozzá
Keki bácsi te jönnél
Múltkor kiírtam ide hogy kinek melyik jobb csütörtök vagy péntek?Gondolom olyan 10-11 fele indulnánk és 4-5 körül érkeznénk Neked melyik jobb?És akit érdekel a dolog az is írja már meg hogy neki melyik a megfelelő nap.